Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
8-9 volt a maximum szerintem. Mondjuk én sajnos nem igazán tudtam idefigyelni, és elég kaotikussá vált nekem nagyon rövid idő alatt a dolog.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-27 12:48:36
(#38678) Na, visszavedlettem én is. Kár, hogy a nagyjáról lemaradtam, de egy oldalt én is lementettem printscreennel ^^
Szegény moderátor, gondolom, álmában se jutott eszébe, hogy elvetemült állatok elkezdenek valakit klónozni...
Hány Hanon volt tegnap egyébként? Tegnap kb 5 volt, és utána?
Szegény moderátor, gondolom, álmában se jutott eszébe, hogy elvetemült állatok elkezdenek valakit klónozni...
A tegnapi fórumtalin született az ötlet, először én mondtam ki poénból, aztán továbbfejlesztettük...
Hány Hanon volt tegnap egyébként? Tegnap kb 5 volt, és utána?
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Gyaa! Te aztán javíthatsz, ahogy 2 napja olvastam lesz munkád bőven
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-27 02:19:19
(#38676) Jaj, hát mi folyt itt? Egy hétre teszem ki a lábam a fórumról, erre tessék!
Persze, nagyon vicces volt, sokat röhögtem meg minden, de ha lehet, ilyen ne forduljon elő még egyszer, oké? Sőt, ha nem lehet, akkor se. Most megyek törölni, addig is tessék kulturáltabban viselkedni! Előre is köszönöm:
a Moderátor
Barátod a Google és a fórumszabályzat (http://mangafan.hu/forum/topic/50/1#244)
Szerk: Moderátor 2010-06-27 02:20:09
Ne incselkedj, megtörhetetlen nyugalom szállt meg. Legalábbis arra az időre amíg mod bá' itt tartózkodik.
Vicceltem.
Vicceltem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-27 01:13:22
(#38673) Minden fékhanonnak fellőtték a pizsit? Csak én filmezek éjszakába nyúlóan?
Nem megy ez a sokszorosítás.
Nem megy ez a sokszorosítás.
beküldve: 2010-06-27 00:01:04
(#38672) én olyat nem mondtam a döglött állatok felett úgyis nagyobb a szeretet
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Attól, hogy szegény tubi nem tud elrepdesni az összegyűlt tömeg felett, már nem is érvényes az egész békeszerződés?
Viszont. Ez olyan durva össznépi Drifters reklám. Könnyem is kicsordul. Easy ftw.
[Link]
Viszont. Ez olyan durva össznépi Drifters reklám. Könnyem is kicsordul. Easy ftw.
[Link]
beküldve: 2010-06-26 23:54:51
(#38670) ahwwww ez egy olyan pillanat látom magam előtt elszállni a békegalambokat .. kár h az egyiket lelőtték :(
*Trágárság javítva. A moderátor*
"-úgy mászkál az álványon mint aki mindig ezt csinálja".."-anya hiszen mindig ezt csinálja..ez a munkája"..
Szerk: Moderátor 2010-06-27 02:21:10
beküldve: 2010-06-26 23:52:21
(#38668) Azt hittem csak a látszat kedvéért nem kedvelsz.
láv end písz
Az viszont nem fair, hogy én normálisan írok, akkor az összes többi is kiszáll a troll-gépelési üzemmódból. Így az egésznek semmi értelme.
Ahelyett, hogy megnéznétek a Galaxy Questet nyolcvanadszorra is...
Mekkora ötlet.
láv end písz
Az viszont nem fair, hogy én normálisan írok, akkor az összes többi is kiszáll a troll-gépelési üzemmódból. Így az egésznek semmi értelme.
Ahelyett, hogy megnéznétek a Galaxy Questet nyolcvanadszorra is...
Mekkora ötlet.
Az túúlzás, hogy él. Nemistudom hány éve nem írt bele senki. De ha gondolod, támaszd föl x) Hiányzik a szeretet a fórumról.
áhh túl öreg vagyok ahhoz h kibírjak mégy egy olyan inkvizíciót mint amit a topic nyitásakor kaptam sosem gondoltam h ezt valaha leírom de :
hiányoztál Hanon
*Következő hozzászólással egybeszerkesztve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 02:22:22