Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát ez az együttes a legtöbb számát németül énekli, ami majdnem ugyanolyan, mintha random krákogás lenne.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
ezeknek a számoknak van szövege? eddig azt hittem, hogy csak úgy random krákognak
-
beküldve: 2010-06-26 21:20:29
(#38542) Basszus ez a szám, meg főleg a szövege, mennyire igaz az ilyen WoW addictekre...x)[Link]
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen, köszönet is érte ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
már megint reagáltam
látod látod most nem hagylak figyelmen kívül
látod látod most nem hagylak figyelmen kívül
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Csípnek a szúnyogok, há. Eddig 6 csípés ha jól számoltam.
Amióta pár napja átmentem egy fél km-es szúnyogírtó ködön, engem azóta nem csípnek ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
dz baba azért megpróbáltad, köxi
dearra ménemválaszolsz h mitképzelsz magadról??
Most benyögjem, hogy "ennél nagyobb oltás nincs", vagy az nagyon gyenge volna?
Mostanában helybe mennek az emberek a ***ért. Nekem meg hol marad az szórakozás.
dearra ménemválaszolsz h mitképzelsz magadról??
olyan vagy, mint én
Most benyögjem, hogy "ennél nagyobb oltás nincs", vagy az nagyon gyenge volna?
Mostanában helybe mennek az emberek a ***ért. Nekem meg hol marad az szórakozás.
*Trágárság törölve. A moderátor*
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:58:58
ÉÉÉÉÉÉrtem. Akkor olyan vagy, mint én. Kiválóan el tudunk veszekedni önnmyagunkkal.
nagyon jó kérdés.
valószínűleg semmi. vagy elkezdtem volna figyelemkurválkodni. vagy beregisztrálok még egyszer és beszélgetek saját magammal. (am hanon is én vagyok, ő a másik accountom :3 )
valószínűleg semmi. vagy elkezdtem volna figyelemkurválkodni. vagy beregisztrálok még egyszer és beszélgetek saját magammal. (am hanon is én vagyok, ő a másik accountom :3 )
-
Szabad tudni, mi lett volna, ha a 3-ik választ jelölik a legtöbben?
beküldve: 2010-06-26 14:56:42
(#38534) beküldve: 2010-06-26 08:11:35
(#38533) Az nem a könyök végénél van, hanem a test felőli oldalon. Hidd el, az első pár hónapban a nunchakummal, gyakorlatilag kinyírtam azt az idegemet. :S
Ahha. Bár az mondjuk nagyon rossz tud lenni, amikor az ember az egyik idegnél veri be a könyökét és az egész karja zsibbad utána.:S
Hidd el, engem is rúgtak már izomból könyökbe. Mivel álltalában, ha könyököt találunk el, az murphy törvénye szerint, mindig a könyök szúrós, csontos végét éri, amit kalapáccsal kell ütni, hogy fájjon. Egy rúgás egy könyöknek sétagalopp...