Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ez a dzsucu felemészti minden csak-rám
Ma este én se tudok semmi értelmeset kinyögni
Ma este én se tudok semmi értelmeset kinyögni
Szerk: Merchior 2010-06-25 22:48:30
Én már csak a moderátor gombot használom H-ra...
Csak rám?
leülhecc egyes. idijóta.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Én már csak a moderátor gombot használom H-ra...
Exiled: azért annak is fájhat a könyöke, akibe belerúgtál
Szerk: Yaven 2010-06-25 22:27:08
Nekem is sikerült ma belerugnom haverom könyökébe edzésen. De szerencsére nekem nem dagadt fel. Bár iszonyatosan fájt.
beküldve: 2010-06-25 21:45:06
(#38525) Fasza. Egy elvétett rugással könyökön rúgtam valaki edzésen, erre most feldagadt a lában. Én erre lejegelem, és úgy fáj, hogy már szabályosan libabőrös vagyok az állandó fájdalomtól... Brr :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:57:13
Ha nem kapna ilyen kitüntetett figyelmet a dolog, akkor már rég vége lenne, szvsz...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én is voltam így vele. Amikor még nem ismertem őket (mintha most olyan fene mód ismerném) vicces volt, ahogy civakodnak, de mára unalmas is, meg el is fajult.
[És megint megy a szokásos műsor....
Nemtom, rám üdítően hatnak. Legalább todomm, hogy vannak nálam szarkasztikusabb emberek a világon, akik bármikor hajlandóak űberelni ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Miért érzem a kérdésedet gúnnyal telinek?
Ne érezd annak! Úgy gondoltam, hogy Te ugyan miért lennél állat? Eddig nem olyannak tűntél, mint egy állat
És a képeid valami elképesztően gyönyörűek.
Hjajj, Hanon morcibb mint valaha. Ilyennek még nem láttam. És megint megy a szokásos műsor....
Dz: Én kétszeresen is nem mellett voksoltam. Felneakaszd magad!!!
Szerk: Merchior 2010-06-25 20:20:44
Há Én be__sz___ok!
Merchior: Én vaad vadállat vagyok csak ne bántsatok!!!!
És köszönöm a bókot!
Merchior: Én vaad vadállat vagyok csak ne bántsatok!!!!
És köszönöm a bókot!
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 20:27:51
beküldve: 2010-06-25 19:29:30
(#38517) jól vagytok????
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."