Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
és ha unatkozol akkor miért nem akasztod fel magad inkább? sokkal hasznosabb lenne, mindenki jól jár.
szavazzuk meg
szavazzuk meg
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
ki mondta h érett vagyok?
unatkoztam
bocs, de most megyek, majd hajnalban írogatok még neked.
Kiome: nyugi, mi így fejezzük ki a szeretetünket. am jó lett a kép
unatkoztam
valójában rájöttem, h te vagy életem szerelme, nem tudok nélküled létezni, de ovodás koromban szólt hozzám utoljára lány anyukámon kívül, és ott elég volt egy pusziért annyit csinálni, hogy meghúztam a jány haját. fiolyamatosan abban reménykedek, hogy jön az ímél a mangafantól, hogy "hanon az alábbi levelet küldte neked, a levél tartalmáért nem vállalunk felelősséget:
én is szeretlek bucikám, van kedved elmajszolni egy hambit velem?"
én is szeretlek bucikám, van kedved elmajszolni egy hambit velem?"
bocs, de most megyek, majd hajnalban írogatok még neked.
Kiome: nyugi, mi így fejezzük ki a szeretetünket. am jó lett a kép
-
Szerk: ∂z 2010-06-25 19:27:49
élsz
belém kötöttél. miért tenne ilyet egy érett fijjú?
//update: Ők kezdték.
belém kötöttél. miért tenne ilyet egy érett fijjú?
//update: Ők kezdték.
Szerk: Hanon 2010-06-25 19:22:50
Szerk: Kiome 2010-06-25 19:26:47
Jajjköszönöm.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Te aztán tényleg jártas vagy mindenben, necro fiam!
Gratula!
És hogy tehetséged még tudtunkra is adod, nagyon megtisztelő.
Imádom.
Gratula!
És hogy tehetséged még tudtunkra is adod, nagyon megtisztelő.
Imádom.
Mer' ez egy fórum, és ha másoknak semmi köze nem lenne hozzá, nyilván nem ide írnának. Mellesleg bántó megjegyzéseket próbálok nem tenni senkire, még akkor is, ha annak tűnik, csupán viccnek szánom és ha ezt az illető sérelmezi, akár hajlandó vagyok bocsánatot is kérni tőle.
De nem tőled Hanon lányom, aki az emberi kommunikáció alapjait sem volt képes elsajátítani /nyilván nevelés kérdése/.
De nem tőled Hanon lányom, aki az emberi kommunikáció alapjait sem volt képes elsajátítani /nyilván nevelés kérdése/.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Igen. Biztos igazad van. *megsimogatja a fejét*
Nem is tudom. Én piszkálnám fel? Most szabad nevetni?
És akkor újabb kérdés: necro, te miért érzed úgy, hogy mindenbe feltétlenül bele kell pofáznod, főleg, ha annak végképp semmi értelme? Csak kérdem.
Az utóbbi időben elég gyakran csinálod. És nem, n em csak irányomban.
Ülj már le
Nem is tudom. Én piszkálnám fel? Most szabad nevetni?
És akkor újabb kérdés: necro, te miért érzed úgy, hogy mindenbe feltétlenül bele kell pofáznod, főleg, ha annak végképp semmi értelme? Csak kérdem.
Az utóbbi időben elég gyakran csinálod. És nem, n em csak irányomban.
Ülj már le
*Trágárság törölve. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:54:48
te mégis mit képzelsz magadról? Mit gondolsz ki vagy te?
Hehe. Ezt néha másoktól is szívesen megkérdezném.
Mellesleg ahogy észrevettem te piszkálod fel mindig. de nem az én dolgom.
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:53:51
beküldve: 2010-06-25 19:04:20
(#38504) Csak próbálom valahogy finoman, rejtetten feltenni azt a kérdést, ami már oly régóta foglalkoztat, hogy dz fiam, te mégis mit képzelsz magadról? Mit gondolsz ki vagy te?
Csak azt hiszem a moderátornak is van ingerküszöbe, főleg mikor nem nyaral. Vagy hoppá.
Akárhogyis. Nem szép dolog terrorizálni valakit és folyamatosan etetni. Hát így vislekedik egy nagyfijú? Meh?
Csak azt hiszem a moderátornak is van ingerküszöbe, főleg mikor nem nyaral. Vagy hoppá.
Akárhogyis. Nem szép dolog terrorizálni valakit és folyamatosan etetni. Hát így vislekedik egy nagyfijú? Meh?
*Trágárság törölve. És van. És átlépted. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:54:04
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-25 18:16:09
(#38502) dz bizony *** jó emberismerő. elsimerésem.
hogy emelkedhetnék a magasságodba mester?
hogy emelkedhetnék a magasságodba mester?
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:52:04
beküldve: 2010-06-25 16:42:04
(#38501) Szegény pókokat ne bántsuk már jó,én sem rajongok értük (sőt...),de nálunk annyi szúnyog van,hogy most kivételesen örülök nekik komoly azon gondolkoztam,h gyorsan lekapok egyet pókhálóstul a falról,és elkezdek körbeszaladozni a szobában...és így mindenki jól jár. xD
Elalvás tanulás közben...nekem még sosem jött össze mindig az idegesített,h "váá,van még X oldal,amit át kéne nézni!!!" de most már nagyon kezdek kifáradni.Jövőhéten lesz még egy vizsgám csütörtökön,addig még jó 22 tételt kéne valamelyest megtanulgatni(+ van 35 életciklus,azaz rajz,amiket ismételnem kéne),aztán júli 5 és 9 között meg még terepgyakorlatom lesz,és abból is lesz vizsga...
ki szeretne velem cserélni?
Elalvás tanulás közben...nekem még sosem jött össze mindig az idegesített,h "váá,van még X oldal,amit át kéne nézni!!!" de most már nagyon kezdek kifáradni.Jövőhéten lesz még egy vizsgám csütörtökön,addig még jó 22 tételt kéne valamelyest megtanulgatni(+ van 35 életciklus,azaz rajz,amiket ismételnem kéne),aztán júli 5 és 9 között meg még terepgyakorlatom lesz,és abból is lesz vizsga...
ki szeretne velem cserélni?
Tankönyv felett én is sokkal hamarabb elalszok Sima könyvnél nem, ha érdekes. Mert akkor mindig bennem van, h ez után mi történik, és olvasom tovább, ha fáradt vagyok, akkor is. Viszont kötelező olvasmányon is aludtam már be. Az engem nem kötött le.
Most kezdek ebédelni. Jóvagyok...
Most kezdek ebédelni. Jóvagyok...
Szerk: Bee 2010-06-25 16:24:55