Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Egyébként tényleg voltál a TV-ben?
Eh?
Exiled: loptam, na, de mivel ti is, ezért gátlástalanul továbbra is használni fogom. Ráadásul nekem engedelmeskedik is az eső. (csak szombaton is tegyen így )
Am. én örülnék, ha a szúnyogirtó szer bekerülne a szervezetembe és a rámszálló szúnyogok még csípés előtt gyors halált halnának. *allergiás a csípésükre*
Moszkító hogy eltűnt...lehet, hogy ő is találkozott az irtószerrel?
Kiome: én nem nagyon tudok okosságokat tanácsolni, mivel teljesen más típusú ember vagyok, de szerintem ne csinálj belőle nagy ügyet. Ha nem a te viselkedésed váltotta ki a srác reakcióját, és nem is érdekel, akkor felesleges ezen rágódni.
Pedig már azt hittem, csak én vagyok ilyen elvont, bomlott elméjű nemnormális Léggitár, légdob, légzongora, nálam minden játszik
Kiome: Ezt most gyorsan alkottad?
Kiome: Ezt most gyorsan alkottad?
Én lég-gitározni szoktam... És engem is dilisnek néznek néha, mikor hipergyors szólókat imitálok.. Gitár nélkül.
Kiome: A távolság rossz dolog. De kitartás. Szép, hogy a párod azért dolgozik, hogy hivatalosan is megkérhesse a kezed. Hjajj...*a prjára gondol, akivel most ő sem lehet együtt*
Kiome: A távolság rossz dolog. De kitartás. Szép, hogy a párod azért dolgozik, hogy hivatalosan is megkérhesse a kezed. Hjajj...*a prjára gondol, akivel most ő sem lehet együtt*
Én az a típusú állat vagyok, aki sehova nem megy zenelejátszó nélkül, és totál hülyének nézeti magát, mert ha hallgatja zenét, közben vagy énekel (amit nem tud) vagy gitározik (az még annyira sem tud) vagy dobol (amit tud, csak ritka bizarr látvány). És mivel gyakran egyedül vagyok, csak a zene marad, nem tudok mindig találkozni az emberekkel, akikkel szeretnék. De arra is volt már példa, hogy a fórumosok hozták meg az életkedvem Szeretem őket, na!
Nem nagyon ismerem a csávót, anyu főnökének a tesója...
És IGEN! A barátságos segítségnyújtás 70%-ban segít
Köszönöm!!!
Bocsi! Nem akartam senkit elszomorítani...
De mindent beleadok, hogy azzal lehessek akit szeretek (még 2 év)!!!
Itt már süt a nap!Lássuk meddig bírja...
És IGEN! A barátságos segítségnyújtás 70%-ban segít
Köszönöm!!!
Bocsi! Nem akartam senkit elszomorítani...
De mindent beleadok, hogy azzal lehessek akit szeretek (még 2 év)!!!
Itt már süt a nap!Lássuk meddig bírja...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 13:09:33
Érthető... Hanem bennem most az a kérdés fogalmazódott meg, hogy a csávót ismered-e, vagy tök idegen?
De így is egyetértek Miho-val. A félreértés ellenére is fenntartható véleményt mondott.
Ugyan még csak hasonló helyzetbe sem kerültem, de az én lelkiállapotomat 60%-ban javítani tudja a megfelelő zene, a maradék 40% meg a baráti kör (vagy a MangaFan fórum ).
De így is egyetértek Miho-val. A félreértés ellenére is fenntartható véleményt mondott.
Ugyan még csak hasonló helyzetbe sem kerültem, de az én lelkiállapotomat 60%-ban javítani tudja a megfelelő zene, a maradék 40% meg a baráti kör (vagy a MangaFan fórum ).
Nem hiszem,hogy ez "Szleng" Szabolcs -megyében ezt így mondják:) azért rájöttem,hogy máshol máshogy mondják és meg sem fordult a fejemben hogy a megcsikol=megcsókol elírásként értelmezhető...
Válaszként: úgy komolyabban nem akarok foglalkozni a csávóval, mert Ő nekem nem fontos, nem vagyok képes személyes hadjáratot indítani ellene...
Csak úgy fájogat, hogy nincs a közelben a párom , hogy tudják, hogy valakihez tartozom (dolgozik,hogy jeggyűrűre teljen neki...)és nem kéne megpróbálni kikezdeni vele...egyébként észrevetem,hogy néz a csávó már rég és ezért még rá se igazán néztem, nehogy bátorításnak vele...
Válaszként: úgy komolyabban nem akarok foglalkozni a csávóval, mert Ő nekem nem fontos, nem vagyok képes személyes hadjáratot indítani ellene...
Csak úgy fájogat, hogy nincs a közelben a párom , hogy tudják, hogy valakihez tartozom (dolgozik,hogy jeggyűrűre teljen neki...)és nem kéne megpróbálni kikezdeni vele...egyébként észrevetem,hogy néz a csávó már rég és ezért még rá se igazán néztem, nehogy bátorításnak vele...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 12:43:30
Eh... Legközelebb konzervatívan fogalmazz kérlek. Vagy legalábbis úgy, hogy az egyszerű, szlengmentes magyar nyelvet beszélők is értsék. XD
De így is fennt tartom a véleményem.
Ha meg nem bírod, hogy fogdosnak, szedd össze magad és alázd le! Nem erőszakkal: a szavak erejével. Hogy ezt hogy teszed, az Rajtad múlik.
De így is fennt tartom a véleményem.
Ha meg nem bírod, hogy fogdosnak, szedd össze magad és alázd le! Nem erőszakkal: a szavak erejével. Hogy ezt hogy teszed, az Rajtad múlik.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-25 12:37:27
Mindenkinek ÁLLJ!ÁLLJ ÁLLJ! AZ csikol NEM csókol ...csikol=kacil, ujjal kacilja derekam 2 oldalon hátulról én meg nevetek!Neeem csók!!!! A páromnak elmondtam, ő azt mondta lezúzza csávót, nagyon szeret, félt, én is!Csak ez a rossz érzés van bennem...hogy miért nem tudtam erőteljesebben reagálni erre... vagy nem tudom, nem igazán bírom ha fogdosnak, csak egy emberkének fogadom el
És KÖSZÖNÖM INDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Jól esik,hogy így rögtön ennyien válaszoltok:)
És KÖSZÖNÖM INDENKINEK A SEGÍTSÉGET! Jól esik,hogy így rögtön ennyien válaszoltok:)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 12:37:48
Ha egy férfi ilyesmi miatt - egy egyszerű csók miatt - erőszakhoz folyamodik szerintem nem a leghelyesebb vagy a leglogikusabb döntés. Erőfitogtatásnak és egonövelésnek megteszi, de nem hasznos. Az ilyen jellegű tettek csakis a filmekben állják meg a helyüket, ahol az ellenfél nem üt vissza, és kidől egy bal horogtól.
A való élet nem ilyen.
A való élet nem ilyen.
Nos engem már vágott pofán az egyik osztálytársam mert lesmároltam a csaját.De az előbbi egyébként csak az én véleményem volt.De egyébként ezen kívűl egyetértek veled.
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Tokió Áruház a banda neve. Japcsi garázsrock.
Ha egy férfi ilyesmi miatt - egy egyszerű csók miatt - erőszakhoz folyamodik szerintem nem a leghelyesebb vagy a leglogikusabb döntés. Erőfitogtatásnak és egonövelésnek megteszi, de nem hasznos. Az ilyen jellegű tettek csakis a filmekben állják meg a helyüket, ahol az ellenfél nem üt vissza, és kidől egy bal horogtól.
A való élet nem ilyen.
A való élet nem ilyen.
Koromból, tapasztalatlanságomból fakadóan semmi értelmeset nem tudok tanácsolni. Viszont Miho-val egyetértek. Ha megbeszélitek a dolgot, szerintem ártani nem fog, addig is meg kösd le magad valamivel, ami eltereli a gondolatokat. De tulajdonképpen Miho is ezt mondta
Szép időnk van, nem?^^" Remélem már többet nem fog esni az eső. Nem úgy akarok beesni azt esti koncertre, mint egy csapzott csöves...
Miért milyen koncertre mész?
szerk.:én inkább nem mondanám el a páromnak mert ha az én csajomat csókolták volna meg tuti szájba vágnám az illetőt.De ez nagyban függ a viszonyotoktól , mert ha spanok vagytok akkor én nem mondanám el.Viszont ha csak ismerősök akkor nyugodtan elmondhatod.Legalábbis sztem
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-06-25 12:08:38
Nem mindenkiben van annyi bátorság és erő, hogy képen töröljön egy embert - még egy ilyen nagyon is sértő szituációban sem.
Ha Téged nem kísért ez az eset - (pozitív) érzelmileg - akkor semmi gond. A párodnak meg szerintem mindenképpen el kéne majd mondanod, ha személyesen találkoztok. Ha nem mondod el, és később kiderül, arra fog gondolni, hogy Neked ez az eset jelentett valamit, és azért nem mondtad el.
Így hirtelen ezt tudnám tanácsolni.
Csüccs le, és rajzolj. Az majd segít megnyugodni.
Ha Téged nem kísért ez az eset - (pozitív) érzelmileg - akkor semmi gond. A párodnak meg szerintem mindenképpen el kéne majd mondanod, ha személyesen találkoztok. Ha nem mondod el, és később kiderül, arra fog gondolni, hogy Neked ez az eset jelentett valamit, és azért nem mondtad el.
Így hirtelen ezt tudnám tanácsolni.
Csüccs le, és rajzolj. Az majd segít megnyugodni.
beküldve: 2010-06-25 11:38:12
(#38469) Én meg itt gyötrődöm, mert ma megcsikolt egy srác, aki nem a Barátom és én mondtam neki, hogy nem szabad és elszaladtam anyukám mögé és csak hebegtem és olyan zavarban voltam, hogy nem tudtam semmi értelmeset mondani...és most nagyon rosszul érzem magam ezért, mintha én csináltam volna valami rosszat a párom meg távol van, úgyhogy szorongatja a szívem valami fájó érzés nagyon, azt hiszem ki kellene rajzolnom magamból, de csak a vőlegényemmel akarok lenni....Segítség, mondjatok valamit, hogy ne azon gondolkodjam,hogy jó nagy pofont kellett volna adni és bátran kimondani: Haggyá mer nekem van pasim! És sajna itt is el van borulva...
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 11:39:08