Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fekve szerintem kétszer-háromszor olyan gyorsan alszok el bármi felett Ha meg tankönyv, akkor négyszer-ötször gyorsabban Majd egyszer kipróbálom a fekve videójátékozást, hogy afölött is elalszok-e
Szerk: Merchior 2010-06-25 16:06:03
beküldve: 2010-06-25 16:02:04
(#38498) Pókok: Fúj, de kivételes, örömmel gyilkolom őket
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Jó ötlet, én is alkalmazom majd
Az ülve tanulás nekem se jött be. Én tanulni, meg olvasni is csak fekve szeretek. Bár volt már, hogy elaludtam a törikönyv felett.
Az ülve tanulás nekem se jött be. Én tanulni, meg olvasni is csak fekve szeretek. Bár volt már, hogy elaludtam a törikönyv felett.
ÁÁÁÁhh, szülém porszívóval nyomul Ő nem ilyen kispályás, mint én. Zsebkendő... Chh... Ugyanmár!
Tv-re visszatérve, én azóta megtanultam, hogy ülve nézzem a tévét, csak ha befejeztem, utána fekszem le.
Tv-re visszatérve, én azóta megtanultam, hogy ülve nézzem a tévét, csak ha befejeztem, utána fekszem le.
Furcsa mód a biosz/töri tanulás közben ez nem volt jó módszer
Nálunk általában a szüleim a pókeltávolítók. Tőlem általában csak egy sikítás telik olyankor. Jönnek oda, kérdezik, h mi van. Mondom ott egy pók. "ettől félsz?" "Nem félek, csak pfúúj...."
Csukom be az erkélyajtót, rajta egy nagylábú pók. Ó, hogy falna fel belülről a rákos drog! Fogtam, és csak módjával egy zsebkendő áldozatává vált, de az az undor, ami közben elfogott.... Leírhatatlan...
Kiome: Te? Állat?
Kiome: Te? Állat?
Nah fel sikerült nekem is tölteni egy hasonló szép képet:
[Link]
A papó fája, uncsim egyszer kiskorában leesett róla és sérve lett, majd felhívom valamelyik nap és megmondom, hogy megbosszultam, odamentem és lerúgtam a száját a fának, mer én ilyen állat vagyok!
[Link]
A papó fája, uncsim egyszer kiskorában leesett róla és sérve lett, majd felhívom valamelyik nap és megmondom, hogy megbosszultam, odamentem és lerúgtam a száját a fának, mer én ilyen állat vagyok!
Kiome/SEn Arashi
Velem is valahogy így történt.
Én se szívlelem őket....A többi ízeltlábúval semmi bajom, de a pókokat utálom.
Én se szívlelem őket....A többi ízeltlábúval semmi bajom, de a pókokat utálom.
Ez hiba. Emlékszem, hogy én is egy csomószor feküdtem le régi tévézni, meg akartam valamit nézni, de aztán még mielőtt elkezdődött volna, elaludtam, a tévé meg úgy maradt...
Utálom a pókokat.... De utálom őket....
Utálom a pókokat.... De utálom őket....
beküldve: 2010-06-25 15:10:35
(#38490) itt is kezd beborulni. Annyira elegem van már az esőből, meg a hidegből. Tegnap is hosszúgatyába kellett lennem. Nyár van könyörgöm...
Este kicsit sem voltam fáradt.....Bekapcsoltam a gépet, neteztem, aztán lefeküdtem kicsit tévét nézni. El is aludtam. Ma reggel a tegnapi ruhámba keltem fel, és anyám mondja, h még a gépet sem kapcsoltam ki.
Este kicsit sem voltam fáradt.....Bekapcsoltam a gépet, neteztem, aztán lefeküdtem kicsit tévét nézni. El is aludtam. Ma reggel a tegnapi ruhámba keltem fel, és anyám mondja, h még a gépet sem kapcsoltam ki.
Mondjuk azért az énekre én is figyelek, hogy lehetőség szerint senki se hallja Anyám, én egy csomó mindent meghallgatok, de mindig az Abingdon Boys School szól. Most viszont megint elkezdtem Metallicát, Linkin Parkot, Limp Bizkitet hallgatni. Előjött korábbi kedvencem, az Asian Kung-Fu Generation, és rákattantam a Rise Againstre. Néha, punkos pillanataimban The Grenmát vagy Sum 41-t veszek elő. Aztán ott van még a Nightmare. Amikor már nagyon zúzhatnékom van, elő kerül az August Burns Red. Szokott olyan is lenni, hogy olyasmihez van kedvem, amit egyébként csak ritkán szoktam, pl. AC/DC.
Naaah, végre valaki dicséri az avám!!!! Reméljük, komoly hatóköre van a mentális energiáidnak
**mindenem** megáll már az ezévi időjáráson. Múlt októberben már hó volt, de decemberben semmi, aztán januárban megmozdulni sem lehetett tőle. Áprilisban ránkrohadt a ruha a melegtől, májusban meg el nem az eső. Júniusra nem lett eső, de sötétség borítja a napot. Az ebédhez már kislámpát kapcsoltam itt a gép mellett, hogy lássam a kaját. Így most ez fölöttünk:[Link]
Gyorsan elbújok, mielőtt Háté meglát
Naaah, végre valaki dicséri az avám!!!! Reméljük, komoly hatóköre van a mentális energiáidnak
**mindenem** megáll már az ezévi időjáráson. Múlt októberben már hó volt, de decemberben semmi, aztán januárban megmozdulni sem lehetett tőle. Áprilisban ránkrohadt a ruha a melegtől, májusban meg el nem az eső. Júniusra nem lett eső, de sötétség borítja a napot. Az ebédhez már kislámpát kapcsoltam itt a gép mellett, hogy lássam a kaját. Így most ez fölöttünk:[Link]
*Trágárság javítva. A moderátor*
Szerk: Moderátor 2010-06-27 01:49:36
Ide, Gyöngyösre (és környékére) is parancsolnál szép, napsütéses, 30-fokos, zéró esős szombatot?
Igyekszem, bár lehet, hogy mentális energiáim nincsenek még olyan fejlett szinten.
Am. tetszik a Honey and Clover-es avád.
Kiome: ezt 5 perc alatt összehoztad? Elismerésem.
Léggitározni én nem szoktam (se nyilvánosan, sem otthon), viszont az utcán érdekes fejeket vágok, miközben nagyban gondolkozom vmi tervemen.
beküldve: 2010-06-25 13:13:14
(#38486) R.I.P. Jacko. Istenem, hogy repül az idő.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Igen, most gyorsan csak nektek, csak most rajzoltam, mert nem tudtam kifejezni igazán a köszönömmel az érzéseimet, gondoltam ez mégiscsak több...
Léggitár: Én is szoktam, van igazából gitárom, de még nem tudok játszani..a buszon, villamoson azt gyakorolom, hogy mozgassam a kezeimet, lábamat külön ritmusra, de nehéz, rám is furán néznek, de énekelni még nem mertem...
Én Jacko-t, Elvist, Linkin Parkot(RÉGI!!)Máté Pétert(Úgy várom jössz- e már..)hallgatok, és sajnálom valamennyi művész halála nagy vesztesék(mondjuk az Lp tagjai szerintem kezdettől fogva agyhalottak a sok drogtól..)
Léggitár: Én is szoktam, van igazából gitárom, de még nem tudok játszani..a buszon, villamoson azt gyakorolom, hogy mozgassam a kezeimet, lábamat külön ritmusra, de nehéz, rám is furán néznek, de énekelni még nem mertem...
Én Jacko-t, Elvist, Linkin Parkot(RÉGI!!)Máté Pétert(Úgy várom jössz- e már..)hallgatok, és sajnálom valamennyi művész halála nagy vesztesék(mondjuk az Lp tagjai szerintem kezdettől fogva agyhalottak a sok drogtól..)
Kiome/SEn Arashi
Szerk: Kiome 2010-06-25 13:16:44
YAVEEEN!!!
Látjátok, megint milyen okosakat mond!!
Ide, Gyöngyösre (és környékére) is parancsolnál szép, napsütéses, 30-fokos, zéró esős szombatot?
Látjátok, megint milyen okosakat mond!!
Szerk: Merchior 2010-06-25 13:14:18