Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hehe, régebben én is csináltam ilyen kakaót.
Mostmár nem bírnám meginni az ilyen kotyvalékokat. Zöldtea, cukor nélkül. Ezt favorizálom egy ideje.
Szép időnk van, nem?^^" Remélem már többet nem fog esni az eső. Nem úgy akarok beesni azt esti koncertre, mint egy csapzott csöves...
Mostmár nem bírnám meginni az ilyen kotyvalékokat. Zöldtea, cukor nélkül. Ezt favorizálom egy ideje.
Szép időnk van, nem?^^" Remélem már többet nem fog esni az eső. Nem úgy akarok beesni azt esti koncertre, mint egy csapzott csöves...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-25 11:12:03
beküldve: 2010-06-25 10:29:42
(#38466) Reggelt! Azt hiszem, hogy ennek a bögre kakaónak, amit szürcsölök, nagyobb a kakaóportartalma, mint amennyit a tej képes befogadni
Imádom!

Hidd el, azért eléggé mély hatást gyakorolt rám ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
És hazaúton, pont jött a szúnyogirtó kocsi, fújva a füstjét, és vagy fél km-t mentem benne
Nem vagy szúnyog ^^
Gravity is a habit that is hard to shake off.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-25 00:07:32
beküldve: 2010-06-24 23:43:32
(#38462) aki tudja hogy mikor lesz a con és hányorakkor és hol az irjon könyörgök a koppy97@hotmail.com-ra!!
nagyon köszönom!!

nagyon köszönom!!

beküldve: 2010-06-24 23:39:14
(#38461) JAPÁN LENYOMTA DÁNIÁT 3-1 RE
ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG
ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK A KIS SÁRGÁCSKÁKRA!!!!!!
ÖRÖM ÉS BOLDOGSÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁG

ANNYIRA BÜSZKE VAGYOK A KIS SÁRGÁCSKÁKRA!!!!!!

beküldve: 2010-06-24 22:32:12
(#38460) Heh. Véget ért a 8 év. Tanévzáró. Bankett. A baromkodások... Vége. Szomorú. Ennél azért valami drámaibbra számítottam. Nemtom miért. Csak valahogy, szomorú vagyok. Úgy elszállt ez a 8 év, hogy szinte észre se vettem. És az a baj, hogy nemtudom, megérte-e

És hazaúton, pont jött a szúnyogirtó kocsi, fújva a füstjét, és vagy fél km-t mentem benne
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-24 22:34:17
beküldve: 2010-06-24 21:07:22
(#38459) no, végre taliztam több hónap után a legjobb barátnőmmel, überboldog vagyok
látom itt megint nincs élet. ezért jó a mangafan. biztos pont! mindig tudod mire számíts
mért nem tudok még mindig jelentkezni az UV-mre? hétfőn adtam fel a pénzt a jólegrégibbfoglalkozástűző desanyját
pakolok a szobámban, tüsszögök
holnap irány Zamárdi! jejj!
asszem más nincs. megyek is. byebye!
látom itt megint nincs élet. ezért jó a mangafan. biztos pont! mindig tudod mire számíts
mért nem tudok még mindig jelentkezni az UV-mre? hétfőn adtam fel a pénzt a jólegrégibbfoglalkozástűző desanyját
pakolok a szobámban, tüsszögök
holnap irány Zamárdi! jejj!
asszem más nincs. megyek is. byebye!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ottmar: ^^"""" Kezdem azt hinni, hogy ez bújtatott oltás a lelányozásod miatt.

Kezded jól hinni

Egyébként tényleg voltál a TV-ben?

"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Gonosz x3 bocsmár, hogy fel akarom már dobni a fórumot, valami veszekednivalóval, te meg elrontod x3
Mer kölcsönadtam neked, erre te levédeted. Kösz. Az más hogy én is elloptam.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nem fog esni, eldöntöttem
Tudom, önkéntelenül tetted, de ez egy álltalam levédetett mondat, amit már egy éve használok. ÉS az enyimé x3