Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Te meg nagyon rendes vagy, ha tényleg meg is fontolod a tanácsokat
Ezt csak azért írom, mert az emberek többsége mind azt hiszi magáról, h ők tökéletesek, és minden úgy van jól, ahogy ők csinálják... Az ilyen tanácsok mellett meg simán elmennek, h jajj persze, "haggyámán"..
ottmar: furcsa? egyáltalán nem. csak normális...
Tévedés én nem tartom magam tökéletesnek és a tanácsod megfogadom.
De most ugye nem haragszol rám?
jaa hogy ez nem nekem szólt
bocs nem olvastam az előzőt
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"
Szerk: Csodabogár 2010-06-23 22:43:01
Alakítsatok Yaven Fan Clubot, srácok. Írok nektek indulót, ha gondoljátok, aztán mehettek toborozni.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ahhoz képest, hogy most az önállósodási korszakomat élem, és mindenkin a Haggyámáno 2.0-át használnám... És csak most döbbenek rá, hogy az ég világon semmire nem emlékszem abból, amit mondott. Adjatok nekem egy sötét sarkot, elbújok
Te meg nagyon rendes vagy, ha tényleg meg is fontolod a tanácsokat
Ezt csak azért írom, mert az emberek többsége mind azt hiszi magáról, h ők tökéletesek, és minden úgy van jól, ahogy ők csinálják... Az ilyen tanácsok mellett meg simán elmennek, h jajj persze, "haggyámán"..
ottmar: furcsa? egyáltalán nem. csak normális...
és Envy a Tv-ben yay.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-23 22:40:45
Én szeretem Yavent. Szépen megnevel, hogy ne legyek teljesen idióta annak ellenére, hogy itt kockulok egész nap. Sok okosat mondott nekem. Én bírom a búráját
Én is Csak olyan furcsa szegény ( Én meg mekkora köcsög vagyok )
Én szeretem Yavent. Szépen megnevel, hogy ne legyek teljesen idióta annak ellenére, hogy itt kockulok egész nap. Sok okosat mondott nekem. Én bírom a búráját
beküldve: 2010-06-23 22:31:34
(#38417) Milyen kihalt ma fórum.Jöhetne már Yaven hogy kicsit amortizálja az agyunkat
Nem. Bocs, nem utazom ilyesmiben
És összeszedtem a legelmebetegebb Naruto betétzenéket
És összeszedtem a legelmebetegebb Naruto betétzenéket
beküldve: 2010-06-23 21:07:34
(#38415) Nem tud adni nekem valaki forgotten sands-hez product key-t vagy cracket ? :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Milyen középsuliba jártatok ti? Nekünk sosem kellett kis pucut rajzolni...mondjuk én humán tagozattal induló leendő gyógyszerész vagyok... neeem irigykedem...bár amikor a hullák közt megfogtam két herécskét kibelezve , meg láttam a képet, meg magát a pucér hapit... szóval akkor is nevettem, még most sem nőttem fel eléggé hozzá...
Kiome/SEn Arashi
beküldve: 2010-06-23 20:34:49
(#38412) *málnakajálásközbenbalkézze lpötyög*
Korábban említettem, hogy kellene valami új a zenei életembe. Most úgy lehet, hogy megtaláltam.
Korábban említettem, hogy kellene valami új a zenei életembe. Most úgy lehet, hogy megtaláltam.
beküldve: 2010-06-23 20:22:45
(#38411) Csak az 1-3 tudtommal. A 4 nincs
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Gilje: a férfitangánál kevés ijesztőbb dolog van, szerintem :'D
de van, ha egy 120-30 kilós férfit kell rajzolnod, akit csak az takar éppen (művészeti középiskola rulz! Bélaaaaaa!!!)
demost! a líramangákról: a Gravitation 4. kötete is le van árazva, vagy csak az 1.? segítséget kérünk
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-23 19:51:55
(#38409) Juhú!! Lejött a prince of presia forgotten sands, és mindjárt lejön a c&c tiberium wars és az sw force unleashed sith edition ^^
szerk: Van egy film amiben egy középkorú nő elkezd kavarni egy fiatalabb pasassal, és mikor lefeküdnének, a pason tigrismintás tanga van, és mikor a nő elkezd röhögni, a pasi megkérdezi: " Miaz? Nem tetszik a Joeystick-om ? Azt hittem az európai nők ezt szeretik ! "
szerk2: Jut eszembe, dz-nek [Link]
^^"
szerk: Van egy film amiben egy középkorú nő elkezd kavarni egy fiatalabb pasassal, és mikor lefeküdnének, a pason tigrismintás tanga van, és mikor a nő elkezd röhögni, a pasi megkérdezi: " Miaz? Nem tetszik a Joeystick-om ? Azt hittem az európai nők ezt szeretik ! "
szerk2: Jut eszembe, dz-nek [Link]
^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-23 19:57:29