Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-23 08:35:59
(#38378) Csodaszar.......vas....
Yaven öreg? És nő? Itt mindenki nő....
Ma is anyázásra ébredtem... Csodálatos. Viszont megint rámterítette a plédet apám, pedig most nem fáztam... Ő tudja.... És ordít a Nightmare is, nem csak a szomszéd
Yaven öreg? És nő? Itt mindenki nő....
Ma is anyázásra ébredtem... Csodálatos. Viszont megint rámterítette a plédet apám, pedig most nem fáztam... Ő tudja.... És ordít a Nightmare is, nem csak a szomszéd
beküldve: 2010-06-23 08:09:34
(#38377) Na drukkoljatok. Korán keltem, hogy tanuljak. Már félórája fölkeltem, és láss csodát: a gép előtt ülök, és hülyeségeket irkálok. Hogy lesz ebből 11-re vizsga??
Ottmar: azt mondod Yavenre, hogy öreg? Akkor itt hemzsegnek a vén csoroszlyák. Rögtön itt vagyok én.
Höhö, egy újabb Yaven-fan...KOmolyan sikerült elhitetned, hogy Pestlőrincre kell mennie?
Moszkító: táltost ajánlanám. Az úgyis képes csodaszép ill. ronda lóvá változni, tüzet okádni, repülni, és mivel a magyar mitológia szerint a táltos ember, varázsló is egyben, hát emberré is tud változni. Ill. emberből lóvá.
De ugyanez vonatkozik a többfejű sárkányokra. Aztán ott vannak a tündérek is.
Ottmar: azt mondod Yavenre, hogy öreg? Akkor itt hemzsegnek a vén csoroszlyák. Rögtön itt vagyok én.
Höhö, egy újabb Yaven-fan...KOmolyan sikerült elhitetned, hogy Pestlőrincre kell mennie?
Moszkító: táltost ajánlanám. Az úgyis képes csodaszép ill. ronda lóvá változni, tüzet okádni, repülni, és mivel a magyar mitológia szerint a táltos ember, varázsló is egyben, hát emberré is tud változni. Ill. emberből lóvá.
De ugyanez vonatkozik a többfejű sárkányokra. Aztán ott vannak a tündérek is.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-23 08:11:57
Bocs, jelenlegi eszméleti állapotomnál többre nem telik
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
mélyenszántó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
" Nem marad más belőlünk, mint por és hamu "
" Porból lettem, s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek "
" Porból lettem, s porrá leszek, félek, hogy a ködbe veszek "
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-23 00:11:19
ROFL, van harmonikás már a kezdetektől fogva, a szépsége meg magától értetődő, az alkohol megszépíti az embert (nem hiába áll ilyen szép, sudár legényekből a mi családfánk se, ugyebár). Egyszer ellőtték valami interjúban, hogy "nagyon támogatják a tradicionális finn favágást" (?), ez a mondat pedig most kezd értelmet nyerni.
Egyébként meg szvsz az a legjobb, hogy a hegedűs itt is halálra unja magát.
Egyébként meg szvsz az a legjobb, hogy a hegedűs itt is halálra unja magát.
Hamu van a billentyűzetemben D=
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-23 00:06:55
És amikor már azt hinném, hogy ennél nem lehet rosszab, jön egy következő klipp. Am. eddig is volt harmonikás, vagy csak azért figyeltem fel rá, mert a kamerás is ráközelített kétszer? Csodálkozom, hogy nem csinálnak róla naptárt a kiéhezett háziasszonyoknak. XD És figyelted? Megintcsak a favágás...
Gilje: hát persze, mindennel lehet, de az eszközt én választom meg
Gilje: hát persze, mindennel lehet, de az eszközt én választom meg
ezek szerint...
egyébként nemtom honnan jön, de már korábban is szóltak miatta, mikor telefirkáltam az egyik füzetem, és ott is a muszáj miatt szólt csak a tanár
lehet nyelvújító vagyok
egyébként nemtom honnan jön, de már korábban is szóltak miatta, mikor telefirkáltam az egyik füzetem, és ott is a muszáj miatt szólt csak a tanár
lehet nyelvújító vagyok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Korpiklaani~ Még egy klip, mert már teljesen kész vagyok
Gilje: A helyesírást ellenőrző izé nem húzza alá? Vagy az csak a Fájörfokszban van?
Gilje: A helyesírást ellenőrző izé nem húzza alá? Vagy az csak a Fájörfokszban van?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
bármilyennel? választhatok? 8DDDD
muszáj
ez valami belső kényszer nálam, komolyan. ha továbbra is elírnám nézzétek el kérlek
beküldve: 2010-06-22 23:31:24
(#38366) Béla: Korpiakármiék klippje alátámasztotta a múltkori feltételezésemet alacsony költségvetésű klipp+láncfűrész=skót favágók
Ottmar: Azért örülhetsz neki, hogy végül mégis elmondtam, hogy csak vicc volt.
Ottmar: Azért örülhetsz neki, hogy végül mégis elmondtam, hogy csak vicc volt.
Szerk: Yaven 2010-06-22 23:33:51
...Homokzsákok. Beszélő, részeg homokzsákok. Sok.
ottmar: lol.
ottmar: lol.
Szerk: Háté 2010-06-22 23:25:54
beküldve: 2010-06-22 23:20:08
(#38364) Kész!Yaven beetette velem hogy Pestszentlőrincre kell menni hogy tudjak a fórumtalira menni.Veletek is ilyen?
Imádom azt a lányt, sikerült kitágítani a tűréshatáromat.
Szeretlek Yaven!!!!!
Imádom azt a lányt, sikerült kitágítani a tűréshatáromat.
Szeretlek Yaven!!!!!
"Majd úgy ugrok hogy úgy látszódjon mintha te ugrottál volna"