Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Fuck yeah.
Miért van pont egy fürdőkacsa (mert közben rájöttem, hogy arra emlékeztet) a fején amúgy?
Miért van pont egy fürdőkacsa (mert közben rájöttem, hogy arra emlékeztet) a fején amúgy?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-22 22:12:20
éééééés kiszúrtad a kedvencemet! 10 pont a Griffendélnek!
Hyoga egyébként nagyon lol
Hyoga egyébként nagyon lol
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 22:12:16
Milyen jó az a hattyúalakú sisak.
Ezt meg nagy depressziómban el is felejtettem linkelni. Aki tegnap (vagy mikor, az időérzékem nulla, amióta ennyit kell itthon ülnöm, kib.szott időjárás) élvezte a Wooden Pints klipjét, az ne hagyja ki ezt se.
Ezt meg nagy depressziómban el is felejtettem linkelni. Aki tegnap (vagy mikor, az időérzékem nulla, amióta ennyit kell itthon ülnöm, kib.szott időjárás) élvezte a Wooden Pints klipjét, az ne hagyja ki ezt se.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-22 22:03:23
at már én se bírom, de harcolós démonos igényes shonen-fight jöhet
shonenfan vagyok. lásd op és saint seiya
shonenfan vagyok. lásd op és saint seiya
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 21:50:50
bevallom, fan vagyok, bármennyiszer meg tudom nézni újra és újra, meg is van dvd-n
Jó neked, nekem már undorom van tőle, pedig eleibe még tetszett is. Mondjuk Kaleidoval is így vagyok, eleibe azt is nagyon bírtam, de ma már attól is herótom van
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
szellemfiú
bevallom, fan vagyok, bármennyiszer meg tudom nézni újra és újra, meg is van dvd-n
Bocs, csak azt hittem, a két csaj fiúnak öltözött be ^^" Am meg lehet úgy értelmezni, hogy Legend of Zelda cuccos csajok mellett
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Keresek valami elfoglaltságot... Még van időm.
Aztán látom magam jövő héten hétfőn, hogy "ÁÁÁ, már csak ez az egy napom maradt és nem tudok semmit!!!" De ez van.
Én is ma délután kínkeservesen kijegyzeteltem, aztán rájöttem, hogy ha ezt pont egy nappal előbb kezdtem volna, akkor tök jól állnék..de tegnap olya jó volt semmit se csinálni...csak jó tételt kapjak!
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Két zelda csaj
Ezért mit kapnál valami komolyabb Zelda-fantól... Én már megjártam párszor."Az nem Zelda, hanem Liiiiiiiiiiiiiiiink~~~!!!!"
anno én is a tutorial miatt postoltam annyit elsősorban de túl jó volt a társaság úgyhogy ittmaradtam
csak egy fórumtalira jutnék már el lassan. kéne egy kis jóidő, annak ellenére, h szeretem az esőt. meg elvileg kipusztulunk, 2012-ben vagy 13-ban, szóval addig minden lehetságes animét meg yaoit meg kéne nézni és olvasni
csak egy fórumtalira jutnék már el lassan. kéne egy kis jóidő, annak ellenére, h szeretem az esőt. meg elvileg kipusztulunk, 2012-ben vagy 13-ban, szóval addig minden lehetságes animét meg yaoit meg kéne nézni és olvasni
Akkor nem csak én láttam az Aktív eme remek beszámolóját
Érdekes az ilyen világ vége dolgokat, amikből tömeg pánik keletkezne mindig megcáfolják
Jéé vége a szellem fiúnak(megint), soha többé kérlek, soha többé nem akarlak látni
FMABH OH YEAH, igaz, hogy már beértem magyar felirattal az animét, de azért elnézem
Tényleg eleibe végig azt hittem Ed van felnőttként az első op-ba, de később rájöttem, hogy nem ő az^^"
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-22 21:14:21
De akkor mégis ki?
Na, mindegy, nekem erősen döglődik a net. Minden első esetben nem talál kapcsolatot, úgyhogy csak szenvedek itt. Megyek megnézem az eheti FMA:B. adagot, oszt szerintem a mai napot befejeztem.
További szép pandás/VánPíszes estét!
Na, mindegy, nekem erősen döglődik a net. Minden első esetben nem talál kapcsolatot, úgyhogy csak szenvedek itt. Megyek megnézem az eheti FMA:B. adagot, oszt szerintem a mai napot befejeztem.
További szép pandás/VánPíszes estét!
Szerk: Merchior 2010-06-22 21:05:17
anno én is a tutorial miatt postoltam annyit elsősorban de túl jó volt a társaság úgyhogy ittmaradtam
beküldve: 2010-06-22 20:56:03
(#38336)
Szerk: sütilány 2010-06-22 21:29:18
Mert megbabonázott Pandaman szépsége
Ez nem kétség, IMÁDOM Pandaman-t!
Üdv érkezők!
MIANEVED?!
Mert megbabonázott Pandaman szépsége
Hello Alucard von Mosqution
Hello Alucard von Mosqution
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 20:54:11