Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
egyébként télleg Presser feje vanXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-22 19:38:24
(#38317)
Szerk: sütilány 2010-06-22 19:39:10
Köszi HáTé! Megnehalljnekem! Ki ad majd rock felvilágosítást???
Envysütije: Elég lesz az az A3.
Giljeeeee: Én ha embert látok az úton, mindig lekapcsolom a zenét, feltéve, hogy a telefonról szól. Az esetek többségében velem az empétvrí lejátszót
Envysütije: Elég lesz az az A3.
Giljeeeee: Én ha embert látok az úton, mindig lekapcsolom a zenét, feltéve, hogy a telefonról szól. Az esetek többségében velem az empétvrí lejátszót
beküldve: 2010-06-22 19:35:47
(#38315) ennek HT elvileg örülni fog
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
vagy azthitte nem veszem észre, hogy csörgök, de lehet, hogy ismerteXD fiatal volt, max 26 éves. vagy az 5méteres vigyoromon mulatottXD
normál az A/4-es. írd A/2-re, akkor nem tévesztünk elXD
Envym: Margit-hídon végighaladtomban, max erővel bömböltettem telefonomon a Share the Whorld-öt, a Sayaendou-t és a We are!-t, mer nem volt nálam fülhallgató
az egyik építőmunkás rámkacsintott
Envym: Margit-hídon végighaladtomban, max erővel bömböltettem telefonomon a Share the Whorld-öt, a Sayaendou-t és a We are!-t, mer nem volt nálam fülhallgató
az egyik építőmunkás rámkacsintott
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 19:17:19
beküldve: 2010-06-22 19:14:00
(#38310) Utólag gondolkozom, (mert éppen ez a szám szól..) vajon mennyire néztek hülyének az előbb a sarki boltban? Vásárlás közben a We are!-t énekelgettem
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-22 19:12:23
(#38309) Merchior:
a B2-es nagyobb (kb 4x-er)
de a B1-es lap után már csak a plakátméret van
a B2-es nagyobb (kb 4x-er)
de a B1-es lap után már csak a plakátméret van
Ez megnyerő érv, nem bántom magam. Azt azért kiderítem, hogy mit csináltam én vasárnap este ahelyett, hogy az I've Been Sobert hallgattam élőben...
Merchior: Az A3as az a bazinagy, igen.
Merchior: Az A3as az a bazinagy, igen.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én most megölöm magam.
Ekkora traumát nálad csak 3 dolog válthat ki: a: Leáll a világon, minden szeszgyár, b: Kipusztult az összes metál énekes. C: Minden más, ami egy magadfajta egyénnek rossz lehet ^^"
szerk: Mi ez a nagy mangavásárlási akció ? ^^" Én is kapok mindenféle hírlevelet, csak a felét nem olvasom e. Naaa valaki segítsen ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-22 19:11:02
Akkor nagyjából tényleg azt amit én is
Remélem hamar megkapod te is
Gilje: Tényleg nem vagy molett. AZ nem itt kezdődik szvsz.
Merchior: Miért kéne ezt tenned? Odajössz "Yo! Merchior vagyok" és ennyi elég
Remélem hamar megkapod te is
Gilje: Tényleg nem vagy molett. AZ nem itt kezdődik szvsz.
Merchior: Miért kéne ezt tenned? Odajössz "Yo! Merchior vagyok" és ennyi elég
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-22 19:09:47
beküldve: 2010-06-22 19:07:38
(#38305) Azon gondolkodtam, hogy ha egyszer a jó életben eljutok conra, vagy fórumtalira, vagy valahova, előtte fogok egy legalább A3-as lapot, és rávésem nagy betűkkel, hogy "MERCHIOR"
Az A3-as az a bazi nagy, ugye? Az írólap az az A5-ös, nem?
de az vagyok és élvezemxD macskám is szereti, mikor van mit gyömöszölni rajtam
na ezt mostmár ti játszátok le
de szerintem sem vagy az