Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-22 14:31:22
(#38288) Bátyám már végzett. Ma volt az utolsó érettségije, bár nem tudom hogy mi volt az. Közben meg már táborozik... a mázlista...
Miyu: Gyors gyógyulást!
Miyu: Gyors gyógyulást!
beküldve: 2010-06-22 14:27:49
(#38287) Gilje: Égenjárók..egy pillanatra megdöbbentem, hogy mit keresne az pont a dizni-csatornán, mert a rossznak egy másik kategóriáját képviseli, de megnyugodtam. Majd megkérdezem a húgom, hátha ő tudja, mi az.
Miyu: Jobbulást!
Én is itt poshadok, tanulnom kéne holnapra, a 30 tételből több mint a fele hiányzik, és nem csinálok semmit, mert tanulnom kéne, de azt csinálom legkevésbé...
Basszus! Berakom ezt a vizsgát utolsónak, hogy majd a sok szenyaság után végre egy kis mesedélután, és nem, kiderült, hogy a bácsi totál-brutál módon osztályoz....
Miyu: Jobbulást!
Én is itt poshadok, tanulnom kéne holnapra, a 30 tételből több mint a fele hiányzik, és nem csinálok semmit, mert tanulnom kéne, de azt csinálom legkevésbé...
Basszus! Berakom ezt a vizsgát utolsónak, hogy majd a sok szenyaság után végre egy kis mesedélután, és nem, kiderült, hogy a bácsi totál-brutál módon osztályoz....
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-22 14:21:33
(#38286) Ehhh, gusztustalanul beteg vagyok, egyedül vagyok, és nem tudok kinek nyígni a nyomoromról, és ettől csak még rosszabbul leszek. Még Rejtő sem képes megvigasztalni, nem értem én ezt. De lázat akkor sem mérek. Nemakaromtudni.
jajistenem, és mindjárt csütörtök. Inkább mennék svédországba.
/privát nyomor vége/
Elkezdtem visszaolvasgatni, de rájöttem, hogy nekem erre nincs kapacitásom *szalutál, elcsoszog*
jajistenem, és mindjárt csütörtök. Inkább mennék svédországba.
/privát nyomor vége/
Elkezdtem visszaolvasgatni, de rájöttem, hogy nekem erre nincs kapacitásom *szalutál, elcsoszog*
még szerencse,hogy idejében megragadtad a kormánybotot
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-22 13:01:12
(#38282) leültem öcsémmel disney csatornát nézni. nem csak az agyam rohadt le de sokk is ért: új film a csatornán: Égenjárók
nem, nemugyanaz, csak címében, de mivel épp nem oda néztem majdnem félrenyeltem a makarónit
nem, nemugyanaz, csak címében, de mivel épp nem oda néztem majdnem félrenyeltem a makarónit
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
REAGÁLTAAAAAAAAAAAAAAAAAM
Jólvan, ügyeskutyuskaaaaaaa. Most kapsz egy jutalomfalatot *dob*
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: ∂z 2010-06-22 03:26:01
nagyon ügyes vagy ^^" ˇˇ ˇ^^^˘ˇ˘˛˙°
jahoppá. REAGÁLTAAAAAAAAAAAAAAAAAM
jahoppá. REAGÁLTAAAAAAAAAAAAAAAAAM
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-22 00:06:48
Én múlt héten egész héten csúcsminőségű kedvenc pizzát ettem, tegnap meg ma pedig fincsi ázsiai zöldséges tésztát ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-21 23:54:34
(#38277) dz cicám, merre vagy? csak miattad felvonszolom magam fórumra, erre szarba se veszel. ez sértő.
vagy megdöglöttél, ahogyan kértem? olyan rendes vagy. ugyanakkor nagy veszteség. télleg.
Egyébként meg. Van pizzám blee~
vagy megdöglöttél, ahogyan kértem? olyan rendes vagy. ugyanakkor nagy veszteség. télleg.
Egyébként meg. Van pizzám blee~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Annyira nem gáz a csávó. Kicsit a ritmust elrontja néhány helyen, de a fry scream az megy neki /ami nekem sose ment annyira/. Ezért is maradtam inkább a jó kis death growlnál, az könnyebb is meg menőbb is.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Biztos úgy van, ahogy mondod, én nem értek az ilyesmihez....
Hanem elfáradtam a mai nap nagy semmittevésében, megyek aludnyi. Jóccakát nektek!
Hanem elfáradtam a mai nap nagy semmittevésében, megyek aludnyi. Jóccakát nektek!
Szvsz semmivel se rosszabb a srác, mint a legtöbb ilyen wannabe -coreénekes.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute