Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Úgy néz ki.. De én most nem nagyon kapok szavakat eme szörnyűség után Így összerondítani egy nagyszerű zenét. Itt van az elmebeteg nélkül. Aztaháromlábúlőtérikutyamin denit, valaki lője le ezt a palit
beküldve: 2010-06-21 22:53:29
(#38272) Ő... Az utcsó kommentemmel befagyasztottam mindent, vagy mi van ? ^^" Kihaltabb a fórum, mint egy nemistudommi ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-21 20:33:04
(#38271) Yaven: az a kezes tánc, amit linkeltél... durva. Mi is csináltunk ilyet hastáncon, de csak 4-en, és persze nem ilyen összetett koreográfiát.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-21 20:25:34
(#38270) Basszameg :'( 300ból 196 pontom van, ami átment, de a levelemet nem értékelték, ezért az írásbelit elbuktam. Lehet, hogy csak rosszul írták az eredményt. Nem érdekel. Betelefonálunk, leellenőrizztetjük
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-21 19:54:24
(#38268) Basszus. Még mindig nem engedi lekérni a nyelvvizsgaeredményeimet a rendszer, mert ledob Valaki vmi ötlet?
Hát... igazából... itt egy szem eső sem esik. Csak hűvös van, és pokolian fúj a szél
Hmm, akkor nem csak nálunk szakad az eső?
Lehet úgy gondolta az időjárás, hogy az a néhány napnyi 40 fokos hőség elég volt, úgyis annyian szidták~
Lehet úgy gondolta az időjárás, hogy az a néhány napnyi 40 fokos hőség elég volt, úgyis annyian szidták~
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
beküldve: 2010-06-21 19:14:21
(#38265) Kegyetlen egy idő van. Nemhiszemel!! Legyen már olyan igazi, gatyarohasztó, meleg nyár, az istenért is! Olyan nagy kérés ez?
AZt hiszem dzvel kell egyet értenem ^^
szerk: felrakták telc-re a nyelvvizsga eredményeket! De olyan soakan nézik, hogy 10 próbálkozásból 2-szer hozza be, és 10 behozásból 3-szor rendesen x3 Meg akarom tudni az eredményem x3
dz: megnézném a manust, aki benne csücsül
szerk: felrakták telc-re a nyelvvizsga eredményeket! De olyan soakan nézik, hogy 10 próbálkozásból 2-szer hozza be, és 10 behozásból 3-szor rendesen x3 Meg akarom tudni az eredményem x3
dz: megnézném a manust, aki benne csücsül
Szerk: The Exiled 2010-06-21 18:36:15
beküldve: 2010-06-21 18:33:29
(#38263)
Szerk: ∂z 2010-06-21 18:33:43
igen ilyet isXDXDDDDDDDDDDDDDDDDDDD dobjuk fel Mo-t
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ilyeneket magyarhonba is!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-21 18:10:59
(#38259) Gomen duplapost, de már nem tudok szerkeszteni.
Jópofák, nem?
És a kedvencem (nem is tudom miért)
Jópofák, nem?
És a kedvencem (nem is tudom miért)
MIANEVED?!