Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Megrendeltem:
Gravitation 1-3
A bárány panasz 2
Bizenghast 5
A káosz kapui 3 - az előbbieket majd megveszem máskor.
J-Pop bálvány 2 - ha már az első kötetet megvettem...
A Biblia manga
Az ördög menyasszonya 2
Vörös kert
Pirontan - ennyi pénzért megveszem... Még akkor is, ha már nekem is túl perverz. XD Az első magyarul kiadott hentai manga... itt kell lennie a polcomon.
Háté: Ne légy emó. Nem ölöd meg magad, mert Te vagy a bishisztár. A bishiknek meg nem áll jól az öngyilkosság.^^ XD
Gravitation 1-3
A bárány panasz 2
Bizenghast 5
A káosz kapui 3 - az előbbieket majd megveszem máskor.
J-Pop bálvány 2 - ha már az első kötetet megvettem...
A Biblia manga
Az ördög menyasszonya 2
Vörös kert
Pirontan - ennyi pénzért megveszem... Még akkor is, ha már nekem is túl perverz. XD Az első magyarul kiadott hentai manga... itt kell lennie a polcomon.
Háté: Ne légy emó. Nem ölöd meg magad, mert Te vagy a bishisztár. A bishiknek meg nem áll jól az öngyilkosság.^^ XD
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-22 18:58:57
de az vagyok és élvezemxD macskám is szereti, mikor van mit gyömöszölni rajtam
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-22 18:46:49
(#38301) Mondták már, hogy talán nincsen minden rendben a fejedben?
erre csak egy garfieldos hasonlattal tudnék válaszolni: "Nem én vagyok kövér. A többiek alultápláltak!!!"
SötétOldalam folyt. következel látom! nice avatar
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-22 17:57:26
Te miket rendeltél? Mondjuk hülye kérdés, mert sok választási lehetőség nem volt, kb. azokat mint én, nem?
HáTé! nemár! MI SZERETÜNK!
HáTé! nemár! MI SZERETÜNK!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-22 17:23:58
(#38297) Itt volt a DevilDriver két napja. És nekem erre egy ittas társalgásból kellett rájönnöm.
A betegeknek jobbulást, az Égenjárók a legjobb, a rendelése remélem mindenkinek megérkezik normálisan... Én most megölöm magam.
A betegeknek jobbulást, az Égenjárók a legjobb, a rendelése remélem mindenkinek megérkezik normálisan... Én most megölöm magam.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Igen, én is erre gondoltam, hogy a futárszolgálatoknak hamarabb leadják... Hmmm... Nah sebaj, a hét végére csak kapok választ.^^
Azért nem értem a dolgot, mert te hamarabb rendeltél. (ide linkelted az oldalt, és én utána rendeltem)
lehet a futárszolgálatnak hamarabb leadják a cuccost, vagy nem tudom.
lehet a futárszolgálatnak hamarabb leadják a cuccost, vagy nem tudom.
Mondtam már, hogy a One Piece A Zisten?
* 4. movie hatása alatt*
MIANEVED?!
O____O Én meg asszem pénteken... De lehet, hogy zintén szombaton, nem emlékszem.
Nah csekkolom a mailjeim.
szerk.: Csekk, pipa. De semmi. Mondjuk azt írták, három-hat mundkanap mire választ kapok. És szombaton adtam le a rendelést... Szóval még időben vannak bőven.^^
Nah csekkolom a mailjeim.
szerk.: Csekk, pipa. De semmi. Mondjuk azt írták, három-hat mundkanap mire választ kapok. És szombaton adtam le a rendelést... Szóval még időben vannak bőven.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-22 15:24:57
AZ érdekes!
Én szombaton vagy vasárnap adtam le a rendelést.
Muffta:
Gravitation 1-3 (ezt már akartam korábban is, de sajnáltam érte a pénzt, de pár 100 FT-ért megérte)
Rémmetró, Az Ördög menyasszonya, Bárány Panasza, Vörös Kert.
Szal minden amire be akartam már ruházni korábban, de végül elmaradt mindig
Én szombaton vagy vasárnap adtam le a rendelést.
Muffta:
Gravitation 1-3 (ezt már akartam korábban is, de sajnáltam érte a pénzt, de pár 100 FT-ért megérte)
Rémmetró, Az Ördög menyasszonya, Bárány Panasza, Vörös Kert.
Szal minden amire be akartam már ruházni korábban, de végül elmaradt mindig
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-22 15:11:47
Hehe, én is pont 11-et rendeltem tőlük. Nekem még nem írtak, hogy megjött volna - én helyszíni átvételt kértem.
beküldve: 2010-06-22 14:54:12
(#38291) beküldve: 2010-06-22 14:49:54
(#38290) Megjött a Lírától rendelt 11mangám yaaay
(még jó, h pont abban a pillanatban ültem le One Piece-t nézni amikor begördült az auto elénk )
(még jó, h pont abban a pillanatban ültem le One Piece-t nézni amikor begördült az auto elénk )
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-22 14:48:28
(#38289) Miyu: Jobbulást, drága.^^ Tudom milyen szar ilyenkor egyedül lenni.
Fiszi: Együttérzek Veled. Én is így vagyok a jövőhét keddi vizsgámmal. Végre z utolsó, nah akkor tanulás... De annyira szenvedek vele. XD Nemmm akaroook tanulniii~
Nyah, nincs rinya! Keresek valami elfoglaltságot... Még van időm.
Fiszi: Együttérzek Veled. Én is így vagyok a jövőhét keddi vizsgámmal. Végre z utolsó, nah akkor tanulás... De annyira szenvedek vele. XD Nemmm akaroook tanulniii~
Nyah, nincs rinya! Keresek valami elfoglaltságot... Még van időm.
Aztán látom magam jövő héten hétfőn, hogy "ÁÁÁ, már csak ez az egy napom maradt és nem tudok semmit!!!" De ez van.