Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az Árnybíró 16 tényleg nagyon jó volt
Fene egye meg, most néztem: 14. kötetnél le vagyok maradva, és még azt sem olvastam ki.
basszus, szalad az idő. De most már szerintem megvárom az utolsó kötetet, és majd egyben kiolvasom, addig sem izgulok, h most mi lesz
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-21 15:38:12
beküldve: 2010-06-21 15:31:10
(#38257) És én azt hittem a Vodka a vicces.
Hát egyem meg.
Hát egyem meg.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Mi a halál lenne csütörtökön?
24.-e. Szent Iván Éj. Gyöngyösi ünnepség. Oszt kaptam rá meghívást, aszonták majd jelentkeznek, de azóta se, meg az ingyépiacba lévő műsor szerint sem leszek ott.
De majd néptáncolunk a jóembereknek, ha dob nem is lesz
Az egész zenekar egy csoda. Rájuk szoktunk italozni leginkább, meghozzák az ember kedvét a dologhoz.
A basszusgitáros egyébként mindig 2-3 hangot játszik náluk, a gitárosok is 2-3 power chord között ugrálnak egész végig... De akkora parti az egész, hogy ezzel senki nem foglalkozik.
EDIT: Már megvan a szekszi térdvillantás, nem tudom, hogy mit figyeltem eddig, konkrétan végig látszik, ROFL.
Viszont a mostani második gitárosuknál (szólógitáros erős lenne rá) szekszibb lény kevés van a Földön. [Link] Ha még ősz is lenne...
Merchior: Már többször említetted, de még egyszer se írtad le, vagy csak én nem láttam... Mi a halál lenne csütörtökön?
A basszusgitáros egyébként mindig 2-3 hangot játszik náluk, a gitárosok is 2-3 power chord között ugrálnak egész végig... De akkora parti az egész, hogy ezzel senki nem foglalkozik.
EDIT: Már megvan a szekszi térdvillantás, nem tudom, hogy mit figyeltem eddig, konkrétan végig látszik, ROFL.
Viszont a mostani második gitárosuknál (szólógitáros erős lenne rá) szekszibb lény kevés van a Földön. [Link] Ha még ősz is lenne...
Merchior: Már többször említetted, de még egyszer se írtad le, vagy csak én nem láttam... Mi a halál lenne csütörtökön?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-21 15:09:08
Rádióban hallottam. Becsszó. Én is elszörnyülködtem rajta De... Ugyan miért utáltattad volna meg magad? Ezt nem értem.
Hanem azt hiszem, kész vagyok. Még százszor megcsinálom, hogy berögzüljön (addig úgyis átalakul) meg felvételt készítek róla, oszt jó lesz Egy kicsit még színesíteni kell, de egyébként nem lesz vele gond, még akkor se, ha netán a csütörtökből is lesz valami, amit erősen kétlek
Ohh, és Exiled!
Ebben lehet valami
Hanem azt hiszem, kész vagyok. Még százszor megcsinálom, hogy berögzüljön (addig úgyis átalakul) meg felvételt készítek róla, oszt jó lesz Egy kicsit még színesíteni kell, de egyébként nem lesz vele gond, még akkor se, ha netán a csütörtökből is lesz valami, amit erősen kétlek
Ohh, és Exiled!
én még nem kezdtem bele a TE nyaggatásodba
Ebben lehet valami
Szerk: Merchior 2010-06-21 15:01:43
beküldve: 2010-06-21 14:48:41
(#38253) Merchior: örülök, hogy nem utáltattam meg magam.^^" A 12 éveseknek óvszer dolgon meg leesett az állam. (Még jó, hogy nem vagyok leprás, mert akkor ezt szó szerint kellett volna érteni. )
Yoroi: én csak azt nem értem, hogy hogyan került a vízzel teli vödör közelébe a Hellsing 6 mangád.
Exiled: örülök, hogy nem gondoltad komolyan, amit leírtál, de attól még azt írtad, amit. Máskor tessék átgondolni a mondanivalód.
Matsumoto: az Árnybíró 16 tényleg nagyon jó volt. Áradoztunk is már róla egy csomót itt:[Link]
Miho: valahogy nem esik nehezemre elképzelni téged szexuál-pszicshológusként. Az irodádban erotikusan pózoló japán bishik képe lógna a falon, középen pedig egy vitrinben trónolna a lila egyszarvú.
necrokid: tényleg, te is a fiam vagy.
Gilje: X'D Harr... Am. te tudsz jönni majd fórumtalira?
Béla: Ez nagyon kész van! Tisztára mint a skót favágók. A hegedűs még elég jól is tudott játszani, de a basszusgitáros mit menőzött, amikor kb. 2 hangot kellett játszania? A kedvencem akkoris a dobos és a második gitáros volt, akinek olyan szekszin kivillant a térde.
Ezen ledöbbentem: [Link]
Yoroi: én csak azt nem értem, hogy hogyan került a vízzel teli vödör közelébe a Hellsing 6 mangád.
Exiled: örülök, hogy nem gondoltad komolyan, amit leírtál, de attól még azt írtad, amit. Máskor tessék átgondolni a mondanivalód.
Matsumoto: az Árnybíró 16 tényleg nagyon jó volt. Áradoztunk is már róla egy csomót itt:[Link]
Miho: valahogy nem esik nehezemre elképzelni téged szexuál-pszicshológusként. Az irodádban erotikusan pózoló japán bishik képe lógna a falon, középen pedig egy vitrinben trónolna a lila egyszarvú.
necrokid: tényleg, te is a fiam vagy.
Gilje: X'D Harr... Am. te tudsz jönni majd fórumtalira?
Béla: Ez nagyon kész van! Tisztára mint a skót favágók. A hegedűs még elég jól is tudott játszani, de a basszusgitáros mit menőzött, amikor kb. 2 hangot kellett játszania? A kedvencem akkoris a dobos és a második gitáros volt, akinek olyan szekszin kivillant a térde.
Ezen ledöbbentem: [Link]
Szerk: Yaven 2010-06-21 14:50:07
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-21 14:09:31
(#38250) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tulajdonképpen én is régóta ezen rágódom, de a lényeg, azon van, hogy hagyja, meg a most-on ^^"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
* heves rángatózás, és lányos kézcsapkodás közben * Neeeemáááááááááááár, *nyúzás ezerrel* most neeee!
Gondolom itt a "most" a hangsúlyos.^^"
Szegény Exiled meg legalább annyit kap most, mint én a yaoi miatt
Tudod mi a különbség kettőnk között? Az, hogy én még nem kezdtem bele a TE nyaggatásodba
Miho: Köszönöm, hogy valaki, végre a pártomon áll ^^"
Lányok: Évfolyamon van 3-4 olyan lány, aki mondjuk eladható lenne szűzkurvának... Csöcsbimbóig kivágott ruhában jár 1-ik suliba, és mikor egyik idióta elkezdi fogdosni a mellét, elkezdi: * heves rángatózás, és lányos kézcsapkodás közben * Neeeemáááááááááááár, *nyúzás ezerrel* most neeee!
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-21 13:44:15
(#38246) Nincs ihletem. Lehet, hogy nem kéne ugyanahhoz ragaszkodnom... De nem jutok egyről a kettőre...
Később...
Később...
Szép nap ez a mai. Fél órája a hegedűsön sírok.
Nahát ez a szám egész jó! Látom, rossz idő van, mindenki otthon ül, szünet van...én már most hulla vagyok, még ebédelni sincs erőm...pedig tanulnom kéne, mint kiderült, szerdára, de nincs kedvem... legyen holnap...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-21 13:42:49
(#38244)