Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze

K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!

Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-21 12:03:07
(#38228) Yaven, Merchior, Exiled: minden jó, ha vége jó. Fogadjátok meg a tanácsokat, ám az is igaz, hogy a 14 éveseknek még inkább csak a szája jár.... jó esetben.
Háté: ezt a csinibaba filmet meg kell néznem! Kész volt ez a jelenet.
Yoroi: Szépen szárítsd meg hajszárítóval! Egy volt osztálytársamnak a bioszfüzete állt bele egy nagy rakás kutyasz@rba, mikor kihajított az ablakon. Fél liter parfümöt locsolt rá. A víztől meg csak vízköves lesz.
Beteg perverzek ne értsék szó szerint...

Háté: ezt a csinibaba filmet meg kell néznem! Kész volt ez a jelenet.

Yoroi: Szépen szárítsd meg hajszárítóval! Egy volt osztálytársamnak a bioszfüzete állt bele egy nagy rakás kutyasz@rba, mikor kihajított az ablakon. Fél liter parfümöt locsolt rá. A víztől meg csak vízköves lesz.

Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-21 11:58:27
(#38227) Oké, azt hiszem, itt valami félre keveredett ^^"
Ok. Tény, hogy kicsit ( mit, nagyon ) el tudom vetni a sulykot, de ezekből az akciókból még nem kell téves következtetéseket levonni. Azon a napon, amikor kinyilatkoztatom valamilyen úton módon, azt, hogy minden lány kurva, azon a napon felhatalmazlak arra, hogy a nemi szervem 100%-át eltávolítsd rólam, mindenféle érzéstelenítés nélkül. Ama rövid agymenést, melyet merichornak írtam, pedig nem kell komolyan venni. 14 éves nimfó nincs, ennyit még én is tudok, az az ötlet, pedig, hogy 14 évesen szüzetleníteni akarom magamat/ más korombelit, az pedig abszurd. Tény, hogy nagyon hülye, beteg állat vagyok, de azért, egy csöppnyi józan eszem még megmaradt ^^" A normális szabadidős programokból, meg bőven van elég, engem nem úgy kell elképzelni, mint egy elhízott barmot, aki egész nap a faszát veri az elsötétített szobában . Elöljárónak ennyit, ha még valami eszembe jut közlöm
szerk: xxx: Nekem a naruto 2-m esett egyszer áldozatul egy vizeslufinak :'(
Ok. Tény, hogy kicsit ( mit, nagyon ) el tudom vetni a sulykot, de ezekből az akciókból még nem kell téves következtetéseket levonni. Azon a napon, amikor kinyilatkoztatom valamilyen úton módon, azt, hogy minden lány kurva, azon a napon felhatalmazlak arra, hogy a nemi szervem 100%-át eltávolítsd rólam, mindenféle érzéstelenítés nélkül. Ama rövid agymenést, melyet merichornak írtam, pedig nem kell komolyan venni. 14 éves nimfó nincs, ennyit még én is tudok, az az ötlet, pedig, hogy 14 évesen szüzetleníteni akarom magamat/ más korombelit, az pedig abszurd. Tény, hogy nagyon hülye, beteg állat vagyok, de azért, egy csöppnyi józan eszem még megmaradt ^^" A normális szabadidős programokból, meg bőven van elég, engem nem úgy kell elképzelni, mint egy elhízott barmot, aki egész nap a faszát veri az elsötétített szobában . Elöljárónak ennyit, ha még valami eszembe jut közlöm
szerk: xxx: Nekem a naruto 2-m esett egyszer áldozatul egy vizeslufinak :'(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-21 11:59:16
Sütilány: Ha tudok menni, akkor nem.

jujj Alister idősebb nálam

öröm és boldogsááág

Nya. Ma is folytassam, vagy elég volt?
MOTHERFU- O__O
K_RVA!!! Beleesett egy vízzel teli lavórba a Hellsing 6 T____T most kinn szárad.
MOTHERFU- O__O
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
X: Köszönöm szépen~ A Hellsingednek meg jobbulást.
Gilje: Azt is megköszönöm szépen.~
Gilje: Azt is megköszönöm szépen.~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-21 10:15:56
Wing Tsung-osokat nem szeressük
két hétig tartott mert elöntött a tanulnivaló. egyébként nem volt rossz
Merchior: random jött
HT: én boldog szülinap helyett sörnapot kívánok
kinek kell még írnom? nemtom, aki akarja jelentkezzék
ja igen, Yoroi: az én Battle Angel Alita mangám a nagyanyám székelykáposztáját kóstolta meg, de kisajtoltam.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-21 10:13:27
beküldve: 2010-06-21 10:10:55
(#38221) beküldve: 2010-06-21 10:03:41
(#38220) Lassan leesett: Boldog születésnapot féltestvérem~
K_RVA!!! Beleesett egy vízzel teli lavórba a Hellsing 6 T____T most kinn szárad.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-06-21 10:08:36
[QUOTE]Fenn, a bal sarokban ott van a nicked alatt a "profil módosítása". Arra ráböksz, aztán kattintasz a személyes fülre, és ott az avatar feltöltésénél tallózol valami neked tetszik
köszönöm
köszönöm

Fenn, a bal sarokban ott van a nicked alatt a "profil módosítása". Arra ráböksz, aztán kattintasz a személyes fülre, és ott az avatar feltöltésénél tallózol valami neked tetszőt.
Miho: Köszöntem szépen~
Miho: Köszöntem szépen~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-21 09:53:58
beküldve: 2010-06-21 09:51:55
(#38217) beküldve: 2010-06-21 09:38:54
(#38216) Hála a valahol vinnyogó fűnyírónak, meg kedves szomszédbácsinak, aki olyan kedvesen, artikulálva ordibálja szét a sok szitokszót, felkeltem 8 körül. Pedig aludni akartam ameddig csak lehet, vagyis kábé mostanáig.
Yaven: Azt hiszem lesz program elég, de most éppen annak örülök, hogy itthon lehetek egy kicsit a nyáron.
Animéket meg bármikor tudok nézni.... Nem kell ahhoz nekem nyár. Így is túl sokat rohadok bent a házban.
A szobámban nagyjából rend van. Nem mondom, egy portörlés/porszívózás lehet, hogy ráférne, de kupleráj nincs.
Nem egy szépirodalmi mű, de van olvasnivalóm. Még az iskolai szünetekben is olvastam, ami miatt mindenki hülyének nézett....
Most pont nem abban az állapotban vagyok, amikor a vidám zene a jó. Vannak nekem jól bevált muzsikáim, amik jótékony hatással bírnak. Meg ez a reggel 9 órási zuhany sem volt ártalmas.
Exiled miatt ne aggódj, nem ragaszt rám semmit.
Amúgymeg még véletlenül sem utállak, ezt most rögtön felejtsd el!!
Juteszembe! Gilje! Most honnan jött ez, hogy bírsz?
Alister beszólásán meg dőltem a röhögéstől
Yaven: Azt hiszem lesz program elég, de most éppen annak örülök, hogy itthon lehetek egy kicsit a nyáron.
Volt olyan nyaram, hogy valami 2 szabad hetem volt. Hiányzott az itthoni semmittevés.
Animéket meg bármikor tudok nézni.... Nem kell ahhoz nekem nyár. Így is túl sokat rohadok bent a házban.
A szobámban nagyjából rend van. Nem mondom, egy portörlés/porszívózás lehet, hogy ráférne, de kupleráj nincs.
Nem egy szépirodalmi mű, de van olvasnivalóm. Még az iskolai szünetekben is olvastam, ami miatt mindenki hülyének nézett....
Most pont nem abban az állapotban vagyok, amikor a vidám zene a jó. Vannak nekem jól bevált muzsikáim, amik jótékony hatással bírnak. Meg ez a reggel 9 órási zuhany sem volt ártalmas.
Mondjuk amikor felteltem, első dolgom az volt, hogy bekapcsoltam a DVD lejátszót, és August Burns Redet ordíttattam, hátha a szomszéd is hallja

Exiled miatt ne aggódj, nem ragaszt rám semmit.
Amúgymeg még véletlenül sem utállak, ezt most rögtön felejtsd el!!
Juteszembe! Gilje! Most honnan jött ez, hogy bírsz?

Alister beszólásán meg dőltem a röhögéstől

így hirtelen csak ennyi gondolatomat tudtam összeszedni... majd szerkesztek még

Szerk: Merchior 2010-06-21 09:42:38
beküldve: 2010-06-21 06:56:05
(#38215) Miután ~15 oldalig kellett visszakattintanom az utolsó hozzászólásomig, nem nagyon maradt lelki erőm, hogy mindent visszaolvassak.
Ameddig eljutottam, és ezekből a lényeg:
- Háté bishikém, boldog 17. születésnapot, így utólag is!
És... asszem ezzel ki is fújt a lényeg... Vagy csak elfelejtettem...
Jah!
Fiszi: Ilyen szakbarbár leszek én is a jövő évtől? Félek. T___T
Ennyi... A többihez egyelőre lusta és álmos vagyok így reggel 7-kor.
Ameddig eljutottam, és ezekből a lényeg:
- Háté bishikém, boldog 17. születésnapot, így utólag is!
És osztom Souichiro véleményét: de szívesen lennék megint 17... Oh bazz' ez nem egy Zack E. film címe?! Pfúj! (Szánalmas, hogy tudom egyáltalán a címét... T___T DE! Nem láttam! És ez a lényeg.
És... asszem ezzel ki is fújt a lényeg... Vagy csak elfelejtettem...
Jah!
Fiszi: Ilyen szakbarbár leszek én is a jövő évtől? Félek. T___T
Bár már most is vannak dolgok, amikkel sikerült megfertőznie a magyar szaknak...
Ennyi... A többihez egyelőre lusta és álmos vagyok így reggel 7-kor.
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-21 06:56:36
Ez nagyon jóó!

alister: Köszi.

Envy: igazad van, csak sajnos a csajok is egyre hamarabb adják fel az elveiket. És akkor itt most beszélhetnék én is a média és az ilyen-olyan barátok rossz hatásáról.
Viszont van a dolognak még egy rossz következménye; bizonyos férfiak sokkal fiatalabb párt választanak maguknak, mint ami egészséges lenne (értsd; pedofília határait súrolják), mert olyan lányt keresnek, akin még nem ment át a fél város. Na ez érthető, de roppant helytelen.
necrokid: teljes mértékben egyetértek veled. És nagyon jó érzés, hogy itt a fórumon más is úgy gondolkozik, mint én.

Szerk: Yaven 2010-06-21 01:42:46