Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
yaven: a jókislány leszek mehetek fórumtalira?
Persze, nagyon örülnénk Neked. Viszont a jókislányok nem bírják sokáig a társaságot, legyél a szokásos. ;) A 26-a szombat is megfelel?
(Hehe....vicces visszagondolni egyesek első fórumtalijára. Pl. Miho milyen szende volt, amikor a Momotaróban voltunk, ill. Béla milyen álmos, amikor a Siriusban. XD)
Nem vagyok, csak kíváncsi voltam, hogy mennyire vagy ingyenélő.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ha már ilyen adakozós kedvedben vagy, inkább a benzint fizesd De miért tennél ilyet?
Akkor se, ha kifizetem a vonatjegyed?
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Az attól is függ, hogy lesz fórumtali, bár gondolom Pest, úgyhogy elég felejtős.... Sajnos... Pedig jó volna
Sütileányzó: Ahogy észrevettem, most élem hormontúltengésem. Ritkaperverzvagyok Ez az ava. Meg csak szimplán vicces. Én fél óráig röhögtem rajta
Ez neked hol sok infó? Ez még mind semmi
Sütileányzó: Ahogy észrevettem, most élem hormontúltengésem. Ritkaperverzvagyok Ez az ava. Meg csak szimplán vicces. Én fél óráig röhögtem rajta
Szerk: Merchior 2010-06-20 22:48:46
beküldve: 2010-06-20 22:47:01
(#38162) jesszus itt kitört a háború míg nem jártam erre
merchior: az avatárodat elnézve te született perverz lehetsz
merchior: az avatárodat elnézve te született perverz lehetsz
Azt hiszem a kelleténél több információt tudtunk meg.^^"
Am. te hol lakol? Nem akarnál ellátogatni egy fórumtalira.
(Lehet, hogy házaló ügynöknek kéne mennem )
Meghiszemazt
Demostmér? Egészséges, 14 éves kisfiú vagyok, mégszép, hogy perverz. Minden férfi disznó. Buzi meg sosem voltam, nem is leszek, a falra mászom tőlük.
Demostmér? Egészséges, 14 éves kisfiú vagyok, mégszép, hogy perverz. Minden férfi disznó. Buzi meg sosem voltam, nem is leszek, a falra mászom tőlük.
Édesanyámnak már három éve nincs beleszólása
beküldve: 2010-06-20 22:41:38
(#38159) De hát ha egyszer se dz, se azzi, csak itt etettek saját szórakozásotok érdekében.
Megint rákényszerítetek Alister megtrollkodására, aminél mélyebb szinte ember nem süllyedhet. Komolyan, az a vég, nincs tovább.
Már én érzem magam kellemetlenül.
//update: pontosabban dz van, de ma nem használható.
Megint rákényszerítetek Alister megtrollkodására, aminél mélyebb szinte ember nem süllyedhet. Komolyan, az a vég, nincs tovább.
Már én érzem magam kellemetlenül.
//update: pontosabban dz van, de ma nem használható.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-20 22:42:55
Pont ezt. Állj le. Eljutottál arra a szintre, hogy a moderátor gombot nyomjam meg válasz helyett.
Többiek: légyszi nyilatkozzatok fórumtali ügyben! Jó lenne minél többen találkozni. Eddig úgy néz ki, hogy június 26-án tudnánk összejönni, de ha sokaknak nem jó ez, akkor át lehet tolni. További infók a Fórumtalálkozó topicban.
Merchior: onnan tudom, hogy olvasom a fórumot. És éreztem, hogy még mindig őrizgeted őket. (De az érved is teljesen érthető.)
Többiek: légyszi nyilatkozzatok fórumtali ügyben! Jó lenne minél többen találkozni. Eddig úgy néz ki, hogy június 26-án tudnánk összejönni, de ha sokaknak nem jó ez, akkor át lehet tolni. További infók a Fórumtalálkozó topicban.
Merchior: onnan tudom, hogy olvasom a fórumot. És éreztem, hogy még mindig őrizgeted őket. (De az érved is teljesen érthető.)
Szerinted nincsenek perverz buzik? Nem értem a kérdésedet. Úgy látom még nem hallottál a cornbratorról és társairól.
Szerk: Yaven 2010-06-20 22:42:24
Nincs igazad bibibííí!!!!! Oké, bevallom, még megvannak, de a többivel együtt, a számukra kiürített polcszerűségen, vagy mit tudom én hogy micsoda az ott. A lényeg, hogy egy helyen van minden: Mondo, DVD, manga. Eszembe jutott már, hogy el kéne adni, vagy valami, de nincs szívem, hisz csak a saját pénzem van benne.
Egyébként... Honnan tudod Te? Veled még nem társalogtam olyan pofátlanul sokat, mint pl. Giljével, vagy Hisával... De várj... Most lehetek egyszerre buzi is meg perverz is?
Egyébként... Honnan tudod Te? Veled még nem társalogtam olyan pofátlanul sokat, mint pl. Giljével, vagy Hisával... De várj... Most lehetek egyszerre buzi is meg perverz is?
beküldve: 2010-06-20 22:36:02
(#38155) Hanon, mostmár az elegáns kis trollkislányból kezdesz átmenni orrát túró parasztgyerekbe. Kicsit tényleg lehetnél frappánsabb. Ismerd be, ma nem megy ez neked.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
aaaw dz mijabaj? :(((
temeg mit pofázol?
Hanon: eddig még vicces is volt, amit műveltél, de a mai teljesítményed olyan mélységesen gyenge volt, hogy sztem vegyél ki egy hét szabadságot. ;)
temeg mit pofázol?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!