Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
felsőfokon nyelvvizsgázni.
Az merész! Sok sikert és jó tanulást!
Gilje: a világos oldalam azt mondja, hogy szegény , a sötét oldalam meg kuncog, hogy az a női testbe zárt férfi mivoltod igazolódni látszik. Vagy csak túl sokszor sütötted el és kijött rajtad?
Hanon: eddig még vicces is volt, amit műveltél, de a mai teljesítményed olyan mélységesen gyenge volt, hogy sztem vegyél ki egy hét szabadságot. ;)
Moszkító: utálom a névrokonaidat. Am. te hova valósi gyerek vagy?
Merchior: Tudom én, hogy te is closet pervert vagy. Nekünk már tagadod a yaoistaságot, de a Gravi mangák még tuti, hogy a matracod alatt pihennek.
Ok, abbahagyom, de ezt még muszáj volt^^"
beküldve: 2010-06-20 21:46:46
(#38151) Hát így, hogy ügyesen elírtam a mondatot, kinyírtam azt a kis poénját is, ami lett volna. Dammit. És még én fogok idén felsőfokon nyelvvizsgázni.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
beküldve: 2010-06-20 21:43:50
(#38150) beküldve: 2010-06-20 21:34:17
(#38149) Ja igen, enyhe fail. Kijavítottam.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ez azért szomorú volt...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hát nem én kezdtem bazzeg.
-s +e
SENSE - You two makes non.
-s +e
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
SENSE - You two make none.
Szerk: idk pls delete 2010-06-20 21:33:47
JUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU UUUUUUUUUUUUUUJ
Háté: Elnézésedért esdekelem, nem tudhattam. Többet nem fordul elő. Engesztelésül majd kapsz egy Slash lemezt tőlem
Hanon vs Dz: Imádlak titeket!!!!!!
Exiled: Ez csak aranyköpések szótára a fórumról? Nincs egy példányod nekem?
Háté: Elnézésedért esdekelem, nem tudhattam. Többet nem fordul elő. Engesztelésül majd kapsz egy Slash lemezt tőlem
Hanon vs Dz: Imádlak titeket!!!!!!
Exiled: Ez csak aranyköpések szótára a fórumról? Nincs egy példányod nekem?
beküldve: 2010-06-20 21:03:10
(#38140) dz te fasz!!! :33 ma is megtisztelsz eredeti gondolataiddal vagy eltakarocc a büdös picsába?
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Eme mondatodat lementem a bibliámba ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"