Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
túl sok volt a rum meg az ördöggyümölcs
Ajjajjajj
Akkor igyál még többet
Nézzfel N. forumra. Te is Süti ha itt vagy. Vár rád 1ajándék Gilje xD
Azzi: Gondolom az érintett személyek k*rvára örülhettek nektek... xD
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-20 15:08:16
nyilván... most naponta 5-6x kell majd ennem, kisebb adagokban.
túl sok volt a rum meg az ördöggyümölcs
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
hát ha ennyin múlna a dolog nekem se lenne semmi bajom
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem vagyok otthon a cukorbetegséget illetően, de azért érdekes 1-2 dolog.
Vagyok én, és az unokatestvérem. Én soha nem iszom cukros üdítőket, soha nem rakok cukrot a teába, tehát kerülöm ahol lehet. (ásványvíz rulz)
Unokatesóm nem ismeri a tiszta vizet, mindenféle cukros löttyökön élt stb.
Eredmény: Kialakulóban nála a cukorbetegség, nálam nem...
Vagyok én, és az unokatestvérem. Én soha nem iszom cukros üdítőket, soha nem rakok cukrot a teába, tehát kerülöm ahol lehet. (ásványvíz rulz)
Unokatesóm nem ismeri a tiszta vizet, mindenféle cukros löttyökön élt stb.
Eredmény: Kialakulóban nála a cukorbetegség, nálam nem...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-20 13:55:14
nem tud, csak kezelgetni:) mivel a testem 2-3x több férfihormont termel, mint egy átlag nőé, így beavatkozás nélkül le se babázhatok, ami mondjuk nem hátrány. viszont ez előhozta a genetikailag örökölt lappangó cukorbetegséget, ami idősebb koromban fog betámadni, mint apámat s nagyapámat. a ciszták a petefészkemen csak a jéghegy csúcsa amúgy legalább történik valami
AnimeCon: MondoCon. kész, pont.
drága orvosom felhomályosított, hogy nemcsak hormonzavaros vagyok, ami miatt valószínűleg reprodukálni sem tudom magam, de emiatt a jövőben cukorbeteg is leszek. epic win lol!
drága orvosom felhomályosított, hogy nemcsak hormonzavaros vagyok, ami miatt valószínűleg reprodukálni sem tudom magam, de emiatt a jövőben cukorbeteg is leszek. epic win lol!
Ez így van.
És ez az orvos a rossz hír közlésen kívül nem ért máshoz? Mondjuk esetleg meggyógyítani?
beküldve: 2010-06-20 12:34:00
(#38086) Nem, de reménykedtem benne, hogy te a mi saját kis házi trollunk vagy.
nem nem, én animeadd. fórumon találkoztam véle
apropó Hanon, valami perverz illogikus oknál fogva én is bírlak. de itt mindenki ismeri az ízlésemet...
Dz: kifogyott a patron, épp mikor egy cikkhez nyomtattam volna anyagot. tunkolás átmenetileg felfüggesztve, a fehér tinta nem látszik a papíron
Tasson voltam, halálra martak a Mosquito-k. igen, célzás volt felittam apám sörét, plusz egy féüveg vermutot, csak úgy random. jólesett, lehet ismételni kéne nemsoká
AnimeCon: MondoCon. kész, pont.
nincs étvágyam, mióta hazaköltöztem csak azért eszek mer muszály:P jah, és drága orvosom felhomályosított, hogy nemcsak hormonzavaros vagyok, ami miatt valószínűleg reprodukálni sem tudom magam, de emiatt a jövőben cukorbeteg is leszek. epic win lol!
14 oldal lemaradás bepótolva
Szerk: Gilje-sama 2010-06-20 12:32:39
Engem nem zavar, de Yoroinak lehet, hogy rosszul esik majd, ha kisajátítom a kezdőbetűjét.
lesz@rom a kezdőbetűmet. használd egészséggel
Géntea, agyfájdalom, naggyon durván ijesztő/elvont festmények/filmek/szobrok, hajnali sétálgatás az utcákon, 290 forintból jóllakás. Egész jó este volt.
H.T.: Az X nagy ötlet. meg is valósítom.
Dzirun (#38075): rád se hallgatnak?
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Szerk: Yoroi 2010-06-20 03:33:10
beküldve: 2010-06-20 01:40:56
(#38083) Élménybeszámoló később.
Elöljáróban annyit, hogy ma leszereltük a lányok kabinjáról az összes ajtót, a wc ajtókat is, a zuhanyzó ajtaját is és levettük a zuhanyzófüggönyöket is
Meg iwiwemen van pár kép.
Dz
Elöljáróban annyit, hogy ma leszereltük a lányok kabinjáról az összes ajtót, a wc ajtókat is, a zuhanyzó ajtaját is és levettük a zuhanyzófüggönyöket is
Meg iwiwemen van pár kép.
Dz
Hanon =/= szed, mert ricsit ismerem, hanon meg csak egy beképzelt emós underage.
no pussy, just the dicks
Ja, tényleg.
Vennem kell ajándékot akkor.
Vennem kell ajándékot akkor.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
apák napja.
Rly? .__.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute