Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-19 20:20:31
(#38033) Köszcsi-puszcsi továbbra is mindenkinek. ^_____^ (milyen cuki szmájli, és mennyire nem illik ide)
Biebert meg nálunk az egyik unokahúgom kezdett el hallgatni... Felmentem hozzájuk, mutattam neki Nightwisht, Within Temptationt, Epicat meg azt hiszem Haggardot, és közöltem vele, hogy ez a zene, nem az a köcsög.
A névnapjára már nájtvisses pólót kért.
Biebert meg nálunk az egyik unokahúgom kezdett el hallgatni... Felmentem hozzájuk, mutattam neki Nightwisht, Within Temptationt, Epicat meg azt hiszem Haggardot, és közöltem vele, hogy ez a zene, nem az a köcsög.
A névnapjára már nájtvisses pólót kért.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-19 20:21:35
beküldve: 2010-06-19 20:17:34
(#38032) Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-19 20:21:00
Bieber egy kis nyomi, sajnos a kisebbik húgom imádj, így kénytelen vagyok naponta többször a fura, mutálás előtt álló, hangerőileg is meghökkentően hullámzó hangját.
Ilyenkor örülök, hogy nincs testvérem Bár egyik volt osztálytársam(de fura leírni) is nagy fan, eléggé idegesítő, amikor elkezd áradozni.
>Gondosan csak a szótövet emeltem ki. Hangzóhiányos névszótőről beszélünk kéremszépen.
beszélj lécci úgy, hogy halandók is megértsék
Csak icsit sok volt a szófajtan múltkor. És végül nekem lett a második legjobb, pedgi már 2x buktam belőle.
Boldog szülinapot HT!
Bieber egy kis nyomi, sajnos a kisebbik húgom imádj, így kénytelen vagyok naponta többször a fura, mutálás előtt álló, hangerőileg is meghökkentően hullámzó hangját.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-19 19:56:18
beküldve: 2010-06-19 19:52:49
(#38029) Boldogot Háté
Ma menni kéne múzeumok éjszakájára. De ilyen időben... Nemtudom mi lesz.
Ma menni kéne múzeumok éjszakájára. De ilyen időben... Nemtudom mi lesz.
boldogot mester ^^
dejóvóna,ha még tizenhétéves lennék...
dejóvóna,ha még tizenhétéves lennék...
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!
Köszcsi-puszcsi.~
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-19 19:05:06
ejhajj valakinek tegnap szülinapja volt. boldogot fiacskám
Fiszi:
>Gondosan csak a szótövet emeltem ki. Hangzóhiányos névszótőről beszélünk kéremszépen.
Fiszi:
-
Dz is szerelmes belém.
Nem nem, azt máshogy hívják.
Gondosan csak a szótövet emeltem ki. Hangzóhiányos névszótőről beszélünk kéremszépen.
Nem értem.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Valahogy osztom HT véleményét. Bieberről meg csak ennyit: [Link] Am a klippben 1-2 jobb kislány is van ^^" Am nekem Bieber SP szinten áll a szememben...-.-"
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-19 16:44:38
Ezt már megtaláltam. Csak aszittem van máshol is. Mindegy. Azért eltűntem és vissza sem jövök
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Dz is szerelmes belém.
Nem nem, azt máshogy hívják.
Gondosan csak a szótövet emeltem ki. Hangzóhiányos névszótőről beszélünk kéremszépen.
És akkor ezek szerint nekem saccperkábé ötfelé kéne szaladgálnom mert fórumtali van?
Ezmiez?
Aha.
Na látom, sikerült az agyi szintem aktivitásáig süllyesztenem a topikot. Megyek Világirodalom 2-t tanulni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-19 16:40:59
beküldve: 2010-06-19 16:30:12
(#38021) Yaven: Nem ért véget, vagyis nem jött ki több kötet sehol se, de a story sincs lezárva. Amúgy amcsiknál legutóbb még a 3.kötet se volt kint.
Líra akció: ezzel már pár hónapja összefutottam. Akkor nem volt Gravi 3 meg ördög 2, most van lehet venni kéne, meg akkor befejezném a bizenghastot, annyit még rászánnék arra a bűnrossz sorozatra. Ez a j-pop bálvány ilyen kilari szintű? A red gardenen még elgondolkodom, lehet megkéne nézni az animét.
Kár, hogy most nincs pénzem:S
Hanon: sztem te tuti ilyen 20 körüli vagy aki szórakozik másokkal, most tökre Izaya feelingem lett tőled
Olyan nehéz ez a japán, a szavak számomra mind egyformák és a nyelvtant se értem nagyon
Líra akció: ezzel már pár hónapja összefutottam. Akkor nem volt Gravi 3 meg ördög 2, most van lehet venni kéne, meg akkor befejezném a bizenghastot, annyit még rászánnék arra a bűnrossz sorozatra. Ez a j-pop bálvány ilyen kilari szintű? A red gardenen még elgondolkodom, lehet megkéne nézni az animét.
Kár, hogy most nincs pénzem:S
Ha minden manga ennyi lenne eredeti áron...
Hanon: sztem te tuti ilyen 20 körüli vagy aki szórakozik másokkal, most tökre Izaya feelingem lett tőled
De tényleg ez az Izaya mekkora elmebeteg, még a halálánál is röhög és megmenekül, milyen jó lenne, ha a regényt teljesen lefordítanák angolra:/
Olyan nehéz ez a japán, a szavak számomra mind egyformák és a nyelvtant se értem nagyon
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-19 16:31:59
beküldve: 2010-06-19 16:26:12
(#38020) Mindjárt bealszok. Az utóbbi 2-3 hónap szobában tanulva punnyadás után majdnem 5 órát napfényben és friss levegőn töltöttem. Megártott.