Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Nem t'om. Nekem speciel nincs jobb dolgom. Hacsak nem tudsz olyan oldalt ahol B'z tabokat rejtegetnek. Akkor eltűnök és vissza sem jövök.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-06-19 15:53:01
(#38017) Akkor miért is beszéltek róla ennyit? :3
Néha végig kell nézni magunkon, hogy megértsük, min röhög visítva a másik.
Néha végig kell nézni magunkon, hogy megértsük, min röhög visítva a másik.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
És?
Ez mély sebeket hagyott a juzerekben? : D
Bennem nem különösebben. Az inkább hogy akkor megcsinálhattam volna a Hanon pólómat, meg táblát meg minden, ahelyett hogy unatkozom.
Nagyon, helyetted is furdal minket a lelkiismeret.
Azt mondod hazudok? hákivagyteee?
egyszer már megtörtént.
És?
Nem, de reménykedtem benne, hogy te a mi saját kis házi trollunk vagy. Bár már találkoztam a neveddel a mondocon fórumán is, de ott olyan ártalmatlannak tűntél. Ez a stílus csak minket illet meg?
Nem bizony.
még még még
Ez a Justin Bieber nagyon cuki. Csak egyszer jönne a közelembe~
Vagy az enyémbe. Addig élne. Nem gáz, hogy börtönbe kerülnék életem hátralevő részére... A leghasznosabb dolog lenne, amit életemben tettem.Az a prepubertás kis gyökér még a lehetőséget is elveszi az emberektől, hogy rátaláljanak a normális zenére.
Szétszakad a fejem... Utálok 17 lenni, ez is amiatt van, a hajam is ki fog hullani, érzem
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-19 15:16:01
Csak egy fórumra szokás járni?
Nem, de reménykedtem benne, hogy te a mi saját kis házi trollunk vagy. Bár már találkoztam a neveddel a mondocon fórumán is, de ott olyan ártalmatlannak tűntél. Ez a stílus csak minket illet meg?
Nem hazudsz, csupán nem a lovagok, hanem a lókötők logikája szerint jársz Conra.
Visszavonom, tényleg hazudsz.
Szerk: Yaven 2010-06-19 15:11:28
egyszer már megtörtént.
Naoszt. Én se megyek.
Hazudtam.
De így is olyan volt, mintha el se mentem volna. Ráadásul végig egy papucsállatka intelligencia szintjén kóvályogtam - az egy dolog, hogy egy órával elnéztem az indulási időt
(most képzeljétek el azt a pillanatot, ahogy nyugodtan ül valaki a vécén, van bő fél órája, majd kap egy telefont, hogy "hol vagy?". Nagyon kellemetlen, időérzéket kérek a Jézuskától.)
, de még az sem tűnt fel, hogy most, ellenben az előző hasonlóan nagyszabású és fantasztikus mondókonnal, van egy X a jegyünkön és papírt is kaptunk a kezünkbe a bejövetelnél. Oda 900 forintom magyarul. Plusz a 4. ingyé akció sem volt meg a kobakomban, szóval ha kedves csajszi nem szól, hogy nekem még járna egy elvileg, akkor most nincs Lovely Complexem.
A jelentős iq esés abban is megmutatkozott, hogy képes voltam odamenni holdfényék kitűzőihez. Eddig nagyban elhatárolódtam a dobozok megszállott turkálásától, meghagytam a fengörlöknek, meg "amúgyis jobban járok ha magamnak csináltatok egyet", de most valami odavonzott. Igaz nem keresgéltem benne olyan intenzíven mint egyesek - egészen addig, amíg drága barátnőm ki nem rántott belőle egy Hellsinges darabot "Kriszti, nézd" felkiáltással. A francba már. De azért azt jegyezzük meg, hogy abból a 7 kitűzőből csak négyet vettem magamnak. Az alkudozás meg hatalmas, bár most nyomaszt az a gondolat, hogy esetleg 1300-ért is odaadta volna őket. Mostmár mindegy.
Cosplay, áemwé nem érdekelt, nézegettünk kicsit, aztán 1kor elvonultunk karácsonyi ajándékokat venni a családnak. Ez megint elég semmilyen volt.
dz beszólt. az adonisz.
akkor miértvagy belém szerelmes dz?
Megállt a tudományom. Csak egy fórumra szokás járni?
*bólogat* Egyrészt ki vagy, másrészt ez mikor és hol történt?
Vagy az a sértő, hogy nem emlékszem?
akkor miértvagy belém szerelmes dz?
Te jó ég! 5 helyen is szoktad ron....javítani a hangulatot?
Megállt a tudományom. Csak egy fórumra szokás járni?
Hoppá Na nem baj, egyszer már úgyis kinyilatkoztatta, hogy nem fog jönni, tehát ott lesz.
Eleinte én is féltem Hanontól. Valahogy minden megmozdulásomat leoltotta....
*bólogat* Egyrészt ki vagy, másrészt ez mikor és hol történt?
Vagy az a sértő, hogy nem emlékszem?
Szerk: Hanon 2010-06-19 14:52:03
Te jó ég! 5 helyen is szoktad ron....javítani a hangulatot?
Ősanya=van egy csomó kölyköd, meg unokád, meg talán már dédunokád is.
Nem muszáj jönni fórumtalira, max. majd cipel Azzi meg Dz.
Ősanya=van egy csomó kölyköd, meg unokád, meg talán már dédunokád is.
Nem muszáj jönni fórumtalira, max. majd cipel Azzi meg Dz.
És komolya azt hiszed, hogy nem fogunk becserkészni a legközelebbi Conon?
Pssszt! Ez titkosított információ. Még a végén el se jön a Conra... DX
Dehát ezt már egyszer meg is beszéltük. Már a becserkészős részét. o.o
De az már tény, hogy nem megyek conra. Félek dztől meg azzitól.
És elvállalta az Ősanya szerepét?O___O Erről lemaradtam. Azt hittem, csak köztünk él e tény.
Ezt amúgy meg nem értem. Mit értünk mi most ősanya alatt?
Dz is szerelmes belém.
És akkor mégegyszer, akárhova regisztrálsz, az automatikusan feljogosít arra, hogy menj fórumtalira, és ezzel a jogoddal törvényszerűen élned kell?
És akkor ezek szerint nekem saccperkábé ötfelé kéne szaladgálnom mert fórumtali van?
Ezmiez?
Születésnap 1992. nov. 26.
ma 18 órakor 554320800 sec
nem. Jól számoltam.
Szerk: Yoroi 2010-06-19 14:04:06
Kösz, hogy szóltál!
A Bizenghastokat ennyiért már megéri megvenni, meg még a Káosz kapuin gondolkozom. Az a maga 3 kötetével már befejezett?
A Bizenghastokat ennyiért már megéri megvenni, meg még a Káosz kapuin gondolkozom. Az a maga 3 kötetével már befejezett?
Star Trek manga... Musthave. Köszönöm a linket.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-19 13:58:40