Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
végeztem az összes k#rva vizsgámmal
ma túl voltam a legnehezebben, és egy szép kerek 5ös. na mi lesz ma este, ne mi?
bekúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrás ^^
Olyan érdekes és egyéni színfoltja vagy társadalmunknak. Öröm téged látni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
izé, meg kéne tuknom Gilje nyomtatóját, vagy mi?
Azt hiszem, valami ilyesmiről lenne szó
Oh haiiii. Hiányoztam Mókuci? ^^
ma túl voltam a legnehezebben, és egy szép kerek 5ös. na mi lesz ma este, ne mi?
bekúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúrás ^^
-
Szerk: ∂z 2010-06-18 16:53:36
beküldve: 2010-06-18 16:45:42
(#37954) Az a személy, aki feltalálta a tömegközlekedés névvel ellátott szellemi kínzóeszközt.. Remélem, pokolra jutott. Nem elég, hogy tízperceket-negyedórákat kell várni egy buszra //igen, Pöstön élek, itt nem vagyunk hozzászokva ahhoz, hogy egy busz van és az óránként jár, mert ilyen itt nincs//, de utána még el is kell viselni a többi tömegközlekedős arcot, a visítozó kisgyerekeket és a tolakodó //erőszakos// nagyanyókat. Aztán megérkezem a célállomáson és a 10 perces apróságom után indulhatok vissza, a város másik végébe. Hazugság lenne, ha találó módon ideírnám, hogy "Budapest, én így szeretlek..." De legalább a boltosok és a buszsofőrök többsége arc.
/RAGE
>newfag's first outgoing
/RAGE
Vagyis nem, a rage csak most kezdődik, hol azazúj Blícs fejezet?
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Tipikuslánybeszólás....
Most elkezdenék magyarázkodni, hogy nem, nem igaz, nem úgy, de inkább neked adok igazat....
Most elkezdenék magyarázkodni, hogy nem, nem igaz, nem úgy, de inkább neked adok igazat....
Szerk: Merchior 2010-06-18 16:33:44
Most ez szimplán csak úgy eszedbe jutott? Mondjuk általában én is csak aktuális agymenéseimmel írok ide.....
Jabocs nekem nemszabad? Aszittem.
Ezt most nem tudom mire vélni.
Akkor azt se szabad, hogy eszembe jutott, hogy "Ja van mangagyűjtemény lista a profilomon? És azt lehet, hogy frissíteni kéne?". Szóval hja. Az életem eseménytelen.
Most ez szimplán csak úgy eszedbe jutott? Mondjuk általában én is csak aktuális agymenéseimmel írok ide.....
Bátyám bealudt, pedig mintha tanult volna.
Bátyám bealudt, pedig mintha tanult volna.
Szívesen, bármikor.
Hannáról már áradoztam korábbam, nem? Nem baj, most újra, emlékeztetőül: [Link].
Mert jó.
Hannáról már áradoztam korábbam, nem? Nem baj, most újra, emlékeztetőül: [Link].
Mert jó.
Köszönjük Hanon
Te Gilje, figyelj mán! Nézem ezt a FLCL-t, már hármat végigröhögtem. Szép, meg jó, meg vicces, de a világon semmit nem értek belőle Baj az?
Te Gilje, figyelj mán! Nézem ezt a FLCL-t, már hármat végigröhögtem. Szép, meg jó, meg vicces, de a világon semmit nem értek belőle Baj az?
Szerk: Merchior 2010-06-18 15:41:47
Nímáááá csájé' ! Ha nem jösz Mondocon-ra sem, akkor ki fog nekem goth lolinak öltözni?
REAGÁLOK REAGÁLOK REAGÁLOK
SZÍÍÍÍAAAAAA~~~!!!!!!!!!!! !!!!!!!
Akkor szóljunk Hanon-nak, hogy szedje elő Dz-t
*kucc* dz te utolsó szerencsétlen véglény, told fel a büdös pofád mer különben baj lesz bazmeg.
Mindjárt jön.
Szerk: Hanon 2010-06-18 15:31:34
beküldve: 2010-06-18 15:20:23
(#37947) Nekem igazából egyre jobban unszimpatikus a mat...rendez egy őszi cont,"csakazértis" címszóval,mikor győri con volt,ott is sokat panaszkodtak rájuk,mert le sem szarta a fejüket,a székesfehérvári con azért nem jött össze,mert ott is ugyanez volt a helyzet,csak jó színben akarja feltüntetni magát.kíváncsi vagyok,miért nem tudtak megegyezni,és mi az oka annak,hogy a mangafan még csak részt sem vesz a rendezvényen...
beküldve: 2010-06-18 15:17:35
(#37946) Hanon van, Dz nincs. Úgy tűnik, nemigen jutunk előrébb ebben a nyomtatós ügyben....
Nímáááá csájé' ! Ha nem jösz Mondocon-ra sem, akkor ki fog nekem goth lolinak öltözni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-18 14:24:57
(#37944) A mat is fészbúkol
"Sőt, a Mangafan nem vesz részt a rendezvényünkön."
Akkor mégsem lesz nekem idén semmilyen con.
De a fejleményeket asszem' érdemes lesz követni. Ez tök viccesen alakul.
"Sőt, a Mangafan nem vesz részt a rendezvényünkön."
Akkor mégsem lesz nekem idén semmilyen con.
De a fejleményeket asszem' érdemes lesz követni. Ez tök viccesen alakul.