Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A HoldfényCon azért egy kicsit más téma, nem..? A rohangáló jedikből (ohh, a duplakardos, szemüveges jedi~ *_*) meg ilyesmikből -amikkel az ember találkozhatott ott egész nap- leszűrve legalábbis.
Szerintem én is rendezek egy Cont amúgy. A hátsó kertünkben. Mindjárt csinálok plakátot, csak elmegyek előtte évzáróra.
Szerintem én is rendezek egy Cont amúgy. A hátsó kertünkben. Mindjárt csinálok plakátot, csak elmegyek előtte évzáróra.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-17 11:44:56
(#37896) Hihihi, aki panaszkodott a 2 őszi con miatt, az most egyenesen verheti a fejét a falba, mert cosplayes berkekben úgy tudják, hogy őszre még egy Holdfénycont is akarnak szervezni.
Lenyűgöző ez a közreműködés és látogató központúság. Éljenek a szervezők!
Yoroi: Ilyen jegyet én is tudok csinálni, ingyen. Főleg miután részletesen leírtad, hogy minek kell rajta szerepelnie.
Lenyűgöző ez a közreműködés és látogató központúság. Éljenek a szervezők!
(Magánvéleményem: mind a 3 fél -bár a Holdfényeseknél ez még azt hiszem csak terv kategóriában szerepel- megérdemelné, hogy senki se menjen el a rendezvényükre. Persze akkor meg egyáltalán nem lenne Con és az szomorú lenne, de ez már a pofátlanság kategóriába sem fér.)
Yoroi: Ilyen jegyet én is tudok csinálni, ingyen. Főleg miután részletesen leírtad, hogy minek kell rajta szerepelnie.
Szerk: Yaven 2010-06-17 11:45:15
izé... az ikonja nekem nem tűnt el. csak ami benne van.
Tegnap vettem DKH jegyet^^ Soma mondta hogy milyen istenkirály lesz, mert az énekes már megcsinálta Wordben. Másnap meséli hogy kapott huszonöt jegyet amit el kell adnia. De az énekes nem tudta jegyformában kinyomtatni, úgyhogy megcsinálta kézzel és ha veszek egyet megnézhetem milyen. Félfamentes rajzlap, egyenetlen vágás, piros filctollal odaírva hogy DKH 06.30 Zappa caffe 21:00. Nemtom milyen zenét játszanak, de Soma se. Azt mondja zsírat. Akkor biztos.
Lehet jönni. 300 Ft darabja.
Tegnap vettem DKH jegyet^^ Soma mondta hogy milyen istenkirály lesz, mert az énekes már megcsinálta Wordben. Másnap meséli hogy kapott huszonöt jegyet amit el kell adnia. De az énekes nem tudta jegyformában kinyomtatni, úgyhogy megcsinálta kézzel és ha veszek egyet megnézhetem milyen. Félfamentes rajzlap, egyenetlen vágás, piros filctollal odaírva hogy DKH 06.30 Zappa caffe 21:00. Nemtom milyen zenét játszanak, de Soma se. Azt mondja zsírat. Akkor biztos.
Lehet jönni. 300 Ft darabja.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
EZ még nem ad választ arra, hogy miért tűnt el még az ikonja is !
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
De a többi mangát meg lehet rendelni, szerintem elfogyott és amúgy is még csak 16.-a van ha jól tudom.
Nézz rá a dumaládára.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
EXILEDEXILEDEXILEDEXILEDEXILEDEX ILED!!!!!!!!!!!!!!
VÚHÚÚÚ MIZÚJS???
VÚHÚÚÚ MIZÚJS???
Én a fent ewmlített időpontban éppen goth lolikkal álmodtam, a szomszéd szobában meg a kiskutya felébredt és bekakilt. És sokmindent szeretnék, de most éppen egyikben sem tudsz segíteni ^^" Max ha már most elkezded a jelmezkészítést ^^
szerk: És miért van az, hogy most egyáltalán nem lehet élnit rendelni?
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-17 08:05:14
beküldve: 2010-06-17 00:31:34
(#37890) EXILEDEXILEDEXILEDEXILEDEXILEDEX ILED!!!!!!!!!!!!!!
VÚHÚÚÚ MIZÚJS???
micceretnél?
//update: nem, ez egészen gyerekes volt. Csak valahogy annyira viccesnek találtam, hogy nem elég, hogy valakire nem kifejezetten figyelek, de az még erre fel is hívja a figyelmet. Nagyon késő van.
Olvassunk még tré Hellsing fanficeket inkább. Csúny csúnya, bűnös I×E pairing. Nyamm.
VÚHÚÚÚ MIZÚJS???
micceretnél?
//update: nem, ez egészen gyerekes volt. Csak valahogy annyira viccesnek találtam, hogy nem elég, hogy valakire nem kifejezetten figyelek, de az még erre fel is hívja a figyelmet. Nagyon késő van.
Olvassunk még tré Hellsing fanficeket inkább. Csúny csúnya, bűnös I×E pairing. Nyamm.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-17 02:12:41
ezt a nagypapám mondta mindig
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-16 23:36:26
(#37887) Ecet? .__.
De már tárgytalan, eszembe jutott, hogy a dezodor leszedi.
De már tárgytalan, eszembe jutott, hogy a dezodor leszedi.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Víz és szappan? Ecet?
[Link]
Egyébként nem tudja valaki, hogy az alkoholos filcet mivel lehet lemosni? Ismerősöm összefirkálta a körmeimet és úgy nézek ki, mint valami köcsög