Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az se jobb.....És ha ezt viccnek szántad akkor szerintem nem az!
Egyre jobb aneved :S
Egyre jobb aneved :S
Szerk: Dan 2010-06-17 19:25:33
Izé...Az nem jó!
Ja nem mondtam még... magamat
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-17 19:09:37
(#37910) Hali
Most valami nagyon antiszoc lettem, valahogy az avatárom most nagyon kimutatja az érzéseimet. Gyilkolni akarok
Most valami nagyon antiszoc lettem, valahogy az avatárom most nagyon kimutatja az érzéseimet. Gyilkolni akarok
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Fiszi: a kortárs művészet: agyahagyott. a legtöbbje. Nézd meg előtte az FLCL-t megint és mindjárt szeretni fogod8D
Tudom, de per pillanat elegem is van ám belőle.
Háté: most látom csak a plakátot XD
Yaven: kék arcbőrű, fekélyekkel boritott Matt? XD
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
zseni vagy imádomXD
Fiszi: a kortárs művészet: agyahagyott. a legtöbbje. Nézd meg előtte az FLCL-t megint és mindjárt szeretni fogod8D
jaj drága orvosom megállapította h időskori cukorbetegségem leszen, genetische. szeretlek apa, nagyapi
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-17 15:26:26
(#37907) Ne mondjátok azt, hogy HC. A most olvasott mű, a Harmonia caelestis jut róla eszembe. Kettest kaptam rá, mert hamar kiderült, hogy nem rajongok a kortárs művészetért...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Yoroi: Ilyen jegyet én is tudok csinálni, ingyen. Főleg miután részletesen leírtad, hogy minek kell rajta szerepelnie.
Az ilyen emberek miatt nem teljes a leírásom
Béla: Mekkorajóóó. Megyek. Mindenképp.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
*sírva röhög* Nagyon poén ez a plakát!! Én is fogok egyet csinálni, csak előbb elmegyek az Animelandba 2 mangáért.
Felismerni mondjuk nem sokan fogják, de nem is az a lényeg, ugye.
A cuccost meg megpróbálom előásni akkor.
Ja, poszter (vagy plakát, vagy miaf.sz):
Kabalában már veri a Mondót. Deznyó DTW.
A cuccost meg megpróbálom előásni akkor.
Ja, poszter (vagy plakát, vagy miaf.sz):
Kabalában már veri a Mondót. Deznyó DTW.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-17 14:59:02
Teljesen egyetértek. Evvel csak a fandomot szakítják szét. A versenyekre meg duplán igaz ez, de erről már írtam korábban.
A HC nekem is nagyon tetszett, de eldöntöttem, hogy a legközelebbire szeretnék egy saját tervezésű ruhát, az viszont most őszre nem fog megvalósulni. Viszont sztem egy február környéki Budapesten jó ötlet lenne. Elvégre ott úgyis a csarnokban lennénk végig (időjárás nem számítana), meg előtte és utána nincs Con kb. 2 hónapig.
Béla: már tudom, kinek öltözzek be a Conodon... Matt 2 hetes hullaként jól hangzik. XD
A bot meg a hozományom lesz, a szekszi fiú számára. Gonosz vagyok, jajj.
A HC nekem is nagyon tetszett, de eldöntöttem, hogy a legközelebbire szeretnék egy saját tervezésű ruhát, az viszont most őszre nem fog megvalósulni. Viszont sztem egy február környéki Budapesten jó ötlet lenne. Elvégre ott úgyis a csarnokban lennénk végig (időjárás nem számítana), meg előtte és utána nincs Con kb. 2 hónapig.
Béla: már tudom, kinek öltözzek be a Conodon... Matt 2 hetes hullaként jól hangzik. XD
A bot meg a hozományom lesz, a szekszi fiú számára. Gonosz vagyok, jajj.
Szerk: Yaven 2010-06-17 14:56:15
Igen, én is megnéztem, még aznap este... Cink. Mondjuk a Beastie Boys tőlem elég távol áll, de akkor is.
A Conom címe még nincs meg, a ZomCon jónak hangzik. Mindjárt ráírom a plakátra (ötkor lesz az évzáróm, nem háromkor. lol.).
Még nem csekkoltam le, de szerintem megvan még valahol, a pincében esetleg. De miért kell nekem azt előkeríteni? Mert azt már elfelejtettem...
A Conom címe még nincs meg, a ZomCon jónak hangzik. Mindjárt ráírom a plakátra (ötkor lesz az évzáróm, nem háromkor. lol.).
Még nem csekkoltam le, de szerintem megvan még valahol, a pincében esetleg. De miért kell nekem azt előkeríteni? Mert azt már elfelejtettem...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-17 14:39:14
De, sokkalta másabb.
A HoldfényCon tudtommal sokkal inkább a fantasyről és a sci-firől szól és olyan kockáknak való, mint én ^^;
Jó lenne, ha valaki s*ggberúgná a szervezőket, hogy ne hisztizzenek, meg ugráljanak. Tessék összefogni!
Már ott tartok, hogy hagyom az egész Con dolgot a fenébe és nem megyek sehova -pedig már bevásároltam cosplayhez.
/hiszti off
A HoldfényCon tudtommal sokkal inkább a fantasyről és a sci-firől szól és olyan kockáknak való, mint én ^^;
Jó lenne, ha valaki s*ggberúgná a szervezőket, hogy ne hisztizzenek, meg ugráljanak. Tessék összefogni!
Már ott tartok, hogy hagyom az egész Con dolgot a fenébe és nem megyek sehova -pedig már bevásároltam cosplayhez.
/hiszti off
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Kedvem nekem is lenne hozzá, de pénzem nem hiszem. Meg ezek akkor a legjobbak, amikor ki vagyunk éhezve a Conra és nem 2 hetente jönnek egymás után. Harmadik indokként megjegyezném, hogy ennyi cp-t lehetetlenség elkészíteni.
Na mind1, én a MondoConra veszek jegyet, aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
Béla: emlékszel még a HC-on hallottunk egy számot és tippelgettünk, hogy milyen együttesé. Megtaláltam: A Beastie Boys-tól a Sabotage volt. Elég gáz, hogy nem ismertük fel, pedig alapmű. [Link] Meg a klippje is szekszi; van benne ősz hajú bácsi.
Mi lesz a Conod címe? Bélacon? Vagy Hárdtecon? Esetleg ZomCon? (Fiszivel ötlöttük ki, miután megnéztünk 3 zombis filmet. Sztem garantált siker lenne. )
A HC tényleg kicsit más, de annyira nem, hogy 1-2 héttel az animecon után annyira sok kedvem legyen hozzá. A jedi viszont szekszi volt. *álmodozik* Am. megnézted, hogy esetleg megvan-e még a "játékszered"?
sütilány: Jó ötlet, támogatom. Minden héten egy Con; a legjobb!
Na mind1, én a MondoConra veszek jegyet, aztán majd meglátom, hogy mi lesz.
Béla: emlékszel még a HC-on hallottunk egy számot és tippelgettünk, hogy milyen együttesé. Megtaláltam: A Beastie Boys-tól a Sabotage volt. Elég gáz, hogy nem ismertük fel, pedig alapmű. [Link] Meg a klippje is szekszi; van benne ősz hajú bácsi.
Mi lesz a Conod címe? Bélacon? Vagy Hárdtecon? Esetleg ZomCon? (Fiszivel ötlöttük ki, miután megnéztünk 3 zombis filmet. Sztem garantált siker lenne. )
A HC tényleg kicsit más, de annyira nem, hogy 1-2 héttel az animecon után annyira sok kedvem legyen hozzá. A jedi viszont szekszi volt. *álmodozik* Am. megnézted, hogy esetleg megvan-e még a "játékszered"?
sütilány: Jó ötlet, támogatom. Minden héten egy Con; a legjobb!
Szerk: Yaven 2010-06-17 14:35:12
beküldve: 2010-06-17 14:21:58
(#37899) és a holdfénycon-t a mat-os éa a mondós közé fogják beszúrni?????
úgy lenne az igazi
úgy lenne az igazi
Szerk: sütilány 2010-06-17 14:22:22