Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-18 12:55:25
(#37943) Én 17 leszek két hét múlva. Basszerozni nem annyira tudok, de úgy volt, hogy majd átváltok basszerre. De most mégis úgy egyeztünk meg a bandával, hogy ritmusgitár + ének leszek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-06-18 12:56:48
beküldve: 2010-06-18 12:11:22
(#37942) Gilje: Jól láttad
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-18 12:02:58
(#37941) Juhú!!! Végre sikerült lenyugtatom a kutyát, és megjött 4 kötet új mangám
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-18 11:07:08
(#37940) Je... az mp3lejátszóm kitalálta, hogy milyen vicces lenne, ha nem ismerné fel az előadókat. Aztán azt, hogy mi lenne, ha két B'z számot nem engedne lejátszani. És mekkora poén lenne már, ha nem kapcsolódna a számítógéphez.
Gitár: 5hónapja tanulok egy olyan gitáron ami idősebb mint én és 3 hónapig csak 5 húr volt rajta.
Gitár: 5hónapja tanulok egy olyan gitáron ami idősebb mint én és 3 hónapig csak 5 húr volt rajta.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nyilván, amúgy nem válaszoltam volna.
Mondjuk nagybőgőzni is szeretnék, de az egy másik történet.
Mondjuk nagybőgőzni is szeretnék, de az egy másik történet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Azt hittem, hogy a Twájlájt csak a zavarodott elméjű tinilányokat fertőzheti meg
Háté: A bőgő=a basszerrel?
Háté: A bőgő=a basszerrel?
nem rossz gondolat.
juteszembe
elbújdosok szégyenemben
az öcsém Twilight-fan. itt a világvége.
juteszembe
elbújdosok szégyenemben
az öcsém Twilight-fan. itt a világvége.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
nincs itt egy 13-14 év körüli basszer?
Én 16 vagyok (vagyis pár óra, és 17... Fuck .___.), csak kölcsönbe van nálam a bőgő, amin játszom, és ha minden igaz, lassan adom is vissza... De több ismerősöm bőgősnek csúfol.i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Dz biztos vállalná
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
És honnan fogsz te olyat szerezni?? Nem is az.. Hanem olyan jelentkezőt, aki ezt hajlandó végrehajtani!
De az ava és a név marad, most megtetszett ez
Master of Mosquiton jól látok? *nincs rajta szemüveg*
amúgy férfiivarszerv a nyomtatóba. kifogyott a patron. holy shit
Ezen nem akadsz fent, ugye? (nincsolyanfejamilyetakarok) Majd veszel egyet!!
Gitározni tudok, viszont basszusom nincs :(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-18 09:39:27
(#37929) Váhhháháháháh meglett a szófajtan! Enyém lett a második legjobb! Még így is csak 4-es, de nem buktam meg már megint!!! Ihhihhiihhii!
És igen, a prgoramfüzet. Ma vagy jövő héten lesz megcsinálva. Nagyon tuti lesz. Addig találgassatok, kiket hívtunk meg a ZomConra díszvendégnek. Őt sajnos nem:
És ilyen szuveníreket fogunk árulni (igazi kép, akit érdekel, járjon utána vagy kérdezzen meg engem )
És igen, a prgoramfüzet. Ma vagy jövő héten lesz megcsinálva. Nagyon tuti lesz. Addig találgassatok, kiket hívtunk meg a ZomConra díszvendégnek. Őt sajnos nem:
És ilyen szuveníreket fogunk árulni (igazi kép, akit érdekel, járjon utána vagy kérdezzen meg engem )
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-18 09:43:07