Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-19 13:56:14
(#38003) Nincs vki regisztrálva bithu-n, vagy vmi forgalmas torrentoldalon, úgy, hogy tud meghívót küldeni ? :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ilyet én is szeretnék
Vagy én vagyok a hülye, mert bedőlök annak, amit az adatlapon olvasok, és elhiszem, hogy Hanon csak 12. De az is lehet, hogy ti vagytok a hülyék, mert nem néztétek meg az adatlapot, amin ott van, hogy 98-as. De az is lehet, hogy mindenki hülye, mert valójában már van 20 is, csak hazudik. Ezen még rágódnom kell egy sort.....
Szerk.: Szinte tudtam, hogy mire leírom, valaki lelövi a dolgot....
Vagy én vagyok a hülye, mert bedőlök annak, amit az adatlapon olvasok, és elhiszem, hogy Hanon csak 12. De az is lehet, hogy ti vagytok a hülyék, mert nem néztétek meg az adatlapot, amin ott van, hogy 98-as. De az is lehet, hogy mindenki hülye, mert valójában már van 20 is, csak hazudik. Ezen még rágódnom kell egy sort.....
Szerk.: Szinte tudtam, hogy mire leírom, valaki lelövi a dolgot....
Közben leléptem, ha valaki keresne, Gyöngyösön/telefonon megtalál
Szerk: Merchior 2010-06-19 13:50:19
beküldve: 2010-06-19 13:44:05
(#38000) Most adtam le egy rendelést a lira.hu-n.
11 mangakötet
4097 HUF
~ két kötet áráért 11-et?! Kihagyhatatlan volt. És ezek még úgyis hiányoztak. Azért egy vásárlással ennyi pénzért, 11 kötetet bezsákmányolni. Nyammm, az ilyet már szeretem. XD
[Link] ---> Nézzétek meg Ti is.^^
11 mangakötet
4097 HUF
~ két kötet áráért 11-et?! Kihagyhatatlan volt. És ezek még úgyis hiányoztak. Azért egy vásárlással ennyi pénzért, 11 kötetet bezsákmányolni. Nyammm, az ilyet már szeretem. XD
[Link] ---> Nézzétek meg Ti is.^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-19 13:46:33
ha tippelnem kéne akk szvsz 15-20 között lehet. Leginkább szentem mondjuk 16 körülinek kék lennie
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hanon tényleg 14 éves.
Nem annyi.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-06-19 12:39:40
(#37997) fejem ma reggel: [Link]
tegnap: szeszelés vakulásig, elrángattak haverok tánci-tánci helyre (amit én rühellek) viszont az egyik gyerek 4 percenként elém nyomott egy vilmost szóval egy óra után meg egész élvezhető volt. végén a színpadon táncoltam egyik haverral. erre nem vagyok büszke. de jól esett és sokan néztek minket
ezek után nyilván nem éjfélkor volt pizsilövés
viszont egy ált. iskola mellett lakom és reggel 8kor arra keltünk, h ballagási zene bömböl. fantasztikus élmény volt
tegnap: szeszelés vakulásig, elrángattak haverok tánci-tánci helyre (amit én rühellek) viszont az egyik gyerek 4 percenként elém nyomott egy vilmost szóval egy óra után meg egész élvezhető volt. végén a színpadon táncoltam egyik haverral. erre nem vagyok büszke. de jól esett és sokan néztek minket
ezek után nyilván nem éjfélkor volt pizsilövés
viszont egy ált. iskola mellett lakom és reggel 8kor arra keltünk, h ballagási zene bömböl. fantasztikus élmény volt
-
Pssszt! Ez titkosított információ. Még a végén el se jön a Conra... DX
És elvállalta az Ősanya szerepét?O___O Erről lemaradtam. Azt hittem, csak köztünk él e tény.
És elvállalta az Ősanya szerepét?O___O Erről lemaradtam. Azt hittem, csak köztünk él e tény.
Hoppá Na nem baj, egyszer már úgyis kinyilatkoztatta, hogy nem fog jönni, tehát ott lesz.
És igen, én is meglepődtem, hogy bevállalta a szerepet -bár az az érzésme, hogy nagyrészt ez alister miatt történt.
Moszkító: én meg épp fordítva voltam ezzel; kezdem azt hinni, hogy Hanon tényleg 14 éves.
Nekem ezekről a lányokról mindig elcseszett cselédek jutnak az eszembe. Vagy ezek azok is?
Jonne Jarvela meg átb.szott. Még azt mondta, hogy drinking is good for you...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
És komolya azt hiszed, hogy nem fogunk becserkészni a legközelebbi Conon?
Pssszt! Ez titkosított információ. Még a végén el se jön a Conra... DX
beküldve: 2010-06-19 12:19:39
(#37993) Yaven: így megemlítve már én is elgondolkodtam azon, hogy Hanon csak szórakozik és nem is annyi idő amennyinek írja magát
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-19 12:04:01
(#37992) Souichiro: Jó rajz, Rozen Maident szeressük. Tényleg, ti a játékbabákra buktok? Exiled meg....hozta a formáját. Na mondjuk nem túl szimpatikusak nekem ezek a képek, ahol még csak a lány feje sem látszik, de gondolom ez vmilyen ruhaüzlet reklámja. Ugye?^^"
Hanonban két dolgot szeretek; 1. a mangagyűjteménye darabjait, 2. elvállalta az ősanya szerepét a fórumlegendában
Am. hány éves is vagy valójában? És miért kerülöd a fórumtalikat? És komolya azt hiszed, hogy nem fogunk becserkészni a legközelebbi Conon?
Hanonban két dolgot szeretek; 1. a mangagyűjteménye darabjait, 2. elvállalta az ősanya szerepét a fórumlegendában
Am. hány éves is vagy valójában? És miért kerülöd a fórumtalikat? És komolya azt hiszed, hogy nem fogunk becserkészni a legközelebbi Conon?
beküldve: 2010-06-19 10:44:19
(#37991) Eleinte én is féltem Hanontól. Valahogy minden megmozdulásomat leoltotta.... De meg lehet találni azt a pontját ahol kedvelhető, és ha egy kicsit megválogatja az ember a szavait, nyugodtan el lehet vele társalogni. És olyan aranyos, ahogy pillanatok alatt előteremti Dz-t, és elkezdenek civakodni. Én nagyon bírom
Terenszill: Nagy arc, szeressem a búráját.
Msn: Akkor ezek szerint nem csak nálam fogynak el rendszerint este 11 körül az emberek....
Terenszill: Nagy arc, szeressem a búráját.
Msn: Akkor ezek szerint nem csak nálam fogynak el rendszerint este 11 körül az emberek....
Szerk: Merchior 2010-06-19 10:45:38
beküldve: 2010-06-19 10:35:43
(#37990) Ébredés után majdnem közvetlen ezeket a képeket látni felemelő érzés. Köszönöm.
Elfelejtettem milyen lényegtelen információt akartam megosztani a fórumtagokkal.
Elfelejtettem milyen lényegtelen információt akartam megosztani a fórumtagokkal.
Gravity is a habit that is hard to shake off.
Nagyon ari^^
Mint minden Gothloli,vagy legalábbis túlnyomó része ari ^^
Bár én inkább a realistára bukom
Egyértelmű,én is a hús-vér verzijót szeretem am,megyek is,oszt rendelek egyet japánbúl.Vagy megkérem ismerősöm,hogy őtözzön mán be megint Gotlolinak,mint tavaly Szakurakonon.
B'z no... B'z no... B'z no LIVE-GYM ni youkoso!