Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-16 23:01:20
(#37883) V zseniális <3
Jelenleg is tartja stabilan a 13. helyet 2136 számból.
Jelenleg is tartja stabilan a 13. helyet 2136 számból.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-06-16 22:54:00
(#37882) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Indonéziai újrarajzolt verzió, valami hidegháborús indokból, ha jól emlékszem.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Lusta vagyok. Karatézok. A perverz szamárlétrán dz felé próbálok törni. Fekete a hajam. És szeretem a goth lolikat :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Őőő izé
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-16 20:50:21
(#37878) Nem sok kiadónk van, de mangazin-on találsz magyar nyelven kiadott manga listát(igaz hiányos, mert legutóbb a vázlatok yaoi még nem volt a listán, meg mintha más is hiányzott volna).
Igen, ott keresgéltem és akkor kezdtem hisztizni, mikor nem találtam rajt.
Szinte olyan, mintha annyira szégyellné magát a kiadó, hogy inkább nem reklámozza a dolgot.
Ehh, ha már ocsmány rajzolás. Nemrég kiraboltam Trilliant, ez mellékes, de míg ott kutakodtam préda után, beleakadtam egy mangába. Magyar kiadás, biztosan japán szerzőtől, de valami olyan zavarbaetően randa volt, hogy nem bírtam mégcsak átnézni se hosszassabban. Konkrétan vetekszik néhány szerzői kiadvánnyal. Most meg majd megszakadok, mert nem tudom, melyik kiadó követte ezt el, egyszerűen nem találom.
/világfájdalom off
/világfájdalom off
Nem sok kiadónk van, de mangazin-on találsz magyar nyelven kiadott manga listát(igaz hiányos, mert legutóbb a vázlatok yaoi még nem volt a listán, meg mintha más is hiányzott volna).
necrokid: nekem tetszett a film, bár nem olvastam a könyvet(de tudom mit érzel én az alkonyat első kötetének megfilmesítésénél csalódtam), viszont várom a folytatást:)
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-16 20:34:13
beküldve: 2010-06-16 20:29:34
(#37875) Megnéztem a Darren Shan filmet. Hát, szépen fogalmazva "nem jött be" valami iszonyat volt. Azthittem, láttma már pár rossz megfilmesítést, de tévedtem. Eztsokáig nem fogja überelni semmi. A karakter úgy-ahogy elmennek,de:
- Darren suhan. A könyvben világosan le van írva, hogy FÉLVÁMPíROK NEMTUDNAK SUHANNI.
- Mr. Crepsley x Truska lol?
-
- Ahhoz képest, hogy úgy volt az első három kötetet teszik bele, ez valami iszonyat durva mix volt, rengeteg spoilerrel késöbbről. Ráadásul kihagyták belőle a kölköt, akit a farkasember esz meg.
- Mr. Tallt jobban is megoldhatták volna...így olyna izé...
Ez személyes vélemény, várom a következőt. Remélem jobb lesz.
- Darren suhan. A könyvben világosan le van írva, hogy FÉLVÁMPíROK NEMTUDNAK SUHANNI.
- Mr. Crepsley x Truska lol?
-
Truska rögtön Harkatnak szólítja Leftyt. Honnan is tudja ő a nevét? :'D
- Ahhoz képest, hogy úgy volt az első három kötetet teszik bele, ez valami iszonyat durva mix volt, rengeteg spoilerrel késöbbről. Ráadásul kihagyták belőle a kölköt, akit a farkasember esz meg.
- Mr. Tallt jobban is megoldhatták volna...így olyna izé...
Ez személyes vélemény, várom a következőt. Remélem jobb lesz.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Nem raktam be, csak egyszer szóltam, hogy photobucketen van rólam kép már jó egy éve. Nehéz volt megtalálni.
Nya mit szeretnél még?
ha ennyire teccem nekedhogy gotlolis ruhában akarszlátni és a sotám akajsz lenni akkor mongy valamijérdekeset mernemtok semmitserólad
Nya mit szeretnél még?
ha ennyire teccem nekedhogy gotlolis ruhában akarszlátni és a sotám akajsz lenni akkor mongy valamijérdekeset mernemtok semmitserólad
Magamról? Én egy gyakorta szarkasztikus barom állat vagyok, aki sokáig kitart. Amúgymeg te magad linkelted be a képet [Link] anno még ezt baraktad fórumra
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
??? linkeltem? mikor??
elárultak... D:
Egyébként. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz magadról. :3
elárultak... D:
Egyébként. Kíváncsi vagyok, mit gondolsz magadról. :3
Szerk: Hanon 2010-06-16 19:24:43
teccemneked? dejóóó~~~
Alap. Az a semmibe révedő elveszett tekinteted azon a képen amit belikneltél teljesen megragadott. Akarok a shotád lenni x3
Szerk: The Exiled 2010-06-16 19:17:28
Pedig én is a grafikájára gondoltam, a karakterábrázolás valami frenetikusan borzasztó. Csak maszkulin génekkel megáldott, aránytalan nők vannak benne, meg pózergiliszták :'DD A sztorija meg felejtős sablonklisé.
beküldve: 2010-06-16 19:12:00
(#37869) Ehh, ha már ocsmány rajzolás. Nemrég kiraboltam Trilliant, ez mellékes, de míg ott kutakodtam préda után, beleakadtam egy mangába. Magyar kiadás, biztosan japán szerzőtől, de valami olyan zavarbaetően randa volt, hogy nem bírtam mégcsak átnézni se hosszassabban. Konkrétan vetekszik néhány szerzői kiadvánnyal. Most meg majd megszakadok, mert nem tudom, melyik kiadó követte ezt el, egyszerűen nem találom.
/világfájdalom off
/világfájdalom off
Szerk: Hanon 2010-06-16 19:12:18