Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
szerintem én is a MondoConra fogok menni, sokkal változatosabb volt, mint az eddigi AnyimeConok, meg a Hungexpo is gyerebe volt.
ezúttal újfent cp-zni fogok, muhahaha!
ezúttal újfent cp-zni fogok, muhahaha!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
O.o... ezt légyszi magyarázd el bővebben... Am meg a mondocon-ra a hungexpoba
szerk: Yaven, mond csak el nyugodtan. Szeretném hallani. Z hogy meg miért kaptam azt a beírást, azt meg inkább privben
szerk: Yaven, mond csak el nyugodtan. Szeretném hallani. Z hogy meg miért kaptam azt a beírást, azt meg inkább privben
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-15 22:01:03
Hűha, tartalmas kirándulás lehetett. (Inkább most véleményt nem írok, mert nem tetszene, de te legalább jól érezted magad. )
A kutyusról csináljatok képet és linkeld be! A vendégkönyves beírás érdekes...mit csináltál, hogy ezt írták?
És egy kis nevettető: [Link]
A kutyusról csináljatok képet és linkeld be! A vendégkönyves beírás érdekes...mit csináltál, hogy ezt írták?
És egy kis nevettető: [Link]
"Bocs a hosszú postért ^^""
Ilyenért bocsánatot kérni egy fórumon... :')
Melyik őszi Conra jössz egyébként, Exiled? Nemrég derült ki, hogy vagy negyvenöt lesz.
Ilyenért bocsánatot kérni egy fórumon... :')
Melyik őszi Conra jössz egyébként, Exiled? Nemrég derült ki, hogy vagy negyvenöt lesz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-15 21:53:51
beküldve: 2010-06-15 21:38:06
(#37819) Szasztok !!!
Fuhh. nincs kedvem kb 200 kommentet végigolvasni, ez van, törődjetek bele. Megjöttem 3 napos balatoni kirándulásomról. Egy élményt leszámítva, minden megvolt ( boldogít a tudat, hogy az az élmény nem úszott el ). A víz meleg volt, a nap sütött, a programok jók voltak, szal minden fasza volt! ( bár a hazaút már nem annyira... ). Minden nap kimentünk a strandra. jókat beszélgettünk,meg minden. Esaténként mindig pókereztünk és átjöttek a csajok. Tv volt esténként a póker mellett azt néztük ( PS.:Volt Hustler TV meg Blue husztler ;) )
Voltunk egy kalandparkban, fűzfőn, ahol a srác akinél falat másztam, mind fizikai ( volt légiós ) mind mentális ( ez egy olvasott szarkasztikus bőrfejű. eszem megáll) kiképzésben részesített ( további érdeklődésért itt, [Link] és a vendégkönyv részben engem is megemlítenek :P ). Ma reggel hideg volt a balaton, mindenki kb 30 perc után kijött, mi négyen ( haverom, meg 2 csaj ) szereztünk egy labdát és még egy órát bent voltunk, addigra a víz is felmelegedett ( ohh, azok a labda utáni harcok. Néha már nem tudram eldönteni, hogy a félgömböt vagy az egészet fogjam-e :P ), és rohadt jól elvoltunk. Hazaúton megáltunk fagyizni, ahol beflatam 6 ökölnyi gombóc fagyit, és 2 deci jégkését. Hazaérve anyáéktól megkaptam a legváratlanabb dolgot amit csak kaphattam volna: Egy kiskutyáááááááááááát Ez egy Jack terrier, és Angie-nek hívjuk ^^ Olyan kis energikus, harcias, kedves kis cuki 6 hetes jószág, hogy csak na ( és mivel megtudtam, hogy ez egy igen erős kutya lesz, ha megnő, jövő hétig betanítjuk szobatisztának, utána karatekutyát csinálok belőle Muhahahahaha
És rájöttem valamire. Miért van az, hogy bármit írok is Hanonnak, ő sose válaszol?
Bocs a hosszú postért ^^"
szerk: És ami a legfontosabb. Megyek őszi con-ra ^^
Fuhh. nincs kedvem kb 200 kommentet végigolvasni, ez van, törődjetek bele. Megjöttem 3 napos balatoni kirándulásomról. Egy élményt leszámítva, minden megvolt ( boldogít a tudat, hogy az az élmény nem úszott el ). A víz meleg volt, a nap sütött, a programok jók voltak, szal minden fasza volt! ( bár a hazaút már nem annyira... ). Minden nap kimentünk a strandra. jókat beszélgettünk,meg minden. Esaténként mindig pókereztünk és átjöttek a csajok. Tv volt esténként a póker mellett azt néztük ( PS.:Volt Hustler TV meg Blue husztler ;) )
Voltunk egy kalandparkban, fűzfőn, ahol a srác akinél falat másztam, mind fizikai ( volt légiós ) mind mentális ( ez egy olvasott szarkasztikus bőrfejű. eszem megáll) kiképzésben részesített ( további érdeklődésért itt, [Link] és a vendégkönyv részben engem is megemlítenek :P ). Ma reggel hideg volt a balaton, mindenki kb 30 perc után kijött, mi négyen ( haverom, meg 2 csaj ) szereztünk egy labdát és még egy órát bent voltunk, addigra a víz is felmelegedett ( ohh, azok a labda utáni harcok. Néha már nem tudram eldönteni, hogy a félgömböt vagy az egészet fogjam-e :P ), és rohadt jól elvoltunk. Hazaúton megáltunk fagyizni, ahol beflatam 6 ökölnyi gombóc fagyit, és 2 deci jégkését. Hazaérve anyáéktól megkaptam a legváratlanabb dolgot amit csak kaphattam volna: Egy kiskutyáááááááááááát Ez egy Jack terrier, és Angie-nek hívjuk ^^ Olyan kis energikus, harcias, kedves kis cuki 6 hetes jószág, hogy csak na ( és mivel megtudtam, hogy ez egy igen erős kutya lesz, ha megnő, jövő hétig betanítjuk szobatisztának, utána karatekutyát csinálok belőle Muhahahahaha
És rájöttem valamire. Miért van az, hogy bármit írok is Hanonnak, ő sose válaszol?
Bocs a hosszú postért ^^"
szerk: És ami a legfontosabb. Megyek őszi con-ra ^^
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Szerk: The Exiled 2010-06-15 21:48:36
Con-bőség: Ha tippelnem kellene, akkor részben személyi, részben anyagi okokat sejdítenék a meg nem egyezés hátterében (de ne legyen igazam, és legyen szó pusztán hozzá-nem-értésről vagy balszerencséről).
Balszerencse lenne, hogy egymást beelőzve próbálják az elővételes jegy megvételére csábítani az embereket, miközben eddig csak 1 hónappal előtte lehetett jegyet venni? Nem hiszem. Őszintén szólva én remélem, hogy valamelyik fél (MAT) belebukik ebbe az Őszi con dologba és rájön, hogy ez így nem megy.
Egy dolog az, hogy mindkét fél részéről érthetetlen és pofátlan dolog volt ez a lépés, de az is kitűnik, hogy mennyire lesz*rják a látogatók igényeit és csak a saját pénztárcájukat nézik. Ezt még a Mondo-s szervezőknek el is nézem, hiszen ők kereskedelmi szervezet (és nem utolsó sorban a Mangafanos megjelenések is attól függnek, hogy mennyi a bevételük), de egy közérdekű szervezet mi a francnak ugrál? A MAT elsősorban nem pénzkereseti célból jött létre, hanem a japán kultúra terjesztése érdekében. Akkor miért nem képesek csak besegíteni a Con kultúrális részlegébe, miért akarnak azonnal szervezni is? (Ok, megértem, hogy ők csinálták először és nehéz belátni, hogy elfoglalták a helyüket, de az idők változnak. )
Visszatérve a látogatók semmibe vételére; nagyon kíváncsi lennék, hogy a tisztelt szervezők mégis hogyan gondolták azt, hogy 2 héten belül 2x sütik el ugyanazokat a programokat? Ráadásul ezek nagy része verseny, amit hiába írnak ki; ha nincs rá megfelelő számú jelentkező, nem valósulnak meg. Én meg különösen is ideges vagyok, mert a cosplayverseny egy fontos dolog, ami pontosan arról szól, hogy összemérjük a jelmezkészítésbeli tudásunkat/tehetségünket, de ez nem poén, ha a fele csapat két héttel korábban lemegy. Remélem érthető, hogy min buktam ki ennyire. Ha itt csak olyan programokról lenne szó, amikbe a látogatók nem folynak bele, akkor teljesen mindegy lenne a dolog, de így most tényleg két részre fog szakadni a fandom. Nem szeretnék utálkozást és vitatkozást megélni egy olyan dolog miatt, amit a szervezőknek kellett volna megbeszélni.
Am. a dolog egyetlen vicces vonatkozása, hogy megint a PeCsa vs Hungexpo harcnál tartunk.
Eszter, a fiú ügyében: a) verzió: fiú, a neve meg valami utált és jellegzetes ismerőse (tanára?) okán jutott az eszébe
b) verzió: lány és elfelejtette, hogy a nevéből ez ki is derül, viszont kedvenc mangáját olyannyira fel akarta magasztalni, hogy az ügy érdekében kamuzott.
Yaoista csodakezem az előbb elgépelt vmit és így megtudtam, hogy mi az a pederaszta.
beküldve: 2010-06-15 21:03:31
(#37817) Szerintem a Black Rock Shooter-re gondolsz,amit én kérdeztem,de utánanéztem és ez nem abból az animéből van.
Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
Szeretik a szülei, ezért ilyen gyönyörű nevet adtak neki.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Nomármost. Szeretik a szülei? Mivan? Ezt most nem fogtam...
Fészbúk: No, hát ha ez a nő mangázik... Nem az a tipikus Nanamangarajongó tinileányka.
Fészbúk: No, hát ha ez a nő mangázik... Nem az a tipikus Nanamangarajongó tinileányka.
Viszont lehet,hogy most fordult ki az egyik manga szaküzletből... xD
Photobucket-en az alábbi képet találtam...:
Segítene valaki?? Melyik anime ez?
Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
Szerk: Usui 2010-06-15 20:50:31
beküldve: 2010-06-15 20:45:09
(#37813) Nomármost. Szeretik a szülei? Mivan? Ezt most nem fogtam...
Hat hete nem volt onlány, szóval valószínűleg soha nem fogjuk megtudni.
Szerk: Dan 2010-06-15 20:39:44
Esztert meg szimplán szeretik a szülei.
Nah de ennyire?!
Én előbb gyanakodnék a más nevén bejelentkezésre, vagy a korai identitás zavarra.
Azt emlegették már többször is itt-ott, hogy a Berserk kiadása nem túl nyereséges... Ha ez igaz, akkor nyilván ezért hanyagolják.
Esztert meg szimplán szeretik a szülei.