Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Vélhető fiatalkorod miatt elnézem most ezt, és higgadtan, tanárnénisen válaszolok:
- igen a Joachim nagyon is férfinév...
- és nem, az eszter nem a vezetékneve
- igen a Joachim nagyon is férfinév...
- és nem, az eszter nem a vezetékneve
És nem tudok semmit a Berserk 6-ról, bocsi.^^"
beküldve: 2010-06-15 20:19:06
(#37807) Fisz: Drukkoltam neked is. Használt?
Con-bőség: Ha tippelnem kellene, akkor részben személyi, részben anyagi okokat sejdítenék a meg nem egyezés hátterében (de ne legyen igazam, és legyen szó pusztán hozzá-nem-értésről vagy balszerencséről). Remélem a közösség legalább az egyiket életben tudja tartani.
Fogyasztói (con-látogatói) oldalról viszont csak az érdekel, hogy legyen (legalább) egy társaság, amelyik negyed/harmadévente rendez egy színvonalas cont. A többi addig nem tartozik rám, amíg nem akarok cont szervezni vagy abba betársulni.
Dz: Ha mész a Wacken-re, akkor gondolom csak 8-án jössz haza, gondolom.
Con-bőség: Ha tippelnem kellene, akkor részben személyi, részben anyagi okokat sejdítenék a meg nem egyezés hátterében (de ne legyen igazam, és legyen szó pusztán hozzá-nem-értésről vagy balszerencséről). Remélem a közösség legalább az egyiket életben tudja tartani.
Fogyasztói (con-látogatói) oldalról viszont csak az érdekel, hogy legyen (legalább) egy társaság, amelyik negyed/harmadévente rendez egy színvonalas cont. A többi addig nem tartozik rám, amíg nem akarok cont szervezni vagy abba betársulni.
Dz: Ha mész a Wacken-re, akkor gondolom csak 8-án jössz haza, gondolom.
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
öööööööööö...én is megnéztem, tök jó nálunk a sulib volt egy gyerek akit valami joachimnak hívtak és ő is fiú volt XD
Szerk.: am, a joachim az férfi név?
lehet hogy az eszter a vezeték neve xD
Szerk.: am, a joachim az férfi név?
lehet hogy az eszter a vezeték neve xD
A berserk 6-ról nem tudtok valamit?
Szerk: Dan 2010-06-15 20:18:59
Most akkor vagy mind a ketten hülyék vagyunk, vagy nem tudom. Ezen én is sokat agyaltam, de végülis nem tettem szóvá, meg mondom, ő baja, engem nem izgat.
Szerk: Merchior 2010-06-15 20:08:45
beküldve: 2010-06-15 20:06:24
(#37804) Teljes képzavarban vagyok...
Benéztem a Nana érdekesség topicba, és egy bizonyos nememlékszemavezetéknevére eszter, azt írta a hozzászólásában, hogy ő fiú. Most akkor mi van?
Agyamra ment volna a tanulás?
Benéztem a Nana érdekesség topicba, és egy bizonyos nememlékszemavezetéknevére eszter, azt írta a hozzászólásában, hogy ő fiú. Most akkor mi van?
Agyamra ment volna a tanulás?
beküldve: 2010-06-15 16:34:53
(#37803) Heló Népek!
A legutóbbi 4 oldalt tegnap visszaolvastam, de ma már nem hajlott erre a fejem. Emlékszem, hogy valaki, talán Dz valami olyasmit mondott a banán + csoki = banánoscsoki/csokisbanán problémámra, hogy nem elég savanyú nekem. Ezt nem értem, de végül is mindegy... Más most jut eszembe. Mi a helyzet? Mindenkinek megvolt az évzáró?
A legutóbbi 4 oldalt tegnap visszaolvastam, de ma már nem hajlott erre a fejem. Emlékszem, hogy valaki, talán Dz valami olyasmit mondott a banán + csoki = banánoscsoki/csokisbanán problémámra, hogy nem elég savanyú nekem. Ezt nem értem, de végül is mindegy... Más most jut eszembe. Mi a helyzet? Mindenkinek megvolt az évzáró?
beküldve: 2010-06-15 15:01:12
(#37802) Én se értem miért nem lehet összefogni a MAT-nak és a Mondosoknak
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Természetesen eddig is tudtuk, de még nem volt ennyire feltűnő a "harc" ...
Gyilkolják csak egymást, nekem mindegy. Ők fognak bukni sok sok pénzt, nem én. =/
Hihetetlen, h nem lehet megegyezni valahogy.
Gyilkolják csak egymást, nekem mindegy. Ők fognak bukni sok sok pénzt, nem én. =/
Hihetetlen, h nem lehet megegyezni valahogy.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-15 14:46:31
Csak nehogy így mindkettő befuccsoljon.
Kettéoszlik az amúgy sem nagy animés közösség, akkor durván mínuszban jön ki mindkét rendezvény... Biztos lesz pár 100 olyan ember, aki csak az egyikre megy, pénzhiány miatt...
Miről beszélek itt nektek már egy fél éve....
A múltkori kirohanásomért meg bocsánat. Kicsit tizenkettőévesfórcsenestroll stílusban írtam, szal elnézést mindenkitől.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ez
melyik animéből van??
A Vocaloid egyik sztárja Black Rock Shooter (kék) van a képen. Állítólag lesz neki szentelve egy külön anime is, talán abból lehet...
Black Rock Shooter az anime címe.
Köszönöm a választ.
Én voltam a gyökér, ami a sötétben növekedett. Te voltál a levél, ami a napfényben sütkérezett. ~Naruto~
Szerk: Usui 2010-06-15 12:48:58
beküldve: 2010-06-15 11:44:47
(#37798) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-15 11:50:06
Általában meg szoktunk beszélni egy konkrét helyszínt a Con területén belül. Ha azt megtalálod, megtalálsz minket is.
beküldve: 2010-06-15 10:47:40
(#37796) Köszike gondoltam h ottt lesztek egy páran de úgysem ismerlek föl benneteket...:))
am nemistudom sztem még nemfogok cosplayelni... majd esetleg legközelebb:))
bár egy Bleaches csapathoz jó lenne csatlakozni
am nemistudom sztem még nemfogok cosplayelni... majd esetleg legközelebb:))
bár egy Bleaches csapathoz jó lenne csatlakozni
"Dattebayo"
Meg tudná nekem valaki mondani, hogy ez
melyik animéből van??
A Vocaloid egyik sztárja Black Rock Shooter (kék) van a képen. Állítólag lesz neki szentelve egy külön anime is, talán abból lehet...
http://vadooc.blogspot.com/ ~yuri love~
Kurokamira tippelek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\