Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-15 23:05:05
(#37838) am engem csak a japán vendég kiléte érdekel. de nyílván nem olyan, akit nagyon látni szeretnék (pl Takehito Koyasu, Miyano Mamoru, Sanami Matoh, Eiichiro Oda, Yuki Kaori, Bisco Hatori vagy akár Yoshitaka Amano)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mindenesetre ha ez a MATcon összejön, én maradok PeCsánál.
ha én is inkább oda megyek találkozunk?
úgy szeretnélek megü... izé, megismerni ^^
-
Szerk: ∂z 2010-06-15 22:48:14
Mert esetleg, talán-talán, meglehet, hogy ezt valamelyik bizonyos fél meggátolja? [...]
Nem hiszem, hogy erre innen akárkinek komolyabb rálátása lenne. Találgatni lehet, hogy ki gátol meg bánt kit, de túl nagy súlya nincs.Egyébként én is a Hungekszpós Connal szimpatizálok inkább. Ismerősök nagy része eddig oda készül, a biztonságiak nem pattognak annyira, és mivel ott van a Teszkó fél órányira oda-vissza, az sem annyira zavaró, hogy bent hiányos egy kicsit a kínálat. A programok meg úgyse érdekeltek soha. Bár ha megint lesz olyan szinkrontolmácsolás, mint a Képregényfeszten az indiai úrral, akkor az még egy pont a Mondókonnak. Annál nagyobb showműsort elképzelni nem tudok.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-15 22:42:43
beküldve: 2010-06-15 22:38:58
(#37835) Arról ne is beszéljünk, hogy a mondosok már reklámozzák és a japán vendég eléggé nyerő:) Ráadásul az ajánlatuk is csábító, most vajon ki fogja 2 héttel korábban megjelentetni a mangáját a mattos conon?
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Na igen, látod. meg a bejutás sem egyszerű a Pecsában...
Hungexpoba meg sorba se kell állni ha már megvan a jegyed.
Hungexpoba meg sorba se kell állni ha már megvan a jegyed.
Amúgy ez a harc vicces lenne ha.. Nem milliókról lenne szó... Épületek bérleti díja, bevételek...
MIANEVED?!
én is arra megyek inkább matos náci biztonságiakból nagyon elegem van. viszont ott lehet szeszt venni. mondoconra viszont lehet bevinni
-
beküldve: 2010-06-15 22:26:54
(#37832) Tényleg ez a Nana érdekesség topic merre van, mert eskü nem találom
Envy: igaz, én még 1-szer se tudok nem hogy 2-szer
Envy: igaz, én még 1-szer se tudok nem hogy 2-szer
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-15 22:27:59
Most már én is kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből
Az, h mindkettő összeomlik, ugyanis kb. fele népség ide, másik fele meg amoda megy majd. - nem lesz elég bevétel..
A vidékiek nem fognak 1hónapon belül 2x felutazni 2-2napra.. A Pestiek még talán mindkettőre mennek, de az nem elég..
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-15 22:26:48
narancsos kacsa
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-15 22:22:15
(#37829) Most már én is kíváncsi leszek mi fog kisülni ebből
csodálkozol? pöppet színvonalasabb volt. nomeg, a környezet is jobb, tágasabb a terület... mondjuk az emelvényt nem lenne rossz elorozni a pecsából. csak lesz hasonló mondoconon
megjött a dilis éjjelilepkémXD
A MAT elsősorban nem pénzkereseti célból jött létre, hanem a japán kultúra terjesztése érdekében. Akkor miért nem képesek csak besegíteni a Con kultúrális részlegébe, miért akarnak azonnal szervezni is? (Ok, megértem, hogy ők csinálták először és nehéz belátni, hogy elfoglalták a helyüket, de az idők változnak. )
Mert esetleg, talán-talán, meglehet, hogy ezt valamelyik bizonyos fél meggátolja? És előfordulhat, hogy nem véletlenül? Eddig a mondo volt a gonosz főboss, most hirtelen a MAT lett az?
nagyon kíváncsi lennék, hogy a tisztelt szervezők mégis hogyan gondolták azt, hogy 2 héten belül 2x sütik el ugyanazokat a programokat?
Ez viszont valóban kurvavicces lesz. Várom a fejleményeket.
Mindenesetre ha ez a MATcon összejön, én maradok PeCsánál.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-15 22:20:26
beküldve: 2010-06-15 22:17:11
(#37826) Tegnap óta sok-sok emberrel beszéltem erről, eddig mindenki azt mondta, h a MondoConra megy majd.
MIANEVED?!
ez gáz.
Szerk: Gilje-sama 2010-06-15 22:06:52
Ott van minden Yaven postjában (#37818). Meg alisterében (#37807), meg pár korábbiban. Egyébként az a lényeg, hogy lesz most két Con, egy MAT által szervezett a P.csában és egy másik (amire te is jössz, ha minden igaz), a Hungekszpóban, és ez gáz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute