Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Az"annyira király vagy!" annyira szar, hogy az már jó :'D
A története talán jó lehet, na de én azon az ocsmány ufo rajzoláson nem tudom túl tenni magamat
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Az a cápás hálózsák? DDDDD:
Barbara: Az"annyira király vagy!" annyira szar, hogy az már jó :'D
Barbara: Az"annyira király vagy!" annyira szar, hogy az már jó :'D
beküldve: 2010-06-16 18:31:55
(#37866) Én is belenéztem ebbe a Tomie-ba és ennek a grafikája még mindig jobb mint az annyira királynak
Az viszont tutira biztos, hogy ezt se olvasom el mint a you're so cool-t
Bár lehet egy szinten vannak csak más hibákkal
Nem tudom miért, de a koreai mangák nem nagyon jönnek be, kivéve a vízistent, de a többi...
Az viszont tutira biztos, hogy ezt se olvasom el mint a you're so cool-t
Bár lehet egy szinten vannak csak más hibákkal
Nem tudom miért, de a koreai mangák nem nagyon jönnek be, kivéve a vízistent, de a többi...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-16 18:33:07
az egyetlen dolog amitől félek
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
A dumcsiparti meg ilyen beszélgetésszerű bigyó a zsűri vs. nevezők, plusz közönség közt. Vicces. Bár Dragda többet tudna mesélni.
Eeehe. El tudom k;pelni azt a magasröptű diskurzust ami ott ment. :Đ
Egy horror manga jut rólam eszedbe? Milyen imidzsem van nekem? D:
Azt hittem ez a cél. x3
(Annyi rémlik, hogy ezt a Tomie-t talán szétkapták, aztán visszajött, és mindenki megijedt).
Igen. És ezt sokszor egymás után. Közben magyaráznak valamit. De valahogy taszítja az agyam.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
fanvicces dumcsipartit
Azmiaz? Oo"
Ópárdon, afs szleng.
fanfiction=fanfic
fanfic=fanvicc [határozottan]
A dumcsiparti meg ilyen beszélgetésszerű bigyó a zsűri vs. nevezők, plusz közönség közt. Vicces. Bár Dragda többet tudna mesélni.
Ezt most mire véljem? XD
Szószerint: kannibalizmus, nem szószerint meghátööö, mi rosszat mondtam? :'D
És most rólad eszembe jutott a Tomie.
Egy horror manga jut rólam eszedbe? Milyen imidzsem van nekem? D: Amúgy, bevallom, nem sokra emlékszem a Tomie-ból, (a mangaka többi munkája valahogy jobban megragadt) szóval nem lehetett valami eget rengető (Annyi rémlik, hogy ezt a Tomie-t talán szétkapták, aztán visszajött, és mindenki megijedt). Deee most rákerestem, és az első benyomás szimplán ennyi: mi ez a grafika, vazze?!
Minden elismerésem a tiéd, mert én ugyan végig nem olvasom : DD (Most már emlékszem, miért felejtettem el.)
Alister: majd meglátom, de híd alatt nem alszom. nem kényelmes.
Kagome: 500 pénz (asszem)
Szerk: miyu 2010-06-16 17:59:52
beküldve: 2010-06-16 17:55:15
(#37861) Ha rwendelek valamit a webboltból akkor a postaköltség mennyi??
1590Ft-os mobildísznél mennyit fizetek mikor itt van??
1590Ft-os mobildísznél mennyit fizetek mikor itt van??
"Dattebayo"
Pénteken derül ki. Szerintem igen. Az volt az igazán fajsúlyos, sorsdöntő vizsga, a többit csak igyekszem minél jobbra csinálni.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-16 17:43:06
Amúgy most tanulok, holnapra, posztmodernről.
Huhh, akkor holnapra feltöltöm a drukkgépet.Az előző sikerült?
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
ésmert szeretnék látni élőben is szexi goth lolit ^^
Mindig van jó pár nagyon szép.
Amúgy most tanulok, holnapra, posztmodernről. Senkit ne tévesszen meg, hogy már órák óta deviantartozok, igazából tanulok. Ha szabad lennék, akkor
a, rajzolnék
b, nem ülnék a gépnél.
De most tanulni kényszerültem. És ugye minden mást jobb nézegetni, mint a tanulnivalót vadászgatni... mindjárt be is megyek depizni...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Miért?
Mert csak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-16 13:49:13
(#37855) makroöko: fake. kikaptam az egyik legnehezebb tételt, amit nem tudtam. jobbról balról GDP, kamatláb, multifikáció, valuta és munkanélküliség témakörök, amiket helyből kenek-vágok. bazeg.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\