Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-18 09:31:33
(#37928) Ihajj, itt vagyok. Na ezért nem szeretem a nyarat. Csak akkor férek ide, ha bátyám nincs itthon, vagy alszik, vagy valahol mááááshol van. De ez mind csak 2-3 perc...
Szóval a lényeg: nincs itt egy 13-14 év körüli basszer?
Szóval a lényeg: nincs itt egy 13-14 év körüli basszer?
beküldve: 2010-06-18 01:21:47
(#37927) Ma délután mi is megterveztünk egy plakátot Fiszivel ZomCon stílusban, amiből végül egy rövid programfüzet lesz.
Am. sztem ez eddig nem derült ki, de nekünk a Zomcon=ZobieCon. Túl sok zombis filmet láttunk nemrég.^^"
Am. sztem ez eddig nem derült ki, de nekünk a Zomcon=ZobieCon. Túl sok zombis filmet láttunk nemrég.^^"
beküldve: 2010-06-17 23:27:13
(#37926) Higurashi Kagome: Rendelj két cuccot, akkor egyáltalán nincs postaköltség
Miyu: Nem kell híd alatt aludnod, becsszó!
A cápás hálózsák mennyire metál!
Háté: Jó a plakát!
Miyu: Nem kell híd alatt aludnod, becsszó!
A cápás hálózsák mennyire metál!
Háté: Jó a plakát!
"A napra lehet nézni, de nem egészséges."
Imulsz. Stop it.
Már jobban vagyok kicsit
De az ava és a név marad, most megtetszett ez
Bírom ezt a vámpír krapekot az avámon, az ova tök poén volt, az anime meg kissé fárasztó és még nem is értem a végére
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-17 22:35:46
Imulsz. Stop it.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szeptember 25-26.
A két másik rendezvény közötti hétvégén.
A két másik rendezvény közötti hétvégén.
Vagy lehet, hogy az 26-27, de tök lényegtelen
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-06-17 20:25:02
Szerk: Dan 2010-06-17 20:12:02
Leginkább azt, hogy szinte ingyen bejöhetsz.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Adatlapomon van az msn címem velem beszélhetsz....
Háté-chan:jó a poszter, de mit jelent az, hogy "A belépés szinte ingyenes"?
Háté-chan:jó a poszter, de mit jelent az, hogy "A belépés szinte ingyenes"?
Szerk: Dan 2010-06-17 20:09:22
beküldve: 2010-06-17 19:52:31
(#37918) Hát már nincs kivel megbeszélni...
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-17 19:43:51
(#37917) Nem szeretem az ilyet... :/
Ha tényleg baj van nem fórumon kell mondani, beszélni kell valakivel. Nem vagyunk egyformák, de nekem segíteni szokott.
Más: rajtam kívül találkozott már valaki ezzel a szörnyűséggel?!
Ha tényleg baj van nem fórumon kell mondani, beszélni kell valakivel. Nem vagyunk egyformák, de nekem segíteni szokott.
Más: rajtam kívül találkozott már valaki ezzel a szörnyűséggel?!
Reméljük nem, de ha bátor vagy: [Link]
When I kill virgins I like to sing. You're a noob, and I like to pwn noobs~ ♪♫
Szerk: Lula 2010-06-17 19:48:50
Nem viccnek szántam.
beküldve: 2010-06-17 19:17:13
(#37914) Írjuk félre a mangaka nevét, jólvan DarkHorse, nagyon ügyes vagy. Sőt, a fejezetcímek se kellenek, a Romanciát egyenesen le se írjuk.
Nágh.
Nágh.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!