Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
ÁÁÁ, ne is mondd, annyira hiányzik a gitárom. És legközelebb csak júliusban mehetek a tanáromhoz... De azért néha már elővettem és elprüntyögtem rajta ezt-azt... Nem bírok ellenállni a kísértésnek.
Envy: Köszi a drukkot.
Fiszi: Hjajj, de jó Neked! Nálunk jó nagy szívás ez a tárgy. Sok szakirodalom, kimondhatatlan szakszavak, hosszú tételek... Blöe~
Envy: Köszi a drukkot.
Fiszi: Hjajj, de jó Neked! Nálunk jó nagy szívás ez a tárgy. Sok szakirodalom, kimondhatatlan szakszavak, hosszú tételek... Blöe~
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-06-14 15:24:21
Így van, sok sikert mindenkinek... Szinte lelkifurdalással megyek vissza a gitáromhoz, amiért nekem már semmi dolgom nincs. Meg amiért amúgy se volt soha.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-14 15:20:26
(#37761) Köszi Envy! (látom ám az avatarod :))
Miho: Ir. elm. 2-ből úgy kaptam kettest, hogy egy órán nem voltam benn és egy könyvet nem olvastam, okulva az első félév irodalomelméletes tapasztalataiból.
Gilje: fúj, örülök, hogy azért ennyit nem kell megtanulnom. Ez kevesebb jóval, de köpni-vágni kell.
Miho: Ir. elm. 2-ből úgy kaptam kettest, hogy egy órán nem voltam benn és egy könyvet nem olvastam, okulva az első félév irodalomelméletes tapasztalataiból.
Gilje: fúj, örülök, hogy azért ennyit nem kell megtanulnom. Ez kevesebb jóval, de köpni-vágni kell.
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
Szerk: Fiszi 2010-06-14 15:20:44
beküldve: 2010-06-14 15:10:32
(#37760) szerdán makroökonómia...genetikailag immunis vagyok rá. elvileg a 700. oldalig kéne é még csak 400-nál tartok...:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Oh, értem már.^^" Akkor sok sikert.
Írtam lentebb, hogy én meg csütörtökön Irodalomelméletből megyek... Borzalom.
Írtam lentebb, hogy én meg csütörtökön Irodalomelméletből megyek... Borzalom.
sok eső miatt nem is olyan finom...
Azt mondod ? Én mindig cukor nélkül eszem, és bizony finom volt
MIANEVED?!
Hohohó, ez a harmadik bukásom lenne belőle! Elvileg van esélyem megcsinálni, de olyan könnyű elcseszni...
Envy: Kár, hogy az eper drága, ráaásul a sok eső miatt nem is olyan finom...
Envy: Kár, hogy az eper drága, ráaásul a sok eső miatt nem is olyan finom...
Jigsaw azért a kedvenc sorozatgyilkosunk, mert egy megleckéztetős móka kedvéért képes fölvásárolni a fél Praktikert.
beküldve: 2010-06-14 14:55:56
(#37755) Neeeem bírok több epret enni!
Van annyi mint a rohadás, igaz picit autózni kell érte, de csak azért lehet ingyen és bérmentve szedni mert a terület 1picit gazos...
Nézem zöldségesnél: 1000-2000 FT között van 1kg. LOL.
Lecsó metál. Jöhet minden mennyiségben, és a hagyma is
Van annyi mint a rohadás, igaz picit autózni kell érte, de csak azért lehet ingyen és bérmentve szedni mert a terület 1picit gazos...
Nézem zöldségesnél: 1000-2000 FT között van 1kg. LOL.
Lecsó metál. Jöhet minden mennyiségben, és a hagyma is
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-14 14:56:28
Eeeeh?! Tudom, hogy az a tantárgy para, de miért bukod az egyetemet, ha buksz? UV? Gurítás?
beküldve: 2010-06-14 14:53:01
(#37753) Fúj hagyma.... de a lecsó jó, Én má' kajáltam ma. Holnap halál. Kivégzés. Szófajtan-vizsga. Ha megbukok, nekem annyi, bukom az egyetemet...
beküldve: 2010-06-14 14:50:54
(#37752) Lecsó illata érződik át a szomszéd lakásból. Hagyma is van benne biztos... nyáááál*
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-14 14:46:08
(#37751) Látom Miho kielőzött... én is ezt akartam mondani, mi ott leszünk (bár nyáron valszeg csökkentett létszámmal...)
beküldve: 2010-06-14 14:43:03
(#37750) Mi fórumosok szoktunk a Conokon találkozni. Szóval nem leszel egyedül.^^ Amúgy em egy nagy para az egész...
beküldve: 2010-06-14 14:31:36
(#37749) Halihó ha minden jól megy a következő conra elmehetek.. nyáron dolgozni is fogok tehát a pénz nem akadály...
csak a társaság... baráti körömből senki nem bírja az animéket így most ott állok h nemtudom el merjek e menni egyedül ..
segíítsééég...!!!!!!!!!!
csak a társaság... baráti körömből senki nem bírja az animéket így most ott állok h nemtudom el merjek e menni egyedül ..
segíítsééég...!!!!!!!!!!
"Dattebayo"