Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Citromosan legalább lehet meg tudnám inni.
Mondjuk nagy gondom nincs a sörrel, 1x kóstoltam fél kortyot.
nem nagyon tetszett, de kedvenc se lett..
Mondjuk nagy gondom nincs a sörrel, 1x kóstoltam fél kortyot.
nem nagyon tetszett, de kedvenc se lett..
MIANEVED?!
ha alacsony alkoholtartalmú, sörös ízesítésű limonádéként hívnák, akkor nem zavarna?
-
Fakkjú. D,=
A sör még mindig sör.
Felőlem keverjétek a bort. Nem zavar.
Keverjétek a töményet. Az csak egy kicsit zavar. Puhányság. De én is művelem.
Sört. Magában. Hidegen. Nincs más út.
A citromos sör sem sör, hanem limonádé.
De ez csak a saját véleményem. Amit minden ilyen alkalommal megpróbálok másokra ráerőszakolni.
A sör még mindig sör.
Felőlem keverjétek a bort. Nem zavar.
Keverjétek a töményet. Az csak egy kicsit zavar. Puhányság. De én is művelem.
Sört. Magában. Hidegen. Nincs más út.
A citromos sör sem sör, hanem limonádé.
De ez csak a saját véleményem. Amit minden ilyen alkalommal megpróbálok másokra ráerőszakolni.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-06-13 21:19:06
(#37715) A kabala nekem se kedvenc, de az végülis elmegy.
Más: Valakinek Rituális Rémtettek/Linx/C.A.F.B - Nő vagy csak nőhöz guitar pro fájl, vagy egy sima tab?
Más: Valakinek Rituális Rémtettek/Linx/C.A.F.B - Nő vagy csak nőhöz guitar pro fájl, vagy egy sima tab?
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-06-13 21:20:25
Most tudatosult bennem hogy tegnap volt Holdfénycon...
lol vagyXD én a Con után ittam sört. és most figyeljetek: almásat. lehet holnap áfonyásat fogok
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 21:10:04
(#37713) nekem semmi bajom a nyúllal
csak ez után ne kössön belém a mondó szerkesztője, ha levelemben azt mondom, h átlag mondós 14 éves
>egy dagadt, hájas nyúl
túlsúlyos, kérem, tolerancia, ő nem tehet arról, h szereti a répát
csak ez után ne kössön belém a mondó szerkesztője, ha levelemben azt mondom, h átlag mondós 14 éves
>egy dagadt, hájas nyúl
túlsúlyos, kérem, tolerancia, ő nem tehet arról, h szereti a répát
-
Szerk: ∂z 2010-06-13 21:11:35
egy dagadt, hájas nyúl.
"Üssük le kővel és együk meg"
Most tudatosult bennem hogy tegnap volt Holdfénycon...
Gravity is a habit that is hard to shake off.
LOL. Igen. Nyúl helyett lehetne egy otaku. Amint épp ül a gép előtt és animés oldalakat böngész. Vagy Lucky Start olvas. Vagy Haruhit. Vagy valami. Valahogy el kell ilyeszteni a cucctól newfriendéket, így is túl sok a szellemi/lelki roncs világszerte. Sokáig bevált a Boku no Pico, de lassan azis veszít az erejéből.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szvsz valami aranyos, vagy vagány kabala kellene, ami esetleg vonzaná a nem animések szemét. Egy kívül álló mit gondolhat? xD
Vagy csak engem és Giljét zavarhatja?
Vagy csak engem és Giljét zavarhatja?
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-13 20:20:19
társulok ebben. egy dagadt, hájas nyúl. lol.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-13 20:17:41
(#37708) Engem csak a Mondos nyúl idegesít, de az nagyon. Egyszerűen ideglelést kapok tőle, ha csak ránézek... valami értelmesebb kabala kellene =/
De ez személyes vélemény...
De ez személyes vélemény...
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-13 20:13:46
(#37707) Tény, hogy a MondoConra az átlagosnál több új arc látogatott el, de ez nem feltétlen a "Mondo" miatt volt, egyszerűen csak akik eddig nem jártak conon valamilyen oknál fogva, most fellelkesedtek az új helyszín hallatán "ú, a PeCsát úgy is annyira oltották, ez biztos jobb lesz, erre már igazán elmehetnénk!!".
ha meg ez a külön matos-mondós con igaz (bár én nehezen tudom elképzelni) akkor egyértelmű, hogy melyik réteg melyiket választja, ha nem tud mindkettőre elmenni.
ha meg ez a külön matos-mondós con igaz (bár én nehezen tudom elképzelni) akkor egyértelmű, hogy melyik réteg melyiket választja, ha nem tud mindkettőre elmenni.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Ha választaniuk kell, akkor nyilván választani fognak. Nem értem, hogy miért kell ebből ekkora drámát csinálni. Az összes nyári fesztivált se járja végig az ember.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
beküldve: 2010-06-13 20:04:21
(#37705) 2részre szakadni ? Sanszos. Az én szememben nincs különbség a kettő között, ugyanúgy mindkettőt látogatni fogom.
Csak vélemény van abból amit hallok, és a MAT-ról sajnos több rosszat, mint a Mondosokról.
De ezeknek nem adok sok igazat, meghallgatom és ennyi, mindenki mondhat valótlant bármikor...
Csak vélemény van abból amit hallok, és a MAT-ról sajnos több rosszat, mint a Mondosokról.
De ezeknek nem adok sok igazat, meghallgatom és ennyi, mindenki mondhat valótlant bármikor...
MIANEVED?!