Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
mondjuk abból kiindulva, h a mostani SakuraCon milyen volt, és milyen volt a legutóbbi MAT-os, nekem azt hiszem nem lenne nehéz döntés a választás
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
forrást
Az információkat pár MAT-os belsőemberke ismerősöm szolgáltatta, akiknek a nevét inkább nem mondom el, ha hülyeséget mondanék, engem kövezzetek.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Szerk: idk pls delete 2010-06-13 19:44:50
Nem a közönség változott meg, csupán ha jól értesültem, a MATCon valami két héttel lesz a MondoCon előtt. Nyilván nem sok olyan ember van, akinek annyira dagad a pénztárcája, hogy mindkettőre eltudjon menni. Választaniuk kell.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
és a matos conra ezek nem jönnek, csak a mondoconra, mert a mondo szerkesztői emósok, v mi?
nem hinném, h azért mert mondocon és nem matcon megváltozott volna a közönség
mikor lesz matcon?
v mi van?
nem hinném, h azért mert mondocon és nem matcon megváltozott volna a közönség
mikor lesz matcon?
v mi van?
-
Szerk: ∂z 2010-06-13 19:40:14
Félreértés ne essék, nekem is tetszett a SakuraCon, a szervezés is elsőosztályú volt, ami felbosszantott, az az, hogy miért kellett őszre egy MondoCont szervezni a MAT háta mögött? így az egész csoport két részre fog szakadni, szvsz...
ez... kicsit furi vol... na mindegy
szerintem jó volt a SakuraCon, én élveztemXD
szerintem jó volt a SakuraCon, én élveztemXD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ilyen lett volna ?
Akkor lehet más rendezvényen voltam, vagy csak nem figyeltem
Akkor lehet más rendezvényen voltam, vagy csak nem figyeltem
MIANEVED?!
Mindegy. Nem akarok troll lenni.
Le is lépek, míg lecsillapodok.
ImóCon. Ahol a sok imó összegyűlik és a sarokba bújva MONDO-t olvas és imul, hogy jajj, repül a ROFLkopter, imók vagyunk, hóde kva vicces, szétimuljuk az egész magyar animés szubkultúrát, csak azért mert ilyen imók vagyunk!
Le is lépek, míg lecsillapodok.
Szerk: idk pls delete 2010-06-13 19:26:19
Az lenne? Na, akkor még jó, hogy nem rendeltem meg a jegyet...
..the Kombat is Reality, your fate is a finality, I never use Babalities, that's just not my mentality.
beküldve: 2010-06-13 19:05:45
(#37693) Istenem, lesz megint ősszel ImóCon? 2 héttel előtte a MAT is szervez végre egy igazi Animecont a sok imó Mondós nélkül. Van isten.
Szerk: idk pls delete 2010-06-13 19:05:58
Szerk: Dan 2010-06-13 17:29:52
micsoda összeesküvés-elméletek
uhh. csak egyetérteni tudok, nagyon jó volt a con. meg a verseny... wii...... Kell egy WiiXD lerohad a karomXD Zabi mi még játszunk valamikorXD
uhh. csak egyetérteni tudok, nagyon jó volt a con. meg a verseny... wii...... Kell egy WiiXD lerohad a karomXD Zabi mi még játszunk valamikorXD
Carrot Man. Ehehe.
Nem lehet, hogy ez egy metafora?
Nem lehet, hogy ez egy metafora?
sztem ez csak annyi, h a nyuszi répáról olvas. nem kell mindenbe többletjelentést beleképzelni
-