Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Elmorfondíroztam rajta, hogy bizonyos mondataid aranyba kéne önteni.
Csak bizonyosakat? DD: Amúgy én is téged.
Alistert aranyba kéne önteni?
Kiállítjuk valahol a Gellért hegyre, és a talpazatába belevéssük, hogy "a férfi". Simán.
Amúgy. Hol vagy dz te istenverte szerencsétlen? Szükségem van a reakcióidra.
Rühellem ezt az időjárást.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Szerk: Hanon 2010-06-12 14:02:38
"buta vagyok, kicsi és alul művelt ésésés *bőgve roskad az asztalra* "
Azért ne reagáld túl. Amúgy is, anyádnak _több évtizedes_ előnye van, azt nehéz lefaragni.
Azért ne reagáld túl. Amúgy is, anyádnak _több évtizedes_ előnye van, azt nehéz lefaragni.
Ha ezzel érvelnék neki, felsikítana, hogy "szerinted öreg vagyok?!" Bár ez jó taktika, ha azt akarom, hogy ne szóljon hozzám egy hétig.
Elmorfondíroztam rajta, hogy bizonyos mondataid aranyba kéne önteni.
Csak bizonyosakat? DD: Amúgy én is téged.
Ez édes :'D
beküldve: 2010-06-11 22:18:17
(#37641) Ajjaj, meg van hümmedve a net, de csak itt a fórum. Van, hogy frissítenék, azt egy fehér oldalon van valami szöveg. Mondjuk miután azt is frissítem párszor, visszajön, de mégis elég bosszantó
Meg rtl2-őt is sokan néztek anno
Kis %... De szörnyű lenne neki az a hype mint a Bleachnek..
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-11 22:08:53
(#37639) Szerintem már így is sokan ismerik. Legalábbis névről biztosan. Meg rtl2-őt is sokan néztek anno
Én végig FMA-ra gondoltam Envy névvel kapcsolatban
Én végig FMA-ra gondoltam Envy névvel kapcsolatban
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
Szerk: 屍鬼レゲ 2010-06-11 22:10:21
Annyit tudtam, hogy Irigy, de abból, amit Barbara-chan mondott, azt hittem, van valami más jelentése, amit én nem tudok.
Viszont részemről ennyi, mert még hátsó billentenek
Hanem az én nevem csak véletlenül született meg Eleinte azt hittem, hogy úgymond "elloptam" a nevet, de később rájöttem, hogy egy két betűt félreértelmeztem abban a bizonyos Teen Titans epizódban
One Piece: Ezt mondjuk meg tudom érteni.
Viszont részemről ennyi, mert még hátsó billentenek
Hanem az én nevem csak véletlenül született meg Eleinte azt hittem, hogy úgymond "elloptam" a nevet, de később rájöttem, hogy egy két betűt félreértelmeztem abban a bizonyos Teen Titans epizódban
Szerk: Merchior 2010-06-11 22:10:09
Envy jelentése Irigy, illetve ugye FMA-ban is van Envy.. De igazából nem ezek ösztönöztek a névválasztáskor...
Olyat szerettem volna ami rövid, van benne V ill Y betű.. És még így is kapcsolatban van az anime/manga világgal..
Ja és persze nem ütközök bele minden forumon hogy már van egy ilyen..
Nem szeretnék Animax-re One Piece-t, mert tudom, hogy ennek tényleg nem tudnának jó szinkront csinálni.. És nem akarom, hogy mindenki ismerje, nem akarom, h oda jusson mint a Bleach.
Olyat szerettem volna ami rövid, van benne V ill Y betű.. És még így is kapcsolatban van az anime/manga világgal..
Ja és persze nem ütközök bele minden forumon hogy már van egy ilyen..
Nem szeretnék Animax-re One Piece-t, mert tudom, hogy ennek tényleg nem tudnának jó szinkront csinálni.. És nem akarom, hogy mindenki ismerje, nem akarom, h oda jusson mint a Bleach.
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-11 21:54:16
(#37636) Én még nem ballagok. Majd jövőre. Holnap viszont ballagtatok. Az se lesz sokkal jobb. Egy porcikám se kívánja. Végigmászni az egész falun, a zászlóval a kezemben. Kell a fenének....
Envy: Mit jelent a neved? Nekem nem voltak ilyen nagy pofára esések, pedig az első kedvenc animém az FMA volt, erre emlékszem. Bár lehet, hogy eredi nyelven kellett volna, nem szinkronosan. Nem tudom. BH-t meg ANImeMAXimum-on nézem.
Exiled: Ahogy Darren Shan is mondta/írta, nincs vég. Nincs befejezés egészen a halálunkig. Egy fejezet lezárulhat, úgy érezhetjük, ennyi volt, de a következő oldalon megint történni fog valami, ami tovább visz. És szerintem ebben van is valami...
Envy: Miért nem akarsz One Piece-t Animeksz-en? Pedig amennyire tudom, te óriási rajongó vagy... Már előre is rettegsz a szinkrontól, ami elveszi az egész hangulatot?
Zoknik: Nem mondanám, hogy válogatott, de szépen megvan mindennek a helye abban a bizonyos fiókban. Végülis ez már válogatás. Itt csak fehér, ott csak sötét. Akkor mégis. Hülye vagyok, azt se tudom, mit beszélek.
Nah, de jó hosszú lett, és nem tömte tele vigyorgó fejekkel. Gyógyulok
Envy: Mit jelent a neved? Nekem nem voltak ilyen nagy pofára esések, pedig az első kedvenc animém az FMA volt, erre emlékszem. Bár lehet, hogy eredi nyelven kellett volna, nem szinkronosan. Nem tudom. BH-t meg ANImeMAXimum-on nézem.
Exiled: Ahogy Darren Shan is mondta/írta, nincs vég. Nincs befejezés egészen a halálunkig. Egy fejezet lezárulhat, úgy érezhetjük, ennyi volt, de a következő oldalon megint történni fog valami, ami tovább visz. És szerintem ebben van is valami...
Envy: Miért nem akarsz One Piece-t Animeksz-en? Pedig amennyire tudom, te óriási rajongó vagy... Már előre is rettegsz a szinkrontól, ami elveszi az egész hangulatot?
Zoknik: Nem mondanám, hogy válogatott, de szépen megvan mindennek a helye abban a bizonyos fiókban. Végülis ez már válogatás. Itt csak fehér, ott csak sötét. Akkor mégis. Hülye vagyok, azt se tudom, mit beszélek.
Nah, de jó hosszú lett, és nem tömte tele vigyorgó fejekkel. Gyógyulok
Szerk: Merchior 2010-06-11 21:57:06
A tanárok nekem se fognak hiányozni. Az osztálytársaimról már ez nem mondható el.
Vicces, hogy nyolc év alatt nem alakult ki osztályközösség, viszont így az utolsó hetekben nagyon összeszoktunk.
Vicces, hogy nyolc év alatt nem alakult ki osztályközösség, viszont így az utolsó hetekben nagyon összeszoktunk.
beküldve: 2010-06-11 21:20:35
(#37634) Én egyáltalán nem vagyok szomorú hogy ballagok.
Örülök hogy a mostani tanárokat nem látom többé, van egy pár köztük aki nem is való tanárnak
Örülök hogy a mostani tanárokat nem látom többé, van egy pár köztük aki nem is való tanárnak
beküldve: 2010-06-11 20:10:59
(#37633) Én holnap fogok ballagni. Olyan fura. Távolinak tűnik. Még nem nagyon fogtam fel, hogy vége, ennyi volt. Ott majd biztos tudatosul bennem, de még most nem.
Nem akarok holnapot!
Nem akarok holnapot!
Szerk: Bee 2010-06-11 20:11:19
Nyugi túl leszel rajta. Egy új kezdet, új barátok, stb. Egy kroszak lezárul.
Most nézem csak pár hónappal vagy idősebb mitn hugom Mondjuk ő évvesztes így csak jövőre ballag^^
Most nézem csak pár hónappal vagy idősebb mitn hugom Mondjuk ő évvesztes így csak jövőre ballag^^
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
beküldve: 2010-06-11 19:43:14
(#37631) Heh. Fura. Végigmentem a ballagáson. A volt osztfőnktől kaptunk egy képet, akkorról, mikor még kicsit voltunk. töbk fura. Egyáltalán nem értem. Olyan mások voltunk, mint most. Fura. valahogy szomorú vagyok. Nem érzem, hogy vége lenne ennek. Vagy csak nem akarom elhinni. Most hogy vége ennek az egésznek, vmiért depisnek érzem magam :'(
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-11 19:34:03
(#37630) Múltkor felkerült a Wild Arms anime ostje, gondoltam leszedem, és hát nem is hittem volna, hogy ilyen jó nosztalgia
jaja van olyan is, de csak kevesen tudják előhozni úgy Istenigazából
One Piece téma meg mehet a One Piece topicba amúgy
One Piece téma meg mehet a One Piece topicba amúgy
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-11 19:07:27