Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Hát a Marci az egy névnek a becézése. A PánPéter nem tom megvan-e. De ha elhagyjuk Pétert, és Marci-t meg Pán-t összekapcsoljuk, megszületik Marcipán. És tudom, hogy bátyám utálja a marcipánt, én meg úgy emlékszem, hogy szeretem, csak nem vagyok biztos benne.
Amúgy szimplán csak túl hülye vagyok jelenleg, még a szokottnál is idiótább.
Amúgy szimplán csak túl hülye vagyok jelenleg, még a szokottnál is idiótább.
Ehhez most vagy kevés háttérinfóval rendelkezem és azért nem értem, vagy nagyon jó a dílered.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Marci? Pán(Péter)? Marcipán? Azt én szeretem, nem? Azt tudom, hogy bátyám nem. De én igen. Ugye?
amikor marcipánból volt igen
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
SZerintem is finom a dio
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-06-10 17:53:31
(#37576) Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-10 17:44:57
(#37575) dz: [Link]
dragda : szegénykével vizsgaidőszak óta én meg egyre kevesebbet beszélek :(
Egyetemi tanárok: Tesóm egyik ismerőse szegedre jár, ott van egy tanár, volt vizsga, bementek 90-en, vége volt 30 perc múlva a tanár kihajította a dogákat, amiben volt kb 5 2-es, a többi egyes. ennyit a mai tanárokról.
dragda : szegénykével vizsgaidőszak óta én meg egyre kevesebbet beszélek :(
Egyetemi tanárok: Tesóm egyik ismerőse szegedre jár, ott van egy tanár, volt vizsga, bementek 90-en, vége volt 30 perc múlva a tanár kihajította a dogákat, amiben volt kb 5 2-es, a többi egyes. ennyit a mai tanárokról.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Ó, puszilom a drágát. (Azt a b@szatlan pina tanárt, meg kényeztesse a boncmester.)
Piát kaptál? Soha nem gondoltam volna.
Piát kaptál? Soha nem gondoltam volna.
ma van a legótvarabb bekúrás napja
és én drukkolok, hogy Dragda is ott lehessen, ő legyen a szülinapi ajándékod. Tudsz valamit, hogy sikerült neki a vizsga?
És csók neked, ennél már csak öregebb leszel ^^
^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\