Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ma születtél, nem? //[Link]//
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
te sem lehetsz olyan gonosz, h ma bánts
ma van a legótvarabb bekúrás napja
ma van a legótvarabb bekúrás napja
nem szoktalak bántani, hisz elvétve szórogatott csípkelődéseim téged meg sem karcolnak
Faszba ezzel a Gagával. Hát miez a pózernáci-szemüveg kúlosanmegcsillan dolog? Eh?
És profilból olyan randa mint a bűn. Ellenben ha egy bizonyos pózban tartja a buksiját, szemből néha nagyon hasonlít Naomi Wattsra, akibe pedig ofkórz szerelmes vagyok. Ki érti ezt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Milyen huncut fejet is vág mellé az ürge.
Apus: HBD
Apus: HBD
Azt hiszem, hogy 10.-ét mondtál anno... Lusta vagyok megnézni. Ha mégse, akkor majd legközelebb.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Úgy tűnik, Sanyi bácsi meg Mari néni az utca végérő' is perverz volt anno...
Szerk: ∂z 2010-06-10 16:46:23
beküldve: 2010-06-10 15:20:59
(#37561) Kedvem támadt ezután az elemezgetés után megint Magyar
Népmesékhez. De azt hiszem ez mindennél többet mond
"Bújj ki Ördög vagy Én búvok Beléd!!!"
Népmesékhez. De azt hiszem ez mindennél többet mond
"Bújj ki Ördög vagy Én búvok Beléd!!!"
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
abszolút. vmikor be akarom szerezni az összeset. meg a volt egyszer az ember sorozatot. azt fogják nézni a kölkeim, nem teletábit, meg hasonlókat, amiktől buták lesznek
Ez nagyon magas labda volt.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Jah, Kid! Elloptam az aláírásod egy fogalmazásban, aminek a könyvek szeretetéről/hasznáról kellett szólnia. Nagyon bejött a népnek
Ennek örülök.^^ Valahol megláttam és annyira tetszett, gondoltam berakom aláírásnak.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Sz@rom én le a meleget. Bár 10Kilós súllyal a hátamon, meg másik kettővel a kezemben, az 1 kilométer 30 fokban nem volt egy leányálom. Mondjuk ez út közben úgy fogalmazódott meg bennem, hogy k-val kezdődik és urva a vége meleg... De ez már a múlté
Nálunk van bukásesélyes, ha minden igaz, két tárgyból húzzák. Kíváncsi leszek a szeptemberre
Nálunk van bukásesélyes, ha minden igaz, két tárgyból húzzák. Kíváncsi leszek a szeptemberre
Szerk: Merchior 2010-06-10 14:56:21
beküldve: 2010-06-10 14:48:30
(#37557) Még jó, hogy itt a fórumon ilyen vidám mindenki. Körülöttem totál depi mindenki, nem is beszélek snekivel. Még rámragasztják a rosszkedvüket. Mondjuk most nekem sincs épp rossz kedvem, csak kicsit nyomott vagyok...tuti a meleg miatt.
Viszont matekből nem fognak megb@szni! Megdolgoztam azért a kettesért.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Jómagam is kórházi gyógytesire és gyógyúszásra járok
Iskolai tesiről felmentett vagyok, de a bizonyítványba mindig kaptam tesi jegyet, biztos az úszás miatt.
Iskolai tesiről felmentett vagyok, de a bizonyítványba mindig kaptam tesi jegyet, biztos az úszás miatt.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
Szerk: Kid 2010-06-10 14:29:11
Kicsattanóan jó a kedvem!
Nekem is! Utolsó hetekben még nyélbe kellett ütnöm néhány tantárgyat, hogy megkapjam a jobb jegyeket belőlük és sikerült.
Én meg nem tudom tesiből hogy leszek lezárva ma, ha jegyem sincs^^" Mondjuk ez gyógytesi mert úszásra nem akartam menni.
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
idegességében hozzád vágott egy nem üres üveget?
Azt te el nem tudod képzelni, mennyire röhögök ezen a mondaton
Nem, amúgy nem. Csak "kimittud?" volt az iskolában, és szerintem nem túlzok sokat, ha azt állítom, hogy a legjobban várt és a legnagyobb sikert arató előadó. A kategórián belül hozzámvágtak egy első helyet, egy különdíjat, és 2 meghívást is
Jah, Kid! Elloptam az aláírásod egy fogalmazásban, aminek a könyvek szeretetéről/hasznáról kellett szólnia. Nagyon bejött a népnek
Szerk: Merchior 2010-06-10 14:24:52