Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
az egyik srác mikor fog betépni, és hogy melyik ribit döntik meg először.
óóó, azok a csodálatos oszt. kirándulások
-
beküldve: 2010-06-09 20:10:32
(#37507) fuhuhu. Végignéztem a Darren Shan filmet. Hogy hogyan lehet ilyen jól elbaszni egy ennyire fasza könyvet... Az egész át van írva, pont az nem lesz benne ami a lényeget adta. A rész,. amikor harc néven egymást harapdálták, meg tőr dobálva nyalogatták a kezüket majdnem sírva fakadtam. Az a szegény polyáca, akit crepsly-nek neveztek ki... vicc az egész. :(
Más : itthon 30 fok van, csak póló és zokni nélkül rövednadrágban maradok meg itthon. ( előre látom Hanon csillogó szemeit ;) ) ÉÉÉÉÉs pénteken itthagyom végre eme gyönyörű koszfészek sulimat. Be Happy. Don't Worry Be Happy.
És vasárnap 3 napos oszt kirándulás. Haverommal fogadni fogunk, hogy az egyik srác mikor fog betépni, és hogy melyik ribit döntik meg először.
Más : itthon 30 fok van, csak póló és zokni nélkül rövednadrágban maradok meg itthon. ( előre látom Hanon csillogó szemeit ;) ) ÉÉÉÉÉs pénteken itthagyom végre eme gyönyörű koszfészek sulimat. Be Happy. Don't Worry Be Happy.
És vasárnap 3 napos oszt kirándulás. Haverommal fogadni fogunk, hogy az egyik srác mikor fog betépni, és hogy melyik ribit döntik meg először.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
igen Chopper~~~~~~~~<3
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
profil módosítása----->személyes ----->avatar feltöltése---->tallóz----& gt;feltöltöd----->változta tások mentése
Gravity is a habit that is hard to shake off.
beküldve: 2010-06-09 18:56:36
(#37504) beküldve: 2010-06-09 18:48:18
(#37503) Együtt érzek veletek.
Gilje: Chopper...
Gilje: Chopper...
Méég 1ember. Komoly. nekem is a torokfájással van problémám.
(de azért tegnap kellett rá az a doboz fagyi...)
(de azért tegnap kellett rá az a doboz fagyi...)
MIANEVED?!
Nem annak te, jajj. eddig azt hittem csak én vagyok ilyen pancser.
Hát én már nyelni se tudok lassan olyan torok gyulladásom lett, hangom meg, hát már alig vanXD
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?
aha aha aha hiszek neked
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Nem annak te, jajj. eddig azt hittem csak én vagyok ilyen pancser.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-09 17:33:46
tehát örülsz, hogy Yoroi megfázott. szép mondhatom
Örülök, h nem vagyok ezzel egyedül, én is képes voltam 40fokban megfázni.
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-09 17:22:13
Pardon? Miért is kellett volna? Nem vettem észre, hogy bárki is lépéseket tett volna változás érdekében.
Csupán rég voltam és ez volt az első post amit megláttam. Tehát kb teljesen feleslegesen írtam. Ennyi erőből akár csöndben is maradhattam volna. Legközelebb azt fogom tenni.
Ultrabrutálul megfáztam. Hangom nincs. Suttogni tudok. Vicces lesz így a ballagás.
beküldve: 2010-06-09 14:11:22
(#37494) Torokgyulladás oh yeah~
Még az utolsó napokra is nyomós kifogást kapok, hogy hivatalosan lóghassakXD
Kár, hogy jövőhéten gyakorlatról nem hiányozhatok. Érdekes lesz mondjuk, szóbeli és ott sertepertélő infos szenvedő diákok. Még jó, hogy napi 4 órát kell kibírnom csak, bár így érdekesen fog kijönni 2 hét alatt a 90 óra, de hát a rendszergizdánk nyaralni akar
Még az utolsó napokra is nyomós kifogást kapok, hogy hivatalosan lóghassakXD
Kár, hogy jövőhéten gyakorlatról nem hiányozhatok. Érdekes lesz mondjuk, szóbeli és ott sertepertélő infos szenvedő diákok. Még jó, hogy napi 4 órát kell kibírnom csak, bár így érdekesen fog kijönni 2 hét alatt a 90 óra, de hát a rendszergizdánk nyaralni akar
Vigyázat, vigyázat. A cserkésző betör a házamba, és kalapál az ajtó előtt egy ideje. Meg se nyomja a csengőt? Mégis mi a fene járhat az eszében?