Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
A Kiki nagyon aranyos, a Keresztapákról meg csak jókat hallottam:)
Nekem is tetszik mind kettő, no + a vándorló palota bár egy kicsit jobbra számítottam!
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
A Kiki nagyon aranyos, a Keresztapákról meg csak jókat hallottam:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
beküldve: 2010-06-06 19:07:59
(#37446) Sziazstok csak azt akarom +kérdezni h. látta már valamelyikőtök a Tokioi Keresztapákat és a kik a kiis boszorkányfutárt?és tetszett e?
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
bocs nem láttam h írtálXD ahamm komédiázok. az első év elég viccesen alakul meglátjuk milyen lesz a többi
Candidehoz meg jó étvágyat
Candidehoz meg jó étvágyat
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Értem Meyer egy vicc, úgy is kell hozzáállni ^^
Gilje, te komédiás vagy? : D (Mármint kommunikáció, média szakos, nem tudom, hogy nálatok is így becézik-e :'D)
Ó, és köszipuszi, hogy eszembe juttattad a Candide-t (megtaláltam anyám szobájában, mi minden van itt a ponyvák mögött), szakadok a röhögéstől, pár óráig legalább nem unatkozok.
Gilje, te komédiás vagy? : D (Mármint kommunikáció, média szakos, nem tudom, hogy nálatok is így becézik-e :'D)
Ó, és köszipuszi, hogy eszembe juttattad a Candide-t (megtaláltam anyám szobájában, mi minden van itt a ponyvák mögött), szakadok a röhögéstől, pár óráig legalább nem unatkozok.
beküldve: 2010-06-06 15:20:57
(#37443) sziasztok mizu?
beküldve: 2010-06-06 15:20:56
(#37442) sziasztok mizu?
szó szerinti idézésnél idézőjelet kell használni, ez gondolom nem szó szerint ment, viszont engem akkoris felháborít. persze lehet csak ki vagyok hegyezve már erre az íróra
Ööö... asszem irodalmi szövegekben megengedett, ha tudatosan van felhasználva, beépítve egy másik irodalmi mű. Asszem ez az intertextualitás... talán. De én köztudottan hülye vagyok, javítsatok, ha tévedek xC
információs társadalomra.....:P el kell olvasni az összes kötelezőt, mert tanár olyan hangyaf@sznyi kérdéseket fog feltenni pl, hogy "Ki állt a sorban Woody Allen XY filmjében?"
grrrr
Miho: úgy látszik még nem. a plágium hagyján, de ha nincs egy értelmes saját gondolata minek ír könyvet könyörgöm? és még nem is a legjobbakat:P
grrrr
Miho: úgy látszik még nem. a plágium hagyján, de ha nincs egy értelmes saját gondolata minek ír könyvet könyörgöm? és még nem is a legjobbakat:P
Szerk: Gilje-sama 2010-06-06 14:22:45
Nem, nem jó, itthon pöshedek, ennél bármi jobb lenne, és már túl vagyok az utolsó vizsgán.
Aú, durvás, mire tanulsz ily lelkesen?
Aú, durvás, mire tanulsz ily lelkesen?
Ez komoly...? És még nem perelték be szószerinti plágiumért?
Milyen egy korcs világ ez.
Milyen egy korcs világ ez.
de jó neked, nekem 300 oldalt kell ma olvasnom legalább és már most tiltakozik az agyam Nemtom, az irodalmi idézetek gyorsan megragadnak a fejemben.
Basszus, beugrattál, megláttam a Meyer nevet és el se olvastam az idézetet x'DDDD Mondjuk akkor se tudtam volna megmondani, hogy honnan van, Candide-t ezer éve olvastam. De lehet, hogy nekiesek, úgyis szétunnom az agyam.
Update: Meyer nem jelölte, h idézet? *csak tippelek, a twájlájtot nem bírtam végigvinni**
Update: Meyer nem jelölte, h idézet? *csak tippelek, a twájlájtot nem bírtam végigvinni**
Szerk: miyu 2010-06-06 14:11:59
Ööö... ez?
[...]
Nem kihívás, ha Meyer akkor twájlájt, nem?
[...]
Nem kihívás, ha Meyer akkor twájlájt, nem?
A poén, h Meyer néni szövege egyenesen Voltaire Candidejából származik, egyenesen Pangloss mester szájából. Semmi, csak felhúzott agyilag. Akinek nincs egy önálló gondolata e írjon könyvet könyörgöm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!