Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezért van itt ez a topic
Érdekes állatfaj az ember. Néha úgy viselkednek, mint a birkák... Csak kell egy főkolompos, aztán a többi megy utána. Azelőtt persze el lett mondva mindennek az adott dolog.... De
nekem most jó kedvem van, fuldoklom a délutáni/esti röhögéstől, és Avatar-t nézek, szóval nem vagyok lelkizős/depressziózós hangulatban
Érdekes állatfaj az ember. Néha úgy viselkednek, mint a birkák... Csak kell egy főkolompos, aztán a többi megy utána. Azelőtt persze el lett mondva mindennek az adott dolog.... De
nekem most jó kedvem van, fuldoklom a délutáni/esti röhögéstől, és Avatar-t nézek, szóval nem vagyok lelkizős/depressziózós hangulatban
asszem sikerült kivágni a benőtt körmömet szikével
ui.: a lábujjam még megvan
ui.: a lábujjam még megvan
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ezért gyűltünk ma is itt össze
Itt valószínűleg mindenki így gondolja.
Itt valószínűleg mindenki így gondolja.
persz csak én most tudom először kifejteni a véleményemet erről.
írjatok bármiről ha van kedvetek!
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
de, igazad van. meg hát kb 15-20 éve huligánoknak számítottak azok, akik tetkót viseltek. semmi gond, ma már divat. van ez így. manapság azért csináltatják legtöbben, mert trendi. az emberi birkalelkűség globális méreteket ölt. nemcsoda, h farkaspárti vagyok
bahh még mindig kutatásmódszertan... >(
bahh még mindig kutatásmódszertan... >(
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát akkor valahol egyezik a gondolatmenetünk...
Reira: Ilyen ez a ami világ. Akinek van véleménye, az nem való közénk, kitaszítjuk.
Reira: Ilyen ez a ami világ. Akinek van véleménye, az nem való közénk, kitaszítjuk.
Ja és ilyen anime is. sok embernek nem tetszik sőt!
én például tetováló művész szeretnék lenni és tudom hogy ebben a szakmában is vannak olyanok akik lenézik.
pedig anno a tetoválásról is ilyen volt az emberek véleménye.
szerintem az anime nem csak rajzfil ahogy mások látják, hanem tükrözi az ember személyiségét valamilyen szinten és jó dolog kivonulni a mindennapokból egy kicsit.
szerintetek nem?
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
Szerk: Reira55 2010-06-04 22:30:57
Fel van baszva az agyam, azon, hogy az Electronik arts 4 éve nem tud összerakni egy olyan telepítőt, ami világosan, érthetően magyarázza el a tennivalókat. Azpedighogy kiadtak EA név alatt egy C&C First Decade-et, amihez csak 4 játéknál volt részük a 12-ből, és elcseszték már magával a telepítővel is, enyhén szólva dühítő. Plus az utcsó 4 játék nem fut, csaak akkor, ha utólag megcrackelem, pedig boltban vettem.
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hát akkor valahol egyezik a gondolatmenetünk...
beküldve: 2010-06-04 22:19:52
(#37394) WÁÁÁÁÁÁÁÁ. Elegem van az EA-ből. A first decade-et már nemtom hanyadjára rakom újra, mert a ra2-t és a generalst moddal is játszom, és gyárilag tisztán sem működtek, csak fél heti szerkesztgetés crackelgetés után. most, a ra2 yuri működik, de a generals nem. oké, modify, csak a generalst jelölöm ki, erre azt újrarakja, a többit meg leszedni Miklor élem már meg, hogy egyszer a nyomorult életbe hogy az EA összerakjon egy normális telepítőt? Az eddigi westwoodosokkal semmi baj nem volt. Az Ea egyre lejebb adja...
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
én nem divatozom, csak azt hordom ami tetzsik. most pl apám famerjét meg ingét, la 80-as évek style.
nincsmit:)
az nem ugyan az mert az átlag ember magától csak úgy nme merne bevállalni egy gumicsizmát csak úgy hogy igen ez vagyok és bevállaom a "stílusomat".
Főleg a plázacicák.
igen, tudom h egyik anime másik manga, csak az értelmi nívóját nem vágom a dolognak... de lehet az én hibám.
más: sütiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! bár a közepe nem sült meg, ráadásul összetottyadt, mer nem volt élesztőm, de legalább édes.
más: sütiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii! bár a közepe nem sült meg, ráadásul összetottyadt, mer nem volt élesztőm, de legalább édes.
Szerk: Gilje-sama 2010-06-04 22:16:44
beküldve: 2010-06-04 22:14:09
(#37391) Gilje: Az egyik animés, a másik mangás. Szerintem egybe kéne vonni.... Mindegy
Gumicsizma: Csak magamat ismétlem. A falra mászom tőlük, amikor meg a kirakatbabákat az elfojt festékkel az arcukon rózsaszín gumicsizmában trappolva latexnacival.... Engem azonnal a padlóra küld
Gumicsizma: Csak magamat ismétlem. A falra mászom tőlük, amikor meg a kirakatbabákat az elfojt festékkel az arcukon rózsaszín gumicsizmában trappolva latexnacival.... Engem azonnal a padlóra küld
én nem divatozom, csak azt hordom ami tetzsik. most pl apám famerjét meg ingét, la 80-as évek style.
tetszik, de inkább a praktikussága miatt hordanám, ilyen időben pl mint ami mostanság van. egyébként is nem újkeletű fétis, zsebszörnykoromban is lávoltam ezeket a surranókat
igen de mostanában már csak divatból hordják.
ez határozott divatmajmolás.
kösz , most regisztem úgyhogy kössz!
Szerk: Reira55 2010-06-04 22:15:05