Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
tetszik, de inkább a praktikussága miatt hordanám, ilyen időben pl mint ami mostanság van. egyébként is nem újkeletű fétis, zsebszörnykoromban is lávoltam ezeket a surranókat
Reira: ha több mondanivalód van a szöveged alján jobb oldalt használd kérlek a szerkesztés pontot:) amúgy van Soul Eater topicunk, 2 is (de hogy minek...?), plusz a másik 2 animének is szintúgy:)
Reira: ha több mondanivalód van a szöveged alján jobb oldalt használd kérlek a szerkesztés pontot:) amúgy van Soul Eater topicunk, 2 is (de hogy minek...?), plusz a másik 2 animének is szintúgy:)
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-04 22:09:33
beküldve: 2010-06-04 22:07:14
(#37387) Aki szereti a méz és lóherét vagy a nanat vagy netalán a soul eatert az írjon .köszi!
egyébként tudja valaki hogy mi volt a soul eater bejfezező részében?
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
beküldve: 2010-06-04 22:07:13
(#37386) Aki szereti a méz és lóherét vagy a nanat vagy netalán a soul eatert az írjon .köszi!
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...
beküldve: 2010-06-04 22:04:33
(#37385) Nektek tetszik a gumi csizma? Mondjuk van egy két jó pofa de!
beküldve: 2010-06-04 22:02:16
(#37384) Juteszembe. Ez megy fiszinek, meg mindenkinek aki szereti az alice-t [Link]
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Trigunból is csak a 2. volt!!!! Árnybíró, Kenshin, de 1. rész, szinte egy se....
Énis jókor fogok neki a Zivatar nézésének
Szerk: Merchior 2010-06-04 22:01:04
én meg Zanzibárt hallgatok jutyubon. és most vettem észre ha a hajammal együtt összefogtam a fejkendőm sarkait is. hehe
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
ribancrobogó
izé, mi?
magassarkú cipő
A gumicsizma meg nem szíp, de praktikus. Már amikor. Péel most *bőgve bámul ki az ablakon, és bedől az állólámpába*
Én is voltam már így. Bementem alexandrába, árnybíró 1, trigun 1, bania 1, de vhogy nem volt kedvem megvenni őket :S. Bár az árnybírót azóta is bánom
Helyzetjelentés: Leszüreteltem a depresszió 10 éves termését, és most éppen azt élvezem. A korai stílusuk az első albumon, tök fura, nem is hasonlít a mostani. De olyan kis bénácskán sármos :)
Helyzetjelentés: Leszüreteltem a depresszió 10 éves termését, és most éppen azt élvezem. A korai stílusuk az első albumon, tök fura, nem is hasonlít a mostani. De olyan kis bénácskán sármos :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Hátno!
Azt képzeljétek el, hogy tegnap nem bírtam mangát venni, pedig úgy el voltam már készülve, hogy én mangával megyek haza. És nem. Egyedül a Gravitation 3-at lett volna értelme megvenni, vagy a Chrono Crusade 1-et. A Gravitation-ra azért nem neveztem be, mert arra jutottam, hogy le kéne állni vele. Nem tesz jót. A Chrono-ra meg azért nem hajlottam, mert már így is belekezdtem 3 sorozatba, nem kell mégegy, na meg nem is érdekel.....
Se Vampire Hunter D 2, se Naruto 3.... Mérges voltam
Azt képzeljétek el, hogy tegnap nem bírtam mangát venni, pedig úgy el voltam már készülve, hogy én mangával megyek haza. És nem. Egyedül a Gravitation 3-at lett volna értelme megvenni, vagy a Chrono Crusade 1-et. A Gravitation-ra azért nem neveztem be, mert arra jutottam, hogy le kéne állni vele. Nem tesz jót. A Chrono-ra meg azért nem hajlottam, mert már így is belekezdtem 3 sorozatba, nem kell mégegy, na meg nem is érdekel.....
Se Vampire Hunter D 2, se Naruto 3.... Mérges voltam
hát én meg egy nyaralóterepen töltöttem a gyerekkoromat sóderdombok, dunapart, nyársonsütés és gáztűzhelyen forralt melegvíz közöttXD életem szerves részét töltötte ki a gumicsizmában sárba és dunavízben dzsamiszkolás
Hát én a falra mászom tőlük.... Bár szerintem közre játszik az is, hogy fiúféleségként képzeltek el a szüleim 14 évvel korábban
csizma lol. mekkora divat lett...
beküldve: 2010-06-04 21:22:33
(#37375) Azt ti el nem tudjátok képzelni, mennyit agyaltam, hogyan fogom ezt nektek megírni....
Végülis, ha belegondolok, nem túl sokat, mert az idő nagy részében nem jutott elég levegő az agyam számára a gondolkodásra
Szóval csak a lényeg. Eddigi életemben először láttam a lemezbolt kirakatában olyat, amit nem csak ismerek, hanem felkeltette az érdeklődésemet. Egy SLASH lemez
Miyu: Én csak annyit mondok, hogy ezek szerintem rondák, és aki képes gumicsizmában házasodni, annak nincs minden rendben az elméjében. Tessék agyonütni, nem szóltam
Jahigen, eső. Itten mifelénk minden kibeb@szott nap esik, de még a pincénk sem úszott úgy igazán, ami szerintem nem jelent rosszat. Esik, de a ház a helyén maradt, és Gyöngyös körzet többi falujában is, amennyire tudom....
És úgy el vagyok kenődve a tegnapi miatt
Végülis, ha belegondolok, nem túl sokat, mert az idő nagy részében nem jutott elég levegő az agyam számára a gondolkodásra
Szóval csak a lényeg. Eddigi életemben először láttam a lemezbolt kirakatában olyat, amit nem csak ismerek, hanem felkeltette az érdeklődésemet. Egy SLASH lemez
Miyu: Én csak annyit mondok, hogy ezek szerintem rondák, és aki képes gumicsizmában házasodni, annak nincs minden rendben az elméjében. Tessék agyonütni, nem szóltam
Jahigen, eső. Itten mifelénk minden kibeb@szott nap esik, de még a pincénk sem úszott úgy igazán, ami szerintem nem jelent rosszat. Esik, de a ház a helyén maradt, és Gyöngyös körzet többi falujában is, amennyire tudom....
És úgy el vagyok kenődve a tegnapi miatt