Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
huss huss! XD
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
El is felejtettem, hogy fenn vagyok deviantarton. Gyorsan fel is nézek.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
ne konceptualizálj mert megdoblak egy Hólabda-módszerrel, aztán olyan leszel, mint a Likert-skála!!!
ez a szépség felment deviantartra is közkincsnek.
ez a szépség felment deviantartra is közkincsnek.
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Tökéletes választ adtál! köszönöm!
U.i.: tököm televan. és ez még a könnyebben feldolgozható tárgyaim köré tartozik. estétől információs társadalom, aztán szexi makroökonómia. vagy mikro-t tanulok?
egy független változó egy függő változó
Tisztára mint a digitális áramkörök.
"Amint a kenyér a testet, úgy táplálja az olvasás a lelket."
1. fogsz egy rakat idegen szót
2. írsz egy programot, ami random mondatokat generál ezekből
3. 5 kredites tárgyként tanítod
4. ???
5. magyar oktatás
am bullshit generátor
2. írsz egy programot, ami random mondatokat generál ezekből
3. 5 kredites tárgyként tanítod
4. ???
5. magyar oktatás
am bullshit generátor
-
beküldve: 2010-06-05 13:09:15
(#37411) EZT VALAKI ÉRTELMEZZE NEKEM!!!!
Interpretáció: A Lazarsfeld-paradigmával (elaborációs modell) kapcsolatban használt szakkifejezés. A kutatások lehetséges kimenetelei közül azt fejezi ki, amikor a kontrollváltozóról kiderül, hogy az az a közvetítő faktor, amelyen keresztül egy független változó egy függő változóra hatást gyakorol.
Interpretáció: A Lazarsfeld-paradigmával (elaborációs modell) kapcsolatban használt szakkifejezés. A kutatások lehetséges kimenetelei közül azt fejezi ki, amikor a kontrollváltozóról kiderül, hogy az az a közvetítő faktor, amelyen keresztül egy független változó egy függő változóra hatást gyakorol.
én például tetováló művész szeretnék lenni
no pussy, just the dicks
én például tetováló művész szeretnék lenni
Szerelmes vagyok beléd : DDD Ha pasi lennél, hozzád mennék feleségül ~
Deee az animés résszel nem teljes mértékben értek egyet. Tulajdonképpen minden rajzfilm/animációs akármicsoda ilyen célt szolgál, amit mondtál - elvileg...
[És - ha már szóba került a divatmajmolás - tapasztalataim szerint az animés szubkult egy része is IQ szegény birka, akik szintén csak mennek a tömeg után, szemellenzővel az agyukon... Persze, akinek nem inge, nem pírit jégkockát a fejem. Szóval ne bántsatok, na, csak rezignált vagyok.]
És olyan kellemetlen, hogy anyum random ráakadt a tévében - asszem a Dunán *megnézi* igen, a Dunán - egy színdarabra, tippeltünk, hogy kiírta, és már megint igaza volt xC Okosabb az anyám, mint én, ám ezért szeretem <3 (De a franc, én is gondoltam Sütőre, merthátizé az erdélyi magyarokról szólt, ami annyira Sütős, deee voltak benne olyan humoros elemek, ami nekem annyira nem Sütős.)
Még mindig nem olvastam eleget, buta vagyok, kicsi és alul művelt ésésés *bőgve roskad az asztalra*
Deee olyan jó volt látni Sinkovits bácsit, sajnálom, hogy nem láttam az elejétől. Megsiratott minket, bár az okok nem publikusak, szinte fáj, hogy már nem láthatom élőben játszani.
Oké, befogtam, csak most fura, nosztalgikus állapotban vagyok :'DD *visszanéz* Ehh, jáó hosszú lett...
Szerk: miyu 2010-06-05 03:09:01
Ha tudnád, hogy most mennyire megnyugodtam Pedig biztosra vettem, hogy csak én lehetek ennyire hülye
Na, gyerekek, megnéztem. És megyek is. Beszámoló majd máskor... Ha még van kinek, további szép éjjelt!
Na, gyerekek, megnéztem. És megyek is. Beszámoló majd máskor... Ha még van kinek, további szép éjjelt!
Aquincumban hálisten csak a csapból folyik.
Ezt többször is halálistennek olvastam
MIANEVED?!
de, igazad van. meg hát kb 15-20 éve huligánoknak számítottak azok, akik tetkót viseltek. semmi gond, ma már divat. van ez így. manapság azért csináltatják legtöbben, mert trendi. az emberi birkalelkűség globális méreteket ölt. nemcsoda, h farkaspárti vagyok
bahh még mindig kutatásmódszertan... >(
bahh még mindig kutatásmódszertan... >(
ez jó!
Könnyű az emberekt irányítani a médián keresztül és sajna az emberek sok mindent el is hisznek.
Persze vannak olyanok is akik nem "hódolnak be" inkább élik a saját maguknak szabbott életét.
Az Idő halad hát fecséreld sírásra vagy másra várva önző ez a világ és önzőek az emberek, de azért még tartogat valami szépet az élet neked, az élet neked...