Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-06-04 13:43:51
(#37358) Kör kérdés :
Ki hogy áll vízügyben??? Ma nem volt normális tanítás mert a diákok fele hazament a rendkívüli víz miatt...
Am egész napos készenlétben vagyok mert ha hívnak a Máltai Szeretet Szolgálattól akkor nincs mese ki kell mennem segíteni a károsultakon...
Ki hogy áll vízügyben??? Ma nem volt normális tanítás mert a diákok fele hazament a rendkívüli víz miatt...
Am egész napos készenlétben vagyok mert ha hívnak a Máltai Szeretet Szolgálattól akkor nincs mese ki kell mennem segíteni a károsultakon...
"Dattebayo"
beküldve: 2010-06-04 13:22:56
(#37357) Én meg erősen tanulok a szóbeli érettségikre. :)
Matekon kívül mindből meglehet az 5-ösöm, és nem érem be kevesebbel. xD Csak kár hogy amit ma megtanulok, holnapra elfelejtem ^^'
Matekon kívül mindből meglehet az 5-ösöm, és nem érem be kevesebbel. xD Csak kár hogy amit ma megtanulok, holnapra elfelejtem ^^'
beküldve: 2010-06-04 13:22:17
(#37356) Hjajj.... Eső... Iskola.... Pedagógusnap..... Ennyi sz@rt....
Hjajj.... Osztálykirándulás.... Mozi.... Kaja.... Démonvilág.... Tánc.... Ennyi jót!!!
Szóval, visszacsatolásképpen a rajzfilmekre, Nyomit én is megnézem (ha elkapom épp) meg amiért még bátyám is rajong(!!! ): Chowder!!
Gilje, szépek a babák. Ez a Medusa néni jó nő
Iskola nekem még egy hétig és két napig van. Hétfőn még bemegyek délután is föciből meg bioszból javítanyi... Egy porcikám se kívánja, de a helyzeten rontani nem fog.... Azután szerintem már az ég egy adta világon semmit nem fogunk csinálni. Tényleg semmit. Csütörtökön kimittud - amit hála istennek jól elqrtak, akar Ferenc testvér. Mérges is vagyok Pénteken vidámballagó+ballagó. Utána még egy hétfőt hagynak, hadd rohadjunk, majd kedden - 15-e - lesz évzáró ünnepség... Hjajj...
Hjajj.... Osztálykirándulás.... Mozi.... Kaja.... Démonvilág.... Tánc.... Ennyi jót!!!
Szóval, visszacsatolásképpen a rajzfilmekre, Nyomit én is megnézem (ha elkapom épp) meg amiért még bátyám is rajong(!!! ): Chowder!!
Gilje, szépek a babák. Ez a Medusa néni jó nő
Iskola nekem még egy hétig és két napig van. Hétfőn még bemegyek délután is föciből meg bioszból javítanyi... Egy porcikám se kívánja, de a helyzeten rontani nem fog.... Azután szerintem már az ég egy adta világon semmit nem fogunk csinálni. Tényleg semmit. Csütörtökön kimittud - amit hála istennek jól elqrtak, akar Ferenc testvér. Mérges is vagyok Pénteken vidámballagó+ballagó. Utána még egy hétfőt hagynak, hadd rohadjunk, majd kedden - 15-e - lesz évzáró ünnepség... Hjajj...
beküldve: 2010-06-04 12:16:21
(#37355) Fodor Ákos
METAIDILL
itt ülök én és
gondolataim se száll-
nak sehová se
METAIDILL
itt ülök én és
gondolataim se száll-
nak sehová se
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Mi egész héten dolgozatokat írtunk xD
Esetleg van valakinek kidolgozott Elektronikus ügyintézés vagy Adatábrázolás a számítógépen infó tétele?
Esetleg van valakinek kidolgozott Elektronikus ügyintézés vagy Adatábrázolás a számítógépen infó tétele?
Szerk: _gabi 2010-06-04 12:22:12
beküldve: 2010-06-04 11:51:58
(#37353) van egy pár hülye iskola ahol még mindig tanulni kell
már szerintem mindenkinek elege van ebből
már szerintem mindenkinek elege van ebből
beküldve: 2010-06-04 11:42:00
(#37352) Hát én már sem idén, sem jövőre nem járok be infóra - szerencsére
Hogyhogy suliban vagy még? Nálatok nem volt ma rövidítés?
Hogyhogy suliban vagy még? Nálatok nem volt ma rövidítés?
Szerk: _gabi 2010-06-04 11:59:33
Áhhh itt ülök infon és nagyoooon unatkozok... most végre bejött a mangafan mert eddig csak sz*rakodott
Magam sem mondhattam volna szebben! Ráadásul a tanár most akar valami új weblapszerkesztő használatára megtanítani minket.Az a gáz,h annyi logika nincs abba a programban,mint bennem(ez már nagy szó)... Most ment ki telefonálni amúgy meg tojik a fejünkre...
meh....
Szerk: Maryke 2010-06-04 11:17:22
beküldve: 2010-06-04 08:04:43
(#37350) Áhhh itt ülök infon és nagyoooon unatkozok... most végre bejött a mangafan mert eddig csak sz*rakodott
De azért boldog is vagyok mert amit rendeltünk ma fog megjönni
De azért boldog is vagyok mert amit rendeltünk ma fog megjönni
Jajj, Anal Cunt. Anno NuSkullon olvastam róluk egy cikket. Meglehetősen érdekes banda, elég kemény hardcore/deathcore zenét nyomnak.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Ezaaaazzz!!!!!!!
5-ös lett a töri kisérettségim:) 95% nemrossz:))
mostmár nyugodt szívvel megyek emelt szintre:) utána meg jogra
gratulálok;) csak ígytovább
"Amíg hiszünk a holnapban, az egyik lábunkat a másik elé téve... belülről áradó erő járja át a testünk. Erős életet élni, annyit jelent, hogy képesek vagyunk mosolyogni."
beküldve: 2010-06-03 19:04:14
(#37347) saját felelősségre, no
Hát. Ha nemis a nap fénypontja, meglehetősen egyedi.
Amúgy érdemes meghallgatni a többi számukat is. A dalok címeit is elég elolvasni, ha az adalék soknak bizonyul.
(L)
Hát. Ha nemis a nap fénypontja, meglehetősen egyedi.
Amúgy érdemes meghallgatni a többi számukat is. A dalok címeit is elég elolvasni, ha az adalék soknak bizonyul.
(L)
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-06-03 19:04:34
Envy kár h már nem voltál fennXDXD
Bocsi, kiütöttem magam.. Ez a Gin kép: Jóóóó!
MIANEVED?!
beküldve: 2010-06-03 17:18:34
(#37345) Ezaaaazzz!!!!!!!
"Dattebayo"
beküldve: 2010-06-03 17:15:31
(#37344) Faxa. Tegnap szólt a biosztanárnő, hogy pénteken 8-an megyünk az Emlék pontba ( Kívülről egy hívogató múzeum, kommunista jelképekkel, belülről egy unalmas vmi... Nem érte meg az a nemtom hány millió amit ráköltöttek... És még szegény Lenin elvtársat is kiültették az ablakba... + az ezüstös szín nyáronon szabályos megvakítja az arra közlekedőket...) meghallgatni az egészséges életről vmi előadást. ( értitek. 20-ik szd-i múzeumban egészséges élet előadás ). Most ajön a bökkenő. Kéne csinálni egy power point bemutatót. Opsz. Ma jön a hír, hogy a bemutató kész, már csak egy narrátor kell, aki alámondja a szöveget és kiegészít. És mivel mindenki baszott lusta volt, a tanár engem jelölt ki... Fasza... Most végeztem a szöveggel. Remélem tűrhető lett :S
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"