Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-06-03 16:35:44
ÁÁÁÁÁ most olvastam elXDXDXD Envy kár h már nem voltál fennXDXD most inkább nem kezdek el írogatni mer elöntött a rávürávüXDXDAizen télleg bishiXD Cicigó meg: háháhá!!!8DDDDD
A jó ízlés nevében az lenne a fair ha Aizen lerombolná Karakurát komolyanXD
A jó ízlés nevében az lenne a fair ha Aizen lerombolná Karakurát komolyanXD
Szerk: Gilje-sama 2010-06-03 00:59:01
Hát. Angolul ovastam. De meg fogod látni, télleg szekszi. És lesz Gin is. A fejezet vége meg szimplán humoros. Rossz értelemben.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
Szerk: Nakamura-san 2010-06-02 22:16:50
nos ez csak nézőpont kérdése^^
már-már azt hittem kijött az Istengyilkos 8. de nem. még nincs Gin. várok hát...
már-már azt hittem kijött az Istengyilkos 8. de nem. még nincs Gin. várok hát...
beküldve: 2010-06-02 21:16:33
(#37336) bishiÁjzeeeeeeen~
Nem mintha eddig nem lett volna hihetetlenül szekszi.
Nem mintha eddig nem lett volna hihetetlenül szekszi.
"Their vomit-like chatter and laughter hardening together like shit, who has a crush on who...Who doesn't like who...All scum that would be better off dead! Those dumplings!" http://www.tubechop.com/watch/1444885
beküldve: 2010-06-02 21:11:55
(#37335) Hát, manapság a rajzfilmek... :'( Én még éppen becsúsztam abba a generációba, ami rendes dolgokon nőtt föl ( félig ) .Am nekem régi rajzilmekről a Kutya világ, a Louie élete jut eszembe. Annyira jók voltak
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
ó a ro*a ku*a hü*a NAHÁT!
Szerk: Gilje-sama 2010-06-02 18:55:23
megvan a kommunikáció és médiatöri vizsgám!!!!!! yeeeeyyyyy8DDDDDDDDD!!!!!!!!!!!!
Egyik legjobb amcsi rajzfilm a Kutyavilág. Itthon is vetítették anno. tessék előkurkászni valahonnan, nagyon feelinges
*húz vissza kut.módszertanozni*
Egyik legjobb amcsi rajzfilm a Kutyavilág. Itthon is vetítették anno. tessék előkurkászni valahonnan, nagyon feelinges
*húz vissza kut.módszertanozni*
"Ma mesék..... ha lenne gyerekem nem tudná meg mi az a minimax és a többi sz@r adó...
beszerezném neki a régi jó meséket, és azt nézné. Aztán meg animét 8D"
Szívemből szóltál
beszerezném neki a régi jó meséket, és azt nézné. Aztán meg animét 8D"
Szívemből szóltál
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-06-02 18:55:15
kutatásmódszertan vs. kisbianka: 1-0
Angol könyv vs. Envy: 1-0
Mai mesék..... ha lenne gyerekem nem tudná meg mi az a minimax és a többi sz@r adó...
beszerezném neki a régi jó meséket, és azt nézné. Aztán meg animét 8D
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-06-02 18:53:35
beküldve: 2010-06-02 18:35:27
(#37330) A mai rajzfilmek tényleg nagyon szarok számomra alig van nézhető darab a legjobbna ez a Batman széria fájt ami a Batman The Animated Series (1992) után elég nagy visszaesés, de van amik mosolyt csalnak az arcomra, tudom kinevettek de nekem valamiért Nyomi kalandjai bejön bár hozzáteszem elég betegnek kell lenni hozzá hogy megnézd és röhögj rajta De igazából a választék elég gyenge meg ha az animax-et nézzük ott is a klasszikusok (Trigun, Yu Yu Hakusho stb.) ismétlésén kívűl nem sok néznivaló van
A csodához nem kell mindig Isten, csak VASH!!
Szerk: Jack the Stampede 2010-06-02 18:36:27
beküldve: 2010-06-02 18:25:05
(#37329) egyetértek, fujj
itt megint vihar van. szeretem a vihaaaaart...
itt megint vihar van. szeretem a vihaaaaart...