Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Köszönöm szépen, és viszont kívánok Neked is sok sikert!^^
szerk.: Amúgy tud valaki valamit a Tonagura! című animéről? Kidobta a YouTube, és belekezdtem...
szerk.: Amúgy tud valaki valamit a Tonagura! című animéről? Kidobta a YouTube, és belekezdtem...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-31 20:37:58
Nagyon sok sikert/szerencsét kívánok!!
Am. a japán tanulás tényleg csak elsőre tűnik egy álomnak....aztán az ember elkezd benne haladni és valahogy sosem tudja utolérni a kívánt szintet (na nem mintha belehalnék a sok tanulásba XD). Az a baj, hogy párhuzamosan kell tanulni a kanjikat, a nyelvtant, meg még a szavakat isl.
Ez az én esetemben csak azért nem durva, mert külön tanárnál kis csoportban (4-en vagyunk mindössze) van arra lehetőség, hogy mindenki elsajátítsa a tudást, de egyetemi körülmények között biztosan gyűlölném az egészet.
Visszatérve a lényegre; drukkolok Miho, hogy menjen a vizsga.
Nekem holnap Fogyasztóvédelem vizsgám lesz, de az nem parázós (annyira).
Am. a japán tanulás tényleg csak elsőre tűnik egy álomnak....aztán az ember elkezd benne haladni és valahogy sosem tudja utolérni a kívánt szintet (na nem mintha belehalnék a sok tanulásba XD). Az a baj, hogy párhuzamosan kell tanulni a kanjikat, a nyelvtant, meg még a szavakat isl.
Ez az én esetemben csak azért nem durva, mert külön tanárnál kis csoportban (4-en vagyunk mindössze) van arra lehetőség, hogy mindenki elsajátítsa a tudást, de egyetemi körülmények között biztosan gyűlölném az egészet.
Visszatérve a lényegre; drukkolok Miho, hogy menjen a vizsga.
Nekem holnap Fogyasztóvédelem vizsgám lesz, de az nem parázós (annyira).
Japánt tanulsz mázlista énis elakarom kezdeni... biztos tök jóó
akkor ajánlom ezt, kezdésnek jó lesz, anno én is ezzel kezdtem (és hagytam is abba, mert meguntam xD)
de mostanában megint újrakezdtem előről, így most már össze tudok rakni egy épkézláb egyszerű mondatot xD
bocsi, hogy csak így közbeszóltam : D
szerk: hopszi, lemaradt a link (:"D) [Link]
vizsgázóknak meg hajrá ; )
Szerk: RozsaA 2010-05-31 20:04:31
beküldve: 2010-05-31 19:56:47
(#37280) Vizsgázóknak sok szerencsét. Én ma feleltem fizikából, úgy néz ki, hogy nem bukok. Persze még bármi megtörténhet (ahogy azt a Pingvint ismerem, 14-én is táblánál leszek), de az átlagom 2,0 felett van, szóval bővel benne vagyok a jóságban.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Ejj, a kis naiv...*buksisimi*
Annyira nem szép és jó, mint ahogy azt az ember elképzeli. Mondjuk esetemben nem a nyelvvel van probléma, hanem az oktatás módjával. Minor szakként tanulom a japánt az egyetemen, és bizony nem túl megfelelő a tanítási mód.
Van egy japán tanárnőm, Ő nagyon aranyos meg minden, de kegyetlen számonkérő.
És van egy magyar tanárom, aki nagyon jól beszél japánul, a tudása megkérdőjelezhetetlen - csak épp tanítani nem tud a szentem.
Ebben a félévben azt találták ki, hogy csak ez az egy dolgozat lesz, aminek az eredménye az évvégi jegyünket is jelenti majd. És minthogy nem volt számonkérés... hogy is fejezzem ki szépen; tettünk rá magasról a tanulásra. Így eléggé lemaradtunk. De nem csak én: a minden órán résztvevő társaim is arra panaszkodnak, hogy nem tudnak semmit.
Szóval a vizsga érdekes lesz.
Ha leadom ezt a minort, azért még nem adom fel. Visszatérek a jó kis magántanárral tanuláshoz, és lenyelvvizsgázom. Ez a cél: japánul karattyolni!^^
A történelem vizsgához meg egy nagy kalappal!
Hanon: *nagyölelés* Sok sikert!
Gilje: Köszi~^^
Annyira nem szép és jó, mint ahogy azt az ember elképzeli. Mondjuk esetemben nem a nyelvvel van probléma, hanem az oktatás módjával. Minor szakként tanulom a japánt az egyetemen, és bizony nem túl megfelelő a tanítási mód.
Van egy japán tanárnőm, Ő nagyon aranyos meg minden, de kegyetlen számonkérő.
És van egy magyar tanárom, aki nagyon jól beszél japánul, a tudása megkérdőjelezhetetlen - csak épp tanítani nem tud a szentem.
Ebben a félévben azt találták ki, hogy csak ez az egy dolgozat lesz, aminek az eredménye az évvégi jegyünket is jelenti majd. És minthogy nem volt számonkérés... hogy is fejezzem ki szépen; tettünk rá magasról a tanulásra. Így eléggé lemaradtunk. De nem csak én: a minden órán résztvevő társaim is arra panaszkodnak, hogy nem tudnak semmit.
Szóval a vizsga érdekes lesz.
Ha leadom ezt a minort, azért még nem adom fel. Visszatérek a jó kis magántanárral tanuláshoz, és lenyelvvizsgázom. Ez a cél: japánul karattyolni!^^
A történelem vizsgához meg egy nagy kalappal!
Hanon: *nagyölelés* Sok sikert!
De amúgy Te nem nyelvvizsgáztál már spanyolból egyszer?O____o
Gilje: Köszi~^^
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-31 19:48:38
beküldve: 2010-05-31 19:15:34
(#37278) Japánt tanulsz mázlista énis elakarom kezdeni... biztos tök jóó
Én töriből vizsgázom csütörtökön... nálam ilyen penge dolgok még nem futnak:)
Én töriből vizsgázom csütörtökön... nálam ilyen penge dolgok még nem futnak:)
"Dattebayo"
beküldve: 2010-05-31 19:03:29
(#37277) Szorítok nektek hölgyeim. Zabszem se!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Én meg spanyolból! : D Keblemre.
Lájf iz bjútiful
Lájf iz bjútiful
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-31 16:04:38
(#37272) Holnap vizsgázom japánból, aki szeret szurkoljon, onegai!
Aki meg nem, pukkadjon meg! XD
Aki meg nem, pukkadjon meg! XD
Nemgáz. Velem is szokott olyan lenni, hogy nem kelek fel mert kíváncsi vagyok az álmom végére. Csak pont mindig suliidőben amokr időbe kéne kelni. hát nem szokott sikerülni.
beküldve: 2010-05-31 12:03:36
(#37270) Az menniyre gáz, ha már az Istengyilkos 8-cal álmodom? És amiatt nem volt kedvem felkelni mert tudni akartam mi történik a következő oldalon?
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\