Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
sejtettem én, hogy ez kell neked! nyeheheXD mindjárt kész az ing
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Intravénásan pumpálták beléd a részeket, vagy mi a fene? 152 rész egyhuzamban? Nekem néha már a 6. is nehezemre esik. Amatőr vagyok még
Viszont ez a muzsika, ami szól, megnyugtat.... Eddig is tudtam, hogy egyetlen menedékem a zene, de ennyire.... Magam is alig hiszem
Viszont ez a muzsika, ami szól, megnyugtat.... Eddig is tudtam, hogy egyetlen menedékem a zene, de ennyire.... Magam is alig hiszem
Nem tudom, mivel lehetne most életkedvet pumpálni belém. Ismét sikerült arra pontra jutnom, hogy mindenből elegem lett. Már lassan magamat untatom az állandó depressziómmal.... Hogy lehet valaki ilyen egy szánalmas kuki, mint én?
Kb. én is így éreztem magam. Addig a pillanatig, amíg be nem nyomtam a One Piece-t és elkezdtem nézni...
Hihetetlen, de olyan löketet adott az a 152. rész amit egyhuzamban megnéztem, h a végén már azt sem tudtam mi az a depresszió...
MIANEVED?!
Nahát ez a zene meg. Inkább beletekertem, minthogy elkezdeném hallgatni, de az ilyen stílus az elmúlt (közel) 14 évben sosem fogott meg..
És az ígért folytatás: Nagy hiba volt DiszNót múvít nézni... Egyszer már megállapítottam, hogy nekem ez nem tetszik, és szerintem nem jó, de ez ismét megmutatkozott, így az amúgy sem rózsás kedélyállapotomat csak tovább tetőzte. Így hát, miután semmi érdekes műsor nem akadt, lefeküdtem aludni. Pocsék egy éjszaka volt. Annyira, hogy nem is részletezem...
Nem tudom, mivel lehetne most életkedvet pumpálni belém. Ismét sikerült arra pontra jutnom, hogy mindenből elegem lett. Már lassan magamat untatom az állandó depressziómmal.... Hogy lehet valaki ilyen egy szánalmas kuki, mint én?
És az ígért folytatás: Nagy hiba volt DiszNót múvít nézni... Egyszer már megállapítottam, hogy nekem ez nem tetszik, és szerintem nem jó, de ez ismét megmutatkozott, így az amúgy sem rózsás kedélyállapotomat csak tovább tetőzte. Így hát, miután semmi érdekes műsor nem akadt, lefeküdtem aludni. Pocsék egy éjszaka volt. Annyira, hogy nem is részletezem...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Ebből elég volt 10 másodperc is ahhoz, hogy meg tudjam állapítani: ilyen fajta muzsikához sincs most kedvem
Gilje: Nem kérdeztem semmit
Egyébként ilyen sokáig vadásztál a képre, vagymi?
Gilje: Nem kérdeztem semmit
Egyébként ilyen sokáig vadásztál a képre, vagymi?
Szerk: Merchior 2010-05-30 18:01:38
utena
Új Nevörmoart tessék meghallgatni. Az muzsika. Egy nóta.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Hogy micsodát?
Fene gyorsan lement ez az új B.F.M.V. album. És még csak úgy igazán egyik zenéjük sem fogott meg.... Mindegy... A régiek jobbak voltak.
Szerk: Merchior 2010-05-30 17:47:24
Égenjárók...
UTENÁT AKAROK!!!
UTENÁT AKAROK!!!
Nekem sosem volt szimpatikus.... Nah meg kedves, parasztos, szembetűnő menésű, túlhájpolt reppsztárunk () McDc.... Eddig se bírtam se őt, se amit csinál, de most oszt végképp...
Mindegy is, legalább kaptam egy nagy adag szeretetet De hála a jó égnek, itt van egyetlen apám, aki nem hagyott nekem most sem jókedvet.
Hullafáradtan, teli lelkiismeretfurdalással, egy eszméletlen jó délelőtt, egy közepes délután, és egy elcseszett este után, büdösen, mint egy disznó lerogytam az ágyamra fél 11 körül gondolván naivul, hogy még belekukkantok az Égenjárókba. Pacikukit.... Az a szenny Halállista film ment. Nah, mindegy, akkor ebbe nézek bele egy kicsit.....*
*
Mindegy is, legalább kaptam egy nagy adag szeretetet De hála a jó égnek, itt van egyetlen apám, aki nem hagyott nekem most sem jókedvet.
Hullafáradtan, teli lelkiismeretfurdalással, egy eszméletlen jó délelőtt, egy közepes délután, és egy elcseszett este után, büdösen, mint egy disznó lerogytam az ágyamra fél 11 körül gondolván naivul, hogy még belekukkantok az Égenjárókba. Pacikukit.... Az a szenny Halállista film ment. Nah, mindegy, akkor ebbe nézek bele egy kicsit.....*
*
folytatása következik
be happy. én lazításképp inget varrok
meg DZ képeit küldözgetem szerteszét
meg DZ képeit küldözgetem szerteszét
Szerk: Gilje-sama 2010-05-30 17:32:06
aztán egyik este félálomban ránézel és beléd fagy a sz@r is
Igen, veszélyes, de vállalom a kockázatot
Merchior: Benkőőő? Nagy arc Bírom némely hülyeségét, de amúgy még sem...
MIANEVED?!
Szerk: SötétOldal 2010-05-30 17:20:22
beküldve: 2010-05-30 17:17:43
(#37224) Valahogy nem akaródzik végigolvasni mind a 3 oldalt. És mást sem. Itt ülni sincs kedvem, aludni sincs kedvem, zenét hallgatni sincs kedvem, a holnapi naphoz sincs kedvem, a keddi kémia tz-ről nem beszélve.... Viszont a tegnaphoz lenne kedvem.
Tegnap: 3. hely. Csak mert tavaly is hazavittük az arany díjat, nehogymár megint. Na meg nem Pásztóról érkeztünk, hanem Gyöngyösről. Szerintünk. Ennél azért többet érdemeltünk volna. De legalább Gyöngyösön délután Benkő Dániel úrnak nagyon tetszettünk. Ez az ember nem normális.
Noh ezt beszüntetem, hagyok a többi hozzászólásra is írnivalót.
Tegnap: 3. hely. Csak mert tavaly is hazavittük az arany díjat, nehogymár megint. Na meg nem Pásztóról érkeztünk, hanem Gyöngyösről. Szerintünk. Ennél azért többet érdemeltünk volna. De legalább Gyöngyösön délután Benkő Dániel úrnak nagyon tetszettünk. Ez az ember nem normális.
Noh ezt beszüntetem, hagyok a többi hozzászólásra is írnivalót.