Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
beküldve: 2010-05-29 17:30:34
(#37192) "Tisztában vagy vele hogy fogdosod a herém?!"
"Igen!^^"
random helyzetjelentés OFF
jó itthon lenni^^
"Igen!^^"
random helyzetjelentés OFF
jó itthon lenni^^
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Szerk: Gilje-sama 2010-05-29 17:37:28
Anno 2003ban (vagy 2005ben, nem emlékszem) volt egy autóbalesete, és akkor elkapták, mert tele volt mindenféle földi jóval. Azért volt érdekes eset, mert ugye kikerült a fotó, amit csináltak róla a rendőségen, és akkoriban elég ritkásak voltak a tagokról készült, maszk nélküli képek. De az a lényeg, hogy ezek szerint élt ilyesmivel.
Ez mondjuk a tényen semmit nem változtat. Ráadásul alapítótagja is volt a 'Knotnak, szóval nem tudom, hogy mit fognak nélküle kezdeni. Szétmenni nyilván nem fognak, ahhoz túl nagy üzlet a dolog.
Ez mondjuk a tényen semmit nem változtat. Ráadásul alapítótagja is volt a 'Knotnak, szóval nem tudom, hogy mit fognak nélküle kezdeni. Szétmenni nyilván nem fognak, ahhoz túl nagy üzlet a dolog.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Szerk: Háté 2010-05-29 17:22:12
beküldve: 2010-05-29 17:20:59
(#37190) *visszaölel Miyunak*
Igen, találtak a teste mellett tablettákat, és több mint valószínű hogy ebbe halt bele. Azért mégis sajnálom, mert azért neki is része volt a Slipknot sikerében. Gondolom a banda most egy kis időre le fog állni, legalábbis ahogy olvastam, őket is eléggé megrázta a dolog.
Igen, találtak a teste mellett tablettákat, és több mint valószínű hogy ebbe halt bele. Azért mégis sajnálom, mert azért neki is része volt a Slipknot sikerében. Gondolom a banda most egy kis időre le fog állni, legalábbis ahogy olvastam, őket is eléggé megrázta a dolog.
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Miho: nekem tökéletesen megfelelsz : DDDD
Háté-chan: amit én olvastam cikket abban annyi volt, hogy valsszeg önkezűség, de nem zárták ki a gyilkosságot, még nyomoznak. Bár ha előtte is tütüjkézte magát... Bezony, a lényeg ugyanaz.
Háté-chan: amit én olvastam cikket abban annyi volt, hogy valsszeg önkezűség, de nem zárták ki a gyilkosságot, még nyomoznak. Bár ha előtte is tütüjkézte magát... Bezony, a lényeg ugyanaz.
Szerk: miyu 2010-05-29 17:15:16
Olyasmiket nyögtek be, hogy tablettákat és fecskendőket találtak a teste mellett, de hogy ez mennyire megbízható, azt ugye senki nem tudja.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
[Ööö, én neked a(z egyik) húgod vagyok? Csak teszem helyre a családfát x) ]
Igen Hugocskám, az vagy!^^ Hogy ez mennyire jó vagy nem jó, azt majd Te eldöntöd. XD
Hanon:
Elpuhultál, drága... T___T
Háté:
Jah, hogy ez már kiderült? Halálhíre óta, nem informálódtam felőle. De valami ilyesmire gondoltam már akkor is, mikor megtudtam, hogy halott...
Szerk: Miho ~ ミホ 2010-05-29 17:04:40
Gray szvsz túllőtte magát... Nem egyszer kapták el drogokkal.
Szerk: Háté 2010-05-29 17:00:26
*ledöbbent*
Basszus, a Slipknot a gyerekkorom része volt... 38 évesen bevégezte. Mi van ebben az évben, hogy így hullanak? Kurvaélet...
*megöleli necrokidet*
Basszus, a Slipknot a gyerekkorom része volt... 38 évesen bevégezte. Mi van ebben az évben, hogy így hullanak? Kurvaélet...
*megöleli necrokidet*
beküldve: 2010-05-29 16:52:06
(#37183) Komolyan csodálkozom magamon. Még be sem nyögtem azzinak, hogy "eltakaroccvégre?".Hihetetlen.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
beküldve: 2010-05-29 16:51:32
(#37182) *keserű, sírás közeli hangulat*
Paul Grey 1972-2010....T____T
Most jött vissza a netem és most értsültem a hírröl...basszus, ez most nagyon mellbevágott...a Slipknot mindig is az egyik kedvenc bandáim közé tartozott. Hihetetlen..komolyan...kihalnak a jó zenészek...
Paul Grey 1972-2010....T____T
Most jött vissza a netem és most értsültem a hírröl...basszus, ez most nagyon mellbevágott...a Slipknot mindig is az egyik kedvenc bandáim közé tartozott. Hihetetlen..komolyan...kihalnak a jó zenészek...
If only sorrow could build a staircase, Our tears could show the way, I would climb my way to heaven, And bring him back home again.
Most miért, olyan elit franciásan hangzik :'DDD Ha jól emlékszem a gésák is valamelyik madár kaksiját kenegették a pofijukra, bitangdrágáért, hogy az jó lesz nekik. [Ööö, én neked a(z egyik) húgod vagyok? Csak teszem helyre a családfát x) ]
Exiled: kopogd le gyors, babapopsi, ha meglesz az eredmény majd küldjük a gratulát ^^
Morr, mindjárt kiolvasom a Csontfuvolát, pedig csak tegnap kezdtem. Az élet szar és kegyetlen.
Exiled: kopogd le gyors, babapopsi, ha meglesz az eredmény majd küldjük a gratulát ^^
Morr, mindjárt kiolvasom a Csontfuvolát, pedig csak tegnap kezdtem. Az élet szar és kegyetlen.
csigakivonatós arckrém
Pfújjj, mindjárt idehányok. Ezt még nem hallottam. Aztarohadt... Erre innom kell este.
Exiled: Remélem az eredmény jó lesz majd!^^
beküldve: 2010-05-29 16:21:14
(#37179) Fuhh. És visszatértem egy darabban. Nem is értem miért mondják, hogy olyan nehéz a nyelvvizsga :S Az írásbelivel 30 perccel előbb végeztem, a szóbelin meg az eslő témakört félreértelmeztem, ezért a biztos félbeszakított, majd ott helyben rögtönöznöm kellett vmit. És összejött Asszem... várom már az értesítést, 19-én jön meg
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"