Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
Ezt aláírom, nahde májusban?
Egyébként azért van, mert nem egy ember áll bukásra, így kíváncsi vagyok, hányan találkozunk 8.-ban. Még mindig meggyőződésem, hogy ugyan annyian, mint ahányan most vagyunk, pedig a tanárok nagyon határozottan lépnek fel, ami azt illeti. Elméletileg az egyik tanulónál már a naplóban hetek óta szerepel, hogy matekból meghúzták.
Egyébként azért van, mert nem egy ember áll bukásra, így kíváncsi vagyok, hányan találkozunk 8.-ban. Még mindig meggyőződésem, hogy ugyan annyian, mint ahányan most vagyunk, pedig a tanárok nagyon határozottan lépnek fel, ami azt illeti. Elméletileg az egyik tanulónál már a naplóban hetek óta szerepel, hogy matekból meghúzták.
ez nyáron szokott megesni, mivel unom magam, és már várom a sulit, h legalább történjen valami. bár ez tavaly elmaradt...
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Hát köszönöm szépen, a csoport nevében is
Majd ha egyszer idejutok megint, megírom, mit sikerült alkotnunk
Jajj, gyerekek, min|gyááá'(he) évvége... Kíváncsi leszek, mit sikerül alkotnom. Az tuti, hogy most megszakad az évvégi kitűnőlánc. Hanem vártátok már jobban a szeptembert, mint a június 16-ot? Én most így érzek
Majd ha egyszer idejutok megint, megírom, mit sikerült alkotnunk
Jajj, gyerekek, min|gyááá'(he) évvége... Kíváncsi leszek, mit sikerül alkotnom. Az tuti, hogy most megszakad az évvégi kitűnőlánc. Hanem vártátok már jobban a szeptembert, mint a június 16-ot? Én most így érzek
Sok sikert kívánok! Mindent bele!
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Holnap felkelek hajnali ötkor, háromnegyed 7-kor már Gyöngyösön vagyok (15 perc kocsival). Innen go to Pásztócity, ahol fellépés. A pásztói fesztivál az egyik legnevesebb, legnehezebb, és ha nyersz, a legnagyobb dicsőség, szóval oda kell tenni magunkat. A mi számunk lesz az egész rendezvénye záróeseménye, nemcsak a korcsoporton belül, hanem az egész balhéban mi lépünk fel utolsóként, szóval 2-szer annyira oda kell tenni magunkat. Délután három körül hazaérünk, majd Gyöngyös Főterén ismét egy fellépés lesz, bár ez már valszeg csak a sok részeg csávókának.... Aztán majd kitudja mikor, hullafáradtan, 0%-os levegő tartalmú tüdővel - sok röhögés miatt - teljes vidámságban, a lehető legjobban lefáradt aggyal - a sok idiotizmusnak hála - hazamászok, és alszok másnap hajnali 11-ig, remélem Aztán indul a vasárnapi agyrohasztás Szücsiben
Szerk: Merchior 2010-05-28 21:04:17
Kémiát tanulok, hogy abból ne bukjak. Meg ezt is megtanulom, ha minden igaz. Az utóbbi jobban is megy, mondjuk.
Exiled: Sok szerencsét hozzá...
Exiled: Sok szerencsét hozzá...
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute
Én is szorítok! Mindennel amim csak van!
beküldve: 2010-05-28 20:09:30
(#37155) Énnekem spec nyelvvizsgám lesz holnap Imamalmot forgatni pls !
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
Politikatudományt tanulok... meg kúrálom magam. és nyúzom a macskámat. rohadt dögöcském
beküldve: 2010-05-28 18:13:34
(#37152) beküldve: 2010-05-28 17:44:21
(#37150) Nem tudok róla... De lehet.
i let the choppers loose and then i smoke a rock or two and spend a hundred grand on a one-legged prostitute