Legutóbb kommentezett topikok
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
Darker Than Black
Eladnék!/Vennék!
Hentai - 18 éven felülieknek!
Highschool DxD
"is fun"
Legújabb cikkek
MondoCon 09 Ősz
SakuraCon köszi + Moderáció + Hellsing4 errata
Nana érdekesség
5. Magyar Képregényfesztivál
Tavaszi képregénybörze
K.CSABA: "Sziasztok! Attól függetlenül, hogy a webbolt megszűnt, a Death Note mangákat kiadjátok végig? Köszi a választ." Ez engem is érdekelne.
SHINMON1_BENIMARU7: Sziasztok! A MONDO 3. évfolyam 9. számát hogyan tudom előrendelni?
PANKII: Kedves Mangafan! Azután érdeklődnék, hogy DvD-ket még lehetséges innen rendelni?
GABRIELLA0807: Kedves Mangafan, hogyan tudom törölni a profilomat? Köszönöm előre is.
GRéTA: Sziasztok! A webbolt végleg bezárt vagy csak egy időre?
Az üzenetküldéshez be kell jelentkezni!
Fórum >>
Offtopic cuccok >>
Társalgó
van ez így :(
pff
2perce hívtak, h megyek e kerti grillpartiba
pff
2perce hívtak, h megyek e kerti grillpartiba
Menj, rohadtjó lesz! Köszi az sms-t!
Én holnapi vizsgákra tanulok Legjobb szülinap valaha!
Underage-eknek meg boldog gyereknapot,
kivéve hanonnak, ő legyen maláriás! ^___^
no pussy, just the dicks
Szerk: ∂z 2010-05-30 00:23:16
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
De csak nem annyira nyomorék, hogy onnan is felnézzen nap mint nap.
De persze, hogy az.
Pedig szép lett volna, tekintve, hogy dznek egy darab egyéni gondolata nincs, azzi nélkül életképtelen, ezért két legyet ütöttünk volna egy csapásra. Szar.
De persze, hogy az.
Pedig szép lett volna, tekintve, hogy dznek egy darab egyéni gondolata nincs, azzi nélkül életképtelen, ezért két legyet ütöttünk volna egy csapásra. Szar.
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
Komolyan csodálkozom magamon. Még be sem nyögtem azzinak, hogy "eltakaroccvégre?".Hihetetlen.
szerintem jenkiknél is van net
-
beküldve: 2010-05-29 20:49:08
(#37202) Tudjátok mit néztem nagyon régen? Charliet.
Hiba. De a Put a banana in your ear című remekmű egyszerűen túl ijesztő reakciót vált ki belőlem. Félek.
Charlieee~
Hiba. De a Put a banana in your ear című remekmű egyszerűen túl ijesztő reakciót vált ki belőlem. Félek.
Charlieee~
What? Robot zombies with lasers? Lasers don't exist!
úgyszintén... bár elég sokmindent olvastam, ami közben "népszerűvé" vált... pl elsők közt voltam szerintem a Vampire Knighttal is. aztán népszerű ett, meg béna a sztori, úgyhogy abbahagytam:P
Ichimaru Gin: hozzávalók: egy merőkanál aljasság, egy evőkanál sunyiság...fél kiló pedofília ♥ _\\\ ---> ó_ó x @._\\\ ---> //@-)(-^ ---> ^-_\\
Most mondjam azt, hogy én már majdnem a kezdetek óta olvasom ? :)
He said "Son have you seen the world? Well what would you say if I said that you could? Just carry this gun you'll even get paid" I said, "That sounds pretty good"
beküldve: 2010-05-29 19:16:47
(#37199) My Balls rulez 8DDDD Ugye h nem lehet rossz amit én olvasok?XD
Szerk: buzifaszvagyok 2010-05-29 18:19:51
My Balls, egyre jobbak vagytok. XD
Lassan ki kell tennünk a 18-as karikát.
Lassan ki kell tennünk a 18-as karikát.
De ez nem zavar. ;) *kuncog*